Door weer en wind... Verplichte rondjes of genieten van de herfst?!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Sanne & Denise, Fanny, VitaSanne & Denise, Fanny, Vita 3 doggies

honden foto van Sanne & Denise, Fanny, Vita

Leuk geschreven!

 

Eerlijk gezegt ben ik wel een beetje klaar met de zomer en ben ik blij dat het herfst wordt. De warmte van 22 á 23 graden vind ik heerlijk, de honden ook. Maar als het eindelijk een beetje warmer wordt is het in Nederland zo extreem dat letterlijk alles plakt, bah! Plus de honden vinden te warm ook niet fijn.

 

Nu het wat harder gaat waaien vindt Denise het ook super leuk! Ze zal het denk ik nooit hebben meegemaakt in Spanje. Haar neus gaat in de wind, oren die wapperen, takjes liggen op de grond en de blaadjes vindt ze heel interessant om achteraan te rennen!

 

honden page profiel Ciska en Spanjaardje Moh (Bambi r.i.p.)Ciska en Spanjaardje Moh (Bambi r.i.p.) 3 doggies

honden foto van Ciska en Spanjaardje Moh (Bambi r.i.p.)

Heerlijk herfst! Herfst en lente zijn wel mijn seizoenen. Let wel ik hou echt niet van hele dagen regen dus dit weer mag graag weer over waaien van mij. Maar de wind en de kleuren en de temperatuur vind ik een mooi en fijn aan de herfst. De temperatuur is veel prettiger om weer lekker actief bezig te zijn, ik kan weer gaan fietsen,  steppen en fikse wandelingen maken.

 

Maar echt een hoosbui daar maak ik Moh (en mezelf) echt niet blij mee.

honden page profiel RoosjeRoosje 3 doggies

honden foto van Roosje

Het is idd zo dat mijn hond alles tot 18 graden fijn vind, maar daar boven wil ze het liefst slapen en zwemmen. Dan is het te warm voor haar dikke vacht.

honden page profiel DeesDees 3 doggies

honden foto van Dees

Ik hou van de herfst en ook van de winter. Ik heb eerder last van zomerdepressies. Dit is Daisy's eerste herfst, ben heel benieuwd. Tot nu toe is het nog heel leuk en interessant, al die waaiende blaadjes en takjes! Ik ben in ieder geval heel blij met de koudere temperaturen, nu kunnen eindelijk ook overdag langere wandelingen maken.

honden page profiel katelijnekatelijne 3 doggies

honden foto van katelijne

Vanmorgen om 6 uur.Koud en nat,bah!Maar als je moet gaan werken,heb je niet veel keus.Indy vind het allemaal goed,regen of sneeuw,te warm heeft hij niet zo graag.Vanmiddag al een flinke wandeling gemaakt.En dan is ie net een klein kind dat door de plassen heen loopt,snoet in het slijk,een varkentje heeft er niets aan.En dan nog natrappen met z'n achterpoten.Leuk,heel leuk!Van links naar rechts,van boven naar onder.En dan met z'n oren vastzitten in de prikkeldraad.Kajiet,kajiet!Losmaken,en weer verder.Thuiskomen en een lekker warm theetje,zaaaalig!Trouwens leuke verhalen komen dan naar boven hé.

honden page profiel Coby & Wanda en MathildeCoby & Wanda en Mathilde 3 doggies

honden foto van Coby & Wanda en Mathilde

Leuk topic!

Ik zelf ben wel een fan van de zomer: zomaar onbezorgd in je t shirt aan de wandel, schone blije hond weer thuis.

 

Maar nu zijn de regens losgebarsten en helemaal voorkomen kun je een nat pak niet. Maar wij zItten er niet mee.....Wanda maalt niet om regen en plenst vrolijk door de plassen en ik? Ik heb een plu....

 

En dan thuis heerlijk afdrogen die wolbaal en n extra koekje en n bakje hete koffie voor mij.....ach,weet je:  je geniet pas dat je droog en warm bent - als je nat en koud bent geweest!

honden page profiel --

Haha zo is t ook weer Coby en Wanda!  

Leuk om te lezen allemaal

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Cosmic heeft een nieuwe hobby..
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^