Heeft jouw hond ook grappige kanten?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Nori met Chewy, Ayla, Leiah & MaceNori met Chewy, Ayla, Leiah & Mace 3 doggies

honden foto van Nori met Chewy, Ayla, Leiah & Mace

" Haha prachtig! Ik moet echt lachen om jullie verhalen! 
 
Hier nog zo'n geval.
Ik besloot eens in een rare bui dat het wel leuk was om naar de Drunense duinen te lopen (25km). Onderweg begon het te stortregenen. Daya keek me met grote ogen aan, ging op haar kont zitten met een blik van: "Meen je dit?!"
Ik vind het altijd leuk om foto's te maken op mooie natuur plekken van haar, maar enthousiast was ze in eerste instantie niet meer..Had haar heel wat aangedaan. Ze gunde me geen blik meer waardig, ze was doorweekt. Daarna heb ik maar een jas voor haar aangeschaft. 

En de andere keer dat het heel hard begon te regenen met het rondje hier in de buurt. Weer paniek! Ik loop met een flexi en ze liep zo standvastig hard door, keek steeds achterom naar mij van: "LOOP DOOR!" 
 
Ze moet loops worden, dus op het moment is het snuffelen, snuffelen, intensief snuffelen. Ze was zo in haar concentratie aan het snuffelen, tot er een groot herfstblad tegen haar gat aanwaaide. Ze schrok zich een ongeluk. Keek mij aan alsof ik dat had gedaan.. "Naar huis, kom, naar huis, we gaan naar huis, nu!" Zo hard liepen we naar huis. 
 
Daya heeft ook een fobie voor rolluiken. Ik liep eens in een straat en naast ons ging een rolluik dicht. Nou moet ik zeggen..Ik schrok ook een beetje. Het was zo onverwachts. Daya sprong bijna in mijn armen. Het was net een scène uit Scooby Doo! 
Daarna bleef ze boos op dat rolluik. Half uur later kwamen we op afstand langs dezelfde straat. Zij kijken richting betreffende straat, haar omhoog, diepe grom erbij: "Wat deed je me net aan, stom raam!"
 
Daya is een ontzettende bijhouder.  Ze moet alles en iedereen goed bekijken. Dit zorgt er dan voor dat ze met haar kop helemaal omgedraaid blijft doorlopen. We hebben al een fietsen domino gehad, containers die spontaan verschuiven, een lantaarnpaal over het hoofd gezien, dat ze over mijn voeten struikelt... En ik loop daar dan: "Daya!, Let op, Let op, Let op!" *boem* Ze kijkt dan heel verbaast dat er "opeens" een object op haar pad staat.  Ik grap wel eens dat ik ooit haar kop op haar kont laat monteren... En ze ziet goed hoor! Alles wat ik in mijn mond stop moet van heel dichtbij bekeken worden (met haar ogen er bijna tegenaan, maar ze pakt het niet).
 
Gisteren hadden we nog bijna een blooper. Ze vindt pootje baden geweldig, maar weet niet dat vijvers best diep kunnen zijn en dat is eng! "Hey water! Daar ga ik eens in! Oh nee! Diep, diep, diep!"  *Jen vist hond (met grote ogen) net optijd uit water*
 
Er was een keer een vriendin op visite. Zat lekker op de bank naast Daya. Daya ging verzitten en liet een hele harde "mensenscheet". Vriendin verbaast kijken. Daya: "Wat?" 
 
Al met al: Daya is een beetje een pipo.  Er gaat geen dag voorbij dat ik niet om haar moet lachen.  "

 Okee ik heb flink gelachen om de verhaaltjes maar deze liet me zowat huilen van het lachen. Wat een fratsen zeg! Ontzettend leuk!

honden page profiel Jen & Daya †Jen & Daya † 3 doggies

honden foto van Jen & Daya †

"  Okee ik heb flink gelachen om de verhaaltjes maar deze liet me zowat huilen van het lachen. Wat een fratsen zeg! Ontzettend leuk! "

Haha, ik wou net typen dat ik me al helemaal in zat te beelden hoe dat dan bij jouw hond gegaan was. 

Het zit hier vol met clowntjes, dat kan ik wel lezen!

honden page profiel Yin, Yang & ikYin, Yang & ik 3 doggies

honden foto van Yin, Yang & ik

Hier één, Ten, die gaat staan trappelen als hij graag wat wil (melden). Dan komt hij voor je staan, probeert oogcontact te maken en gaat trappelen. Kun (of wil) je hem op dat moment niet aankijken dan gaat hij er nasale geluiden bij maken en een beetje harder trappelen. Reageer je dan nog steeds niet om wat voor reden dan ook, dan stort hij zich zwaar teleurgesteld ter aarde met een diepe zucht en hoef je het eerste kwartier of langer ook niks van hem te verwachten.......ja een arrogante blik als je het 'geluk' hebt.....mijn lekkere vent

 

Is trouwens exact de manier waarop hij je komt halen om Loco te verlinken als die iets (tot nu toe)  eet wat niet mag. Mijn nicht was een keer hier toen het gebeurde en zelfs die had het door. Ze lag helemaal in een deuk maar die verontwaardigde blik die hij dan opzet als we Loco op heterdaad betrappen, is ook goud waard! En Loco kan er niet van wakker liggen. Die denkt waarschijnlijk:" Sukkel! We hadden de buit kunnen delen. Wat op is, nemen ze me toch niet meer af!".......mijn andere poepie 

honden page profiel Stabij GijsStabij Gijs 3 doggies

honden foto van Stabij Gijs

Gisteravond.. waren naar buiten geweest, staan in de schuur, wasmachine draait. Dat vond gijs wel interessant. Oh help hij stopt (gijs springt een meter achteruit). He hij draait weer, gijs gaat weer kijken. Oh nee hij stopt weer, gijs springt weer achteruit. Afijn, ik denk dat jullie wel snappen hoe het 10 minuten lang ging

honden page profiel MartineMartine

honden foto van Martine

" Gisteravond.. waren naar buiten geweest, staan in de schuur, wasmachine draait. Dat vond gijs wel interessant. Oh help hij stopt (gijs springt een meter achteruit). He hij draait weer, gijs gaat weer kijken. Oh nee hij stopt weer, gijs springt weer achteruit. Afijn, ik denk dat jullie wel snappen hoe het 10 minuten lang ging "

 Ooh, die arme Gijs!

Wij hebben in onze veranda een ren gemaakt om Niké in te zetten als we weggaan (Niké en Athena durfden wel eens ruzie maken).  Nu ging Athena even in de ren kijken of geen eten was overgebleven van Niké.

Mijn man staat op en neemt de deur vast en zegt : "Athie in de ren blijven?  Wil je rust hebben?"  : Athena draaide zich zo snel om en rende de ren uit maar struikelde over de ren!

Haar gezicht toen ze zich omdraaide, was geld waard!

honden page profiel Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje † Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje † 3 doggies

honden foto van Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje †

heerlijk al die verhalen

Jeff heeft zo zijn eigen manier van je overtuigen als hij iets wil

hij is nogal volhardend

 

 

honden foto van Paula, Noa*, Desi* ,Nola en Bobbi

" heerlijk al die verhalen
Jeff heeft zo zijn eigen manier van je overtuigen als hij iets wil
hij is nogal volhardend

 
  "

 Haha, geweldig filmpje, Noa praat ook zo, echt zo van, ach joh,kom nou, ik wil....

En ze maakt de vreemste geluiden en bewegingen als ik haar bovenop haar kont kriebel, dan gooit ze haar hele achterkant omhoog en stuitert helemaal!

En als we met de bal gaan spelen,is ze zo blij,heeft ze een echt "happy face" hihi

Desi kan een soort van miauwen als ze iets wil, en raced als een race eend door dekamer als ze een gekke bui heeft, overal doorheen en overheen,ik lig dan in een deuk 

honden page profiel Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje † Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje †

honden foto van Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje †

"  Haha, geweldig filmpje, Noa praat ook zo, echt zo van, ach joh,kom nou, ik wil....
En ze maakt de vreemste geluiden en bewegingen als ik haar bovenop haar kont kriebel, dan gooit ze haar hele achterkant omhoog en stuitert helemaal!
En als we met de bal gaan spelen,is ze zo blij,heeft ze een echt "happy face" hihi
Desi kan een soort van miauwen als ze iets wil, en raced als een race eend door dekamer als ze een gekke bui heeft, overal doorheen en overheen,ik lig dan in een deuk  "

 echt genieten die gesprekken en capriolen

Het maakt de wereld zoveel leuker!

 

pagina 2 van 2 12
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^