leuke wandelplek

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Anoniem (Gast)

We zijn op zoek naar een leuke plek in het midden van nederland om met de puppy's uit het nest te gaan wandelen. Ze zijn dan ongeveer 7 maanden oud en willen ergens afspreken om gezellig te wandelen en kletsen. Liefst een plek met bijv een zwemplaats voor de honden.  Hoeft niet groot te zijn gewoon een beetje pootje baden. Liefst ook niet te ver lopen daarnaar toe, ze mogen natuurlijk nog niet te ver lopen. En een leuke tentje om iets te eten / drinken.   Wie kent er een leuke plek in de buurt van utrecht

honden page profiel Mila & MaraMila & Mara

honden foto van Mila & Mara

Het heidepark in Bilthoven (ligt vlak achter utrecht) 

 

10 minuutjes lopen vanaf de trein, 2 minuutjes als je uitstapt bij de rubenslaan. Er is een grote plas met stukjes hondenstrand ongeveer 3 minuutjes vanaf de ingang. Honden mogen er het hele jaar los en het is er erg rustig, dus je zal niet snel last hebben van andere mensen. een plek om iets te eten weet ik niet, maar het ligt 10 minuutjes van het centrum en daar zijn allemaal restaurantjes

honden foto van Angelique; Bruno, Charlie & Fenna

Soesterduinen schijnt ook leuk te zijn :)  in Utrecht

honden page profiel Joyce&ChicaJoyce&Chica

honden foto van Joyce&Chica

Herpenduin, Noord Brabant, heeft dit ook. Naar de waterplas is ongeveer een kwartier lopen, niet diep water. Verder erg bosrijk gebied 

En er zit een eettentje waar honden welkom zijn.

Anoniem (Gast)

Bedankt voor de reacties. Priscila dat ziet er leuk uit. Helaas kent niemand utrecht goed dus een plekje zoeken om wat te drinken word dan wel lastig. 

 

Iemand had het ook over het panbos maar, geen hondenstrandje of eettentje blijkt. 

 

Soesterduinen heb ik inderdaad ook van gehoord. Ga het eens opzpeken. Heb helaas ook voorlopig geen tijd om zelf even te gaan kijken hoe het daar is.

 

Joyca dat klinkt leuk helaas is brabant  te ver. Alleen in utrecht wil iedereen mee anders haken er mensen af helaas.

honden page profiel Lupa & CodyLupa & Cody

honden foto van Lupa & Cody

In het Baarnse bos heb je de grote kom (helaas inmiddels verbouwd met betonnen trappen er omheen) en de kleine kom, die is nog in natuurlijke staat. Leuk vijvertje voor de honden! Ook heb je restaurant de Generaal gelijk naast het bos zitten. 

Hier zie je en hoekje van de kleine kom: 

 

Bij Kasteel Groeneveld heb je een leuke wandelroute met een hele slinger aan slootjes/water en bij het Kasteel zelf zit een restaurantje. Honden zijn alleen op het terras toegestaan. 

 

honden page profiel Lupa & CodyLupa & Cody

honden foto van Lupa & Cody

Oh en Soesterduinen heeft wel een brasserie maar geen zwemgelegenheid. Ja een vennetje maar die zal nu wel droog staan na zoveel droogte. 

Anoniem (Gast)

Dat zijn ook leuke opties. Ga het allemaal bespreken met de rest. 

Weet iemand toevallig of je bij soesterduinen bij de brasserie wel met je hond mag komen. Zag ergens op een site bij een reactie staan dat het niet mag. Dat zou erg jammer zijn, soesterduinen lijkt ond erg leuk.

honden page profiel Lupa & CodyLupa & Cody

honden foto van Lupa & Cody

De honden mogen alleen op het terras, bij de brasserie. Niet in de brasserie zelf... kwamen we op een regenachtige dag achter!

Anoniem (Gast)

Haha altijd fijn sta je daar dan in de regen. Bedankt dat is wel even iets om overna te denken.

honden foto van Danielle, Kyra*Kaylin*, Djaira en Djaidey

" Dat zijn ook leuke opties. Ga het allemaal bespreken met de rest. 
Weet iemand toevallig of je bij soesterduinen bij de brasserie wel met je hond mag komen. Zag ergens op een site bij een reactie staan dat het niet mag. Dat zou erg jammer zijn, soesterduinen lijkt ond erg leuk. "

Als je met meerdere honden bent, kunnen ze zelfs op het terras moeilijk doen, ik was daar een keer aan het wandelen met een groep honden en baasjes, wij wilde op het terras wat drinken, maar werden gewoon weggestuurd.

 

Volgende forumvraag: terug na drie weken Frankrijk!
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^