Mancio

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel LennyLenny

honden foto van Lenny

Wat is het verschrikkelijk om afscheid te moeten nemen van je allerliefste! Mancio engelse stafford bullterrier kreeg plotseling op maandag/dinsdag ( 18-08-2015)nacht epilepsieaanvallen! Zomaar uit het niets! 

Als baasje sta je dan machteloos!! Je weet niet wat je moet doen! Ik ben er kapot van geworden! Zo'n pijn heb ik nu op dit moment! Mancio was 7 jaar! Hij was echt mijn kind!!! Ik voel me nu schuldig, toen hij die aanvallen kreeg, bleef ik boven want ik was bang, onzeker en verdrietig! Later keek ik naar beneden en toen hij rustig was keek Mancio naar boven en huilde! Ohh... Wat naar!! Moet ik me schuldig voelen?? 

Hoe kan ik dit verdriet verwerken! Ik word er mee geconfronteerd als ik in huis ben. Tis zo stil, ik mis zijn aanwezigheid, geur, eigenlijk alles! Tis ook allemaal net gebeurd maar nu op dit moment weet ik niet hoe ik ermee kan omgaan!

wie kan mij tips geven?

Lenny

honden page profiel KeesKees

honden foto van Kees

Ach wat verdrietig. Is het je nog wel gelukt om naar beneden te gaan toen hij nog leefde?

honden page profiel rianne rianne 3 doggies

honden foto van rianne

Oh wat verschrikkelijk,ik weet hoe jij je nu voelt.Maar je hoeft je niet schuldig te voelen.Mancio heeft nu rust,geen pijn.Deel je verdriet hier maar,wij weten hier,hoe het is om een geliefd huisdier te verliezen.Heel veel sterkte.

honden page profiel KeesKees 3 doggies

honden foto van Kees

Heb inmiddels t verhaal op je profiel gelezen. Tips kan ik niet geven. Je mag rouwen en verdrietig zijn.

honden page profiel TheetjeTheetje

Heeeeel veeel sterkte. Ik en velen hier weten helaas heel goed hoe het voelt. Neem je tijd om te rouwen. Sterkte

honden page profiel Brigitte, Zebee & ZabaaBrigitte, Zebee & Zabaa 3 doggies

honden foto van Brigitte, Zebee & Zabaa

Heel veel sterkte en kracht om dit een plekje te geven.

 

Ik weet maar al te goed hoe het (achteraf) voelt als je zo'n beslissing hebt moeten nemen.

 

Hij heeft nu rust en vrede, verlost uit het lijden. En dat is belangrijk.

Alleen overmant verdriet en onmacht nu het gevoel dat je het beste voor je schat gedaan hebt.

 

Geef het tijd.......sterkte

honden page profiel LennyLenny

honden foto van Lenny

Hoi Kees, wij hebben hem in de ochtend gelijk naar de DA gebracht en de DA wilde proberen met medicatie, alleen wij waren zo bang dat hij t weer zou krijgen! Ook omdat wij werken... Mancio is wel eens paar uurtjes alleen onze zorg was: wat als hij alleen zou zijn en hij kreeg weer een aanval??

we waren bij de DA en Mancio kreeg daar weer een heftige aanval! Ik keek de DA aan en zei heel zachtjes: doe nu maar. Mancio is in mijn armen gaan slapen.

ik heb gehuild als een klein kind! Ik heb hem meegenomen, ingewikkeld in doeken en bij mij in de tuin begraven!

Ik ben blij dat ik me hier kan uiten!

Ik mis hem heel erg!!!

 

 

 

Anoniem (Gast)

Heel veel sterkte weet dat het niet zomaar overgaat heb myn ook moeten laten inslapen het valt echt niet mee enorm verdriet 

honden page profiel LennyLenny

honden foto van Lenny

Ik kom nu net thuis van werk, word er weer mee geconfronteerd! Tis moeilijk, mensen die geen hondenliefhebbers zijn, kennen dit gevoel niet!! Ik moet het een plekje geven maar nu kan ik t nog niet! Wat een ellende!

Anoniem (Gast)

Ja wy die zoveel van hen houden het verdriet is enorm groot by my is het al 3 maand en ik ween nog elke dag ze was zo lief vergeten kan ik niet veel sterkte 

honden page profiel LennyLenny

honden foto van Lenny

Klopt! Mancio zit alleen maar in mijn hoofd, ik zie elke keer zijn lieve trouwe oogjes!! Hij was zoo lief, trouw! Vooral naar mijn kleinkinderen, och zoo lief was/ is Mancio. Ik heb nu een kaarsje aan in de tuin ( hij is begraven in de tuin) en een kaarsje in de woonkamer bij zijn foto!

Slaap lekker Mancio, mama houdt van jou!!  ( dit zei ik iedere avond tegen hem)

honden page profiel Indie Indie

honden foto van Indie

wat verdrietig .... maar schuldgevoel is jezelf onnodig pijn doen, het is zoals het is en je hebt hem 7 mooie jaren gegeven. Het is goed zo. Je was bij hem toen hij insliep en dat is mooi en waardevol. Nu rent hij lekker rond daarboven en jij mag je verdriet  helemaal hebben hoor!! Het is zo kort nog maar. Mancio houdt ook van jou!!

sterkte ook ik weet hoe het voelt. 

honden page profiel *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†*M*A*C* en K*Y*L*I*E*†

honden foto van *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†

Wat verdrietig.  Niet meer dan normaal dat je Mancio mist... Heel veel sterkte gewenst.

Anoniem (Gast)

By myn kleinkinderen was ze ook zo lief ik ben  er ziek van geworden ik mis haar elke minuut myn lieve queenie vergeet ik nooit voor haar foto's heb ik hartjes gelegd daar we op 1 appartement wonen kon ik ze niet in de tuin begraven maar k.ben er na 3 maand nog steeds zo ziek van 

honden page profiel LennyLenny

honden foto van Lenny

Ik ben zoo blij dat ik me bij jullie allemaal kan uiten! En idd je kan er ziek van worden!! Mennn..... Ik voel me ook echt ziek. Mancio gaf mij/ons zoveel liefde!!! Elke dag wachtte hij op ons als wij thuis kwamen van werk. En hij was altijd blij!!! Och Mancio mama mist jou zo erg!!

Het is saai in huis, stil! Hoe kom ik hier over heen!!

 

 

Anoniem (Gast)

Ik ween al 3 maand myn lieve queenie was 1 kruising shitzu maltezer 1 witje ik mis haar elke dag ik weet ook niet hoe er moet overheen komen ik zeg haar altyd mama mist je zo erg ja we zyn met zovele om ons verdriet te delen hoop dat het met de tyd wat slytmaar vergeten doe ik niet sterkte 

honden page profiel LennyLenny

honden foto van Lenny

Ik ging vanmiddag met mijn nicht naar haar pupje kijken, die zij woensdag gaat ophalen. Nee mijn gevoel zei: Nee.... Je bent er nog niet klaar voor! Tis nog te vroeg! Vond leuk om te zien maar Nee... Voorlopig geen pupje, ik moet het verdriet een plekje geven en dan misschien later...???? Of niet?

 

 

honden page profiel *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†*M*A*C* en K*Y*L*I*E*†

honden foto van *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†

Ja hoor, je voelt zelf wanneer het weer kan... Wanneer je niet enkel probeert te vervangen, maar toe bent aan wat komt, aan een nieuw leven in huis met eigen kwaliteiten en probleempjes. 

 

Dat kan al vlug zijn of een poos duren.  Maar het komt zoals het komt... 

 

Sommige mensen vinden het een beetje als verraad aanvoelen... Voor mij is het meer zo dat een vorig hondje zoveel goeds en liefs heeft gebracht waardoor ik na een poos niet zonder kan.  In mijn ogen is het dus meer een eerbetoon.  Maar overhaasten hoeft niet.

 

Sterkte nog.

 

honden page profiel LennyLenny

honden foto van Lenny

Wat fijn KYLIE dat je me zo bemoedigt! Ja... Als t komt dan komt het...

mijn man zei net: nee ik wil helemaal geen hond meer, ik wil die ellende niet meer mee maken. Mijn man vindt t goed zo.. Snap ik ook wel.? Op dit moment voel ik het ook zo. Pffff... Wat is dit erg zeg!

 

 

honden page profiel Brigitte, Zebee & ZabaaBrigitte, Zebee & Zabaa

honden foto van Brigitte, Zebee & Zabaa

Dit is een echt heel moeilijke tijd. Dat begrijpen alleen mensen die het gevoel...houden van een hond...kennen.

 

Mijn jongens (lees honden) zijn nu 2 en 3 jaar dood.

Iedere avond als ik de meiden (lees honden) buiten laat kijk ik naar de sterren hemel...naar 2 sterren die boven ons huis staan (vlak bij elkaar) en dan zeg ik : jongens ik hou van jullie, heel veel. (vaak nu nog met tranen in mijn ogen)

Iedere avond weer.....klinkt misschien raar maar ik kan niet anders.

 

Ik hou enorm veel van de meiden die ik nu heb....maar de jongens hebben een heel speciaal plekje.

 

Meid, geef het tijd. Wij kunnen helaas alleen je steunen met onze "ervaringen" en naar je verhaal luisteren .

Laat het rouwen toe.....dat hoort bij houden van

honden page profiel LennyLenny

honden foto van Lenny

Ja en daarom heb ik me ook hier aangemeld! Brigitte, zebee & zabaa, ik vind t fijn om me te uiten hier bij jullie...  Mancio ligt nu in de tuin begraven en als ik in de tuin kom dan praat ik met hem.  Ik ben blij dat jullie naar me luisteren.. Rouwen laat ik toe maar het doet zo'n pijn!!

 

mancio ik hou van jou!!

honden foto van Baasje van Bren† R.I.P      & Lizzy

Ik herken het gevoel. Toen mijn meisje overleden was... wat voelde ik me vreselijk! Ik liep de hele tijd heen en weer door de kamer, kon geen rust krijgen, geen hap door de keel... ik was er gewoon misselijk van dat ze er niet meer was! Zij is ook begraven in de tuin, ik vind het fijn dat ze dan nog zo dicht bij me is. Zal haar ook nooit vergeten, ze heeft een speciaal plekje in mijn hart... mijn nummer één is en dat blijft ze!  Ik ben ook op dit forum gekomen door het overlijden van m'n meisje...hier begrijpen de mensen je en vinden ze het niet raar dat je zoveel verdriet hebt om je maatje, je kan altijd je hart luchten hier. Heel veel sterkte voor nu en de komende tijd. Rust zacht Mancio... 

honden page profiel LennyLenny

honden foto van Lenny

Goedemorgen baasje van Bren

 

ik moet nu zo werken... Elke keer als ik opsta mis ik hem. Hij sliep bij mij! Met alles wat ik deed, boodsvhappen halen enz... Mancio ging mee! Idd ik werd gister zoo misselijk moest bijna overgeven. 

Ben net eve de tuin in gegaan en heb Mancio een fijne dag gewenst.. Gek he?

 

Nadine (Gast)

Dat doe ik ook als ik opsta zeg ik altyd dag queenietje en als ik slapenga ook maar denk ook niet een ander te nemen want altyd dat verdriet hermee maken myn man wil ook niet meer maar ik wens je sterkte by my ga het nog niet 

Nadine (Gast)

Ook zy sliep by ons sterkte lenny 

honden page profiel LennyLenny

honden foto van Lenny

Nadine wanneer was jouw hondje heengegaan? Och wat erg is het!!

Nadine (Gast)

Op 20 mei lenny maar k.ben er nog ziek van ze sliep by ons ik ween nog elke dag het was 1 shitzu  ze was zo lief foto kan niet tonen weet niet hoe het gaat maar k.wens je veel sterkte by haar was het haar hartje medcyn en hielpen niet

honden page profiel LennyLenny

honden foto van Lenny

Och zo lang Nadine? Ik weet niet of ik red zo lang! Ben nu op werk en elke keer praat ik tegen Mancio dat ik hem zo erg mis! Hij was mijn schaduw, overal ging hij mee. De DA wilde ook medicatie geven maar de DA kon geen garantie geven dat de epilepsie over ging. Toen op dat moment kreeg hij die aanval! Hij viel zo hard op de grond, zo erg! Moet er nu om huilen! Ik heb zo'n verdriet! Ik probeer aan leuke dingen te denken, helaas het lukt niet!!

Nadine (Gast)

Nee lenny by my lukt het nog niet k.ween nog elke dag ook by het slapen gaan want ze sliep by ons ze is in myn armen ingeslapen ik hoop dat jy er rapper overheen bent dan ik 

Nadine (Gast)

Ze is op korte tyd ziek geworden maar de medicatie hielp niet ik ben er echt ziek van ben by de dokter gegaan maar de medicatie die ik kreeg was te zwaar en ik sliep er hele dag van dus probeer ik zonder maar het is echt moeilijk hoop het by jou beter overgaat sterkte 

pagina 1 van 12 12 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Volgende forumvraag: weer samen.
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^