Huisdierenbox.nl - Pawpack.com - Getpetbox.com

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Aline De LombaerdeAline De Lombaerde

honden foto van Aline De Lombaerde

Hallo

Ik kwam onlangs de sites pawpack.com en getpetbox.com tegen en ik ben volledig verliefd op dit concept, maar toen zag ik de Nedelandse variant huisdierenbox.nl en deze kreeg onder andere op dit forum niet zo een goede commentaar. Bij deze, daar ik helemaal gek ben van het concept zou ik graag zelf zo iets starten als zelfstandige in bijberoep in België en ik was benieuwd naar jullie mening. Mijn idee is om een verrassingspakket samen te stellen met speeltjes, snoepjes, soms ook verzorgingsproducten bv naar zomer toe iets voor vlooien etc. en een recept om zelf iets te maken voor je hond leek me ook wel leuk (bv: een recept om een Kong mee te vullen).

 

De pakketten zouden beschikbaar zijn in 5, 10, 15 en 20 euro en voor de periode kan gekozen worden tussen 12, 6, 3 of 1 maand. Ik zou ook vragen welk ras het is, of er allergieën zijn, of het een extreme knager is etc. En natuurlijk de geboortdatum. Dan zou ik de pakjes op een vaste dag versturen, maar als het de verjaardag is van je hond zou ik ervoor zorgen dat het ongeveer op die dag toekomt met een extraatje er nog eens bij.

 

Ik ben benieuwd naar jullie meningen, zeg gerust wat je zelf denkt dat beter kan of deel jouw ervaringen met soort gelijke diensten en welke het zijn, want ik vond er niet zoveel van toen ik het zelf opzocht. Ik ben zelf nog maar 19 en studeer nog dus ik kan nog veel bijleren :) Alvast bedankt!

honden page profiel Michelle, baasje van Scotty en kater CharlieMichelle, baasje van Scotty en kater Charlie 3 doggies

honden foto van Michelle, baasje van Scotty en kater Charlie

Lijkt mij erg veel werk. Elke keer iets nieuws verzinnen, en dan ook nog rekening houden met aparte prijzen, evt. rassen, allergieën e.d. en dan ook nog met verjaardagen. 

Ik denk dat je dan op een gegeven moment wel een beetje door je ideeën heen bent :)

 

Ik zou dan doen 4 varianten box; 5, 10, 15 en 20 euro, maar dan wel een 'standaard' inhoud.

En dan bedoel ik, stel je hebt 10 producten voor die maand, dan doe je in de €20 box alle 10 producten, in die van €15 maar 7, in die van €10 maar 5, en in die van €5 maar 2. Dus dat je zegmaar geen rekening houdt met allergieën (of een allergie-box maken zonder graanproducten of zo), kauwers of rassen of grootte. 

 

Ik zou ook een aparte verjaardagsbox maken (die ieder jaar anders is) en die met de verjaardag versturen, zodat je niet de inhoud van een hele box aan hoeft te passen voor die maand

 

Dat is in ieder geval mijn idee, ik denk erg praktisch 

Ik heb wel al de woefbox en de snuffelbox geprobeerd, beide boxen drie keer, mede door de prijs is het voor mij iets om af en toe eens te doen.

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 2 doggies

honden foto van UkkePuck

Ik zelf koop nooit zulke verassingspakketten.

Speeltjes; als er wat kapot is gaat de hond mee naar de dierenwinkel en mag ze kiezen  (ja beetje maf, maar zo heeft ze vorig jaar een kameel uitgezocht waar ze nog steeds verzot op is).

Snoepjes: droog ik zelf en anders is het allemaal gedroogd kauwmateriaal wat ik tegelijk bij het verse vlees bestel.

Verzorgingsproducten: Puck gaat 1x in de 3 maand naar de trimmer, verder heeft ze geen wasbeurt nodig (behalve wanneer ze een vieze bibs heeft en dat is met water zo weer weg).

Spul voor vlooien; koop ik in de dierenwinkel wanneer ik last heb van die beesten, hetzelfde geld voor ontwormen.

 

Er zullen vast heel veel mensen zijn die het wel kopen. Vind het verder ook wel een geinig idee, maar niet voor ons weggelegd.

 

Verder wil ik je, mocht je hier mee gaan beginnen, heel veel succes wensen!

honden page profiel Aline De LombaerdeAline De Lombaerde

honden foto van Aline De Lombaerde

Alvast bedankt voor jullie snelle reactie :) Michelle, bedankt voor je super idee, ik had er nog niet aan gedacht om elke maand gewoon een vaste inhoud te gebruiken en per box afhankelijk van de prijs er dingen in te stoppen. Ik zou ergens wel graag rekening houden met allergieën en knagers want mensen houden van een persoonlijke behandeling denk ik dan :p Ook je idee van de verjaardagsbox gewoon elk jaar aan te passen vind ik wel goed :)

Ik heb net eens gekeken naar de woefbox en de snuffelbox en bij beide vind ik het persoonlijk wat jammer dat je vasthangt aan die prijzen. Ik denk dan mensen met een kleinere hond gaan vaak een minder groot bedrag kiezen of mensen met meerdere honden kiezen een groter bedrag als je begrijpt waar ik naar toe ga? Ook als je vaker een box wil bestellen zijn het inderdaad redelijk hoge bedragen, daarom laat ik ook liever mensen de keuze. Wat vond je voor de rest van die boxen?

 

Ik was ook aan het denken om het geld voor een deel te doneren aan een goed doel zoals een asiel in de buurt, anders zijn er hier in België niet echt goede doelen die ik ken en ik wil dit ook niet doen om geld mee te verdienen, eerder voor mijn plezier.

 

Ik vergat ook te zeggen dat ik dit ook zou aanbieden voor katten, maar dat is minder belangrijk op een hondenforum haha :p

 

Ruby88 ook jij bedankt voor je reactie, mag ik vragen waarom je zelf niet zo een box zou bestellen? En denken jullie of mensen verzorgingsproducten en dingen voor vlooien of zo zouden appreciëren in zo een box of beter niet?

honden foto van Michelle, baasje van Scotty en kater Charlie

In de Woefbox zaten veel dingen, vooral veel snacks, van een lagere prijs. De meeste snacks e.d. kon ik gewoon in de supermarkt kopen, dat vond ik jammer.

 

In de snuffelbox zat minder, maar wel echt interessante dingen van goeie kwaliteit.

 

Ik snap dat je voor knagers e.d. wat anders wil doen, en ik vindt het een mooi idee, maar vanuit praktisch oogpunt heb ik dan het idee dat er zoveel te regelen valt. Maar dat is mijn mening 

honden page profiel Aline De LombaerdeAline De Lombaerde

honden foto van Aline De Lombaerde

Inderdaad, er komt soms wel wat meer bij kijken dan. Maar als ik dan denk aan onze hond een Alaska Malamute zijn veel dingen minder geschikt als speelgoed dan :p

 

Ik dacht eerst om het als hobby te doen, maar volgens de wetgeving kan je maar zo iets extra verdienen en ik zou vooral als zelfstandige in bijberoep werken zodat ik bij leveranciers kan aankopen wat me ook meer mogelijkheden zal bieden qua prijzen vooral. Zeker aangezien het niet de winst is dat me echt interesseert. Vooral de ervaring en wat ik verdien aan het asiel geven lijkt me tof.

honden page profiel UkkePuck UkkePuck

honden foto van UkkePuck

 
Ruby88 ook jij bedankt voor je reactie, mag ik vragen waarom je zelf niet zo een box zou bestellen? En denken jullie of mensen verzorgingsproducten en dingen voor vlooien of zo zouden appreciëren in zo een box of beter niet? "

Nou, om de reden die ik boven aan gaf en daarbij zit er denk ik ook vaak iets in waar je misschien helemaal niks aan hebt. Ik kies daarom liever zelf m'n spullen bij elkaar.

Ik vraag me ook wel af of het haalbaar is als je rekening wilt gaan houden met allergieën enzo. Dat 'aangepaste' voer en de verzorgingsproducten kosten namelijk best wel wat, tenzij je het in flinke getale kan aankopen en de plek hebt om het op te slaan en het dan ook nog voor de uiterste verkoopdatum kwijt bent, anders kan je het weggooien en zul je denk ik verlies gaan draaien.

 

Ook het stukje; een deel van het geld doneren aan het een asiel in de buurt... Dat zul je best eens een keer kunnen doen, maar als jij er uiteindelijk je werk van wilt gaan maken en je woont bijv op jezelf dan zul je echt niet meer kunnen doneren aan een asiel. Mits je zoveel gaat verdienen en een aantal euro's in de maand ofzo kan missen.

 

(Dit is niet negatief bedoelt hoor! Ik probeer enkel met je mee te denken).
Vind het verder een leuk idee, maar vraag me af of het haalbaar is op de manier zoals jij het wilt.

honden page profiel Aline De LombaerdeAline De Lombaerde

honden foto van Aline De Lombaerde

Rudy88 ik snap je reactie volledig, maar ik ben ook niet van plan om hiervan mijn hoofdberoep te maken. Ik heb in het middelbaar TSO handel gestudeerd en ben nu bezig met een opleiding grafisch mediavormgeving aan Syntra. Dit zou ik later als hoofdberoep doen voor een bedrijf of freelance, dat zijn zorgen voor later, maar de verrassingspakketten zou ik puur als extra 'hobby' beschouwen en niet om winst uit te halen want inderdaad het leven zo iets lijkt mij vrijwel onmogelijk.

Langs de ene kant kosten die producten ook wel meer dan, maar waar ik vooral aan dacht is dat je anders producten geeft aan mensen waar ze niks mee zijn doordat hun hond allergisch is, daardoor wil ik ook rekening houden met knagers en het ras van de hond. Hierdoor heb je toch ook enigszins een mogelijkheid om meer in te spelen op de wensen van de hond/het baasje denk ik dan :)

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^