Mijn zus wel een hond, ik niet?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Vera (Gast)

Mijn zus woont al heel erg lang niet meer thuis.Nu neemt zei een hond en dit vindt ik niet eerlijk wand ik mag geen hond van mijn ouders.Ik ben dus eigenlijk best wel jarlours.Wand ik wil ook zooooooooooooooooo graag een hond.

honden page profiel DogsWithLoesDogsWithLoes

honden foto van DogsWithLoes

Jouw zus woont op zichzelf, waarschijnlijk met een vast inkomen en genoeg geld voor een hond, hopelijk ook genoeg tijd.

 

Als jij op school zit ben jij overdag weg (misschien nu nog niet maar op de middelbare school wel) Jouw ouders willen misschien niet zoveel geld hieraan uitgeven met de kans dat zij met de hond zitten als jij uit huis gaat want een hond gaat toch al snel meer dan 12 jaar mee.

 

Je kan met je ouders overleggen over de opties maar als je straks een bijbaan hebt en naar de middelbare school gaat, heb je dan nog tijd voor een hond?

 

Je kan altijd aan je zus vragen of je een keer samen kan gaan wandelen ofzo.

 

Als je later op jezelf woont kan je altijd nog een hond nemen.

 

Ik heb ook een hond maar ik heb hulp van mijn vader, hij betaalt haar voer en voor en na school loop ik met haar. Hier moet ik soms vrienden voor afzeggen omdat ze anders te lang alleen zit. Maar dat heb ik ervoor over.

 

honden page profiel ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

honden foto van ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

Tsja, dat is natuurlijk je zus haar eigen keus, zij woont op zichzelf en heeft dus alleen met zichzelf te maken (en misschien haar partner).

Als je ouders het niet willen houdt het helaas op.

 

Je kunt natuurlijk wel lekker vaak bij je zus op bezoek gaan 

honden page profiel Stabij GijsStabij Gijs

honden foto van Stabij Gijs

Misschien mag je de hond van je zus uitlaten smiddags?

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Dit meen je vast niet, je zus is het huis uit toch ? Wees blij voor d'r, grote kans dat jij de jongere zus erg betrokken wordt bij de hond toch ? Wie weet eens mooi oppassen of wandelen, blij zijn voor je zus, dan is ze straks blij met jou.....en jouw tijd komt ook hoor.

honden page profiel Lupa & CodyLupa & Cody

honden foto van Lupa & Cody

Extra leuk toch? Jij mag geen hond, maar mag wél gezellig bij je zus op visite en met de hond spelen/wandelen. 

 

Je reactie zegt namelijk genoeg over je leeftijd  Lekker nog even van andermans hond genieten en wanneer je net zo als je zus de tijd/ruimte/financiën voor hebt, aan je eigen hond beginnen. 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^