Soms verbaas je je over je eigen hond...

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Koning Obi Koning Obi

honden foto van Koning Obi

Er is hier een nogal rommelige tuin met veel bomen, struiken onkruid haha waar vogels echt dol op zijn. Dus altijd enorm veel vogels en ook al vaker een kauwtje opgevangen zonder ouders. Gisteren moest iedereen een poos weg en had Obi het rijk voor zich alleen. Nouja bijna alleen Obi heeft dan zoals we altijd zeggen supervisie over onze schildpadden  (want die breken tegenwoordig bijna elke keer de hele aquarium af) en de Rosella (soort dwergpapegaai). Ik hoorde iets piepen.. Maar niet bij nagedacht wat het was onze vogel maakt immers ook vaker herrie. Met het mooie weer staat de deur vaak open. En eigenlijk komt normaal alleen Obi daar naar binnen. Na een aantal uur kwam ik thuis. Obi blije geit zoals altijd.. Maar wat zie ik daar? Een piepklein jong vrouwtjesmereltje! Zat bovenop een bankje in de serre met uitzicht op de twee stoute schildpadden die weer de hele bak hadden afgebroken grrr. Obi stond er bij met zn grote blije kop. Ik vragen aan mn vader wat doet dat vogeltje hier? Heb jij hem hier neergezet? Mijn vader verkondigde dat hij wel wat gehoord had maar niet wist wat het was. Na een ronde door het huis bleek dat dat beestje overal geweest was (wantja poepies!). En dat terwijl Obi gewoon de hele dag thuis was. Geen schram had het diertje! Zat gewoon op het bankje te chillen. En dan te bedenken dat juist ik em snel oppakte en wegzette omdat ik bang was dat Obi wat zou doen. Terwijl het diertje misschien al de hele dag daar met hem heeft gezeten. En volgens mij banger voor mij was dan voor onze Obi.Conclusie... Veiliger om Obi met een baby merel thuis te laten dan twee terror turtles in een aquarium...

 

Jullie ooit zoiets grappigs met jullie hond meegemaakt?

honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance 3 doggies

honden foto van Anny en Lance

Neen maar vind het wel ongelooflijk lief van jouw grote lobbes

honden page profiel Nancy en DinoNancy en Dino 3 doggies

honden foto van Nancy en Dino

Hahahaha wat een geweldig verhaal! 

honden page profiel Koning Obi Koning Obi

honden foto van Koning Obi

Ik heb altijd al gezegd dat Obi een grote pluis is. Hij blaft en waakt soms wel als een malle. Maar hij heeft echt een peperkoeken hartje. En ja.. hij doet onze 2 grote schildpadden ook niets. Die zitten in een aquarium dat zo zwaar en groot is dat het op een speciaal gelast frame staat. (We vertrouwde geen van de meubels met dat gewicht). Dat heeft wel tot nadeel dat het wat lager staat. Voor zo'n grote hond als Obi is dat eigenlijk precies de hoogte dat hij nog met z'n kop in de bak kan kijken. En de bak is heel open dus hij kan zo het water eruit drinken wat hij soms ook doet de sufferd. De schildpadden (zijn niet zo slim he?) komen altijd schooien voor eten als ze iemand bij de bak zien staan, ook bij Obi. Of ze klimmen op het droge. Maar daar heeft hij dus ook nog nooit wat naar gedaan behalve de schildjes likken. 

 

Maar zo'n vogeltje is toch zo bewegelijk en kwetsbaar. Misschien is hij toch enigszins gewend aan onze dwergpapegaai ik weet het niet? Ik heb onze jack russell vroeger wel eens onze parkiet zien doodbijten 

Ik heb het beestje weer in de tuin gezet in ieder geval. Obi heeft er ook niet naar zitten zoeken of zo. 

honden page profiel ellenellen 3 doggies

honden foto van ellen

echt een superschattig verhaal wat een lieve lobbes is het toch.

ik heb een heel ander verhaal, maar sluit aan op de titel, soms verbaas je je over je eigen hond....

ik zat in de tuin hondjes lopen lekker rond, ik roep Romy, maar ze huppelt gewoon lekker verder, Spikey de goedzak, kijkt mij aan en rent naar Romy, en drijft haar naar mij toe, ik zat echt met open mond te kijken, was echt zo verbaast.

wat hij wel vaker doet, is dat als Romy gaat blaffen, wat Spikey nooit doet,dan rent hij ook naar haar toe, en duwt even zijn neus in haar nek, en ze stopt dan ook gelijk met blaffen, echt super

honden foto van Hondenhumor Sasja de Eerste ITC-Hond die nu met pensioen is.

Ow wat lief!!!!

honden page profiel Steve en z'n vrouwtjeSteve en z'n vrouwtje 3 doggies

honden foto van Steve en z'n vrouwtje

Wat lief!
Versteld staan we soms van onze harige vriendjes!

honden page profiel Hannah + Ginny & WinterHannah + Ginny & Winter 3 doggies

Niet in huis, maar er zijn eens een stuk of 6 eendenkuikens onder Ginny doorgerend ('mamaaaa, wacht!!!') en toen keek ze alleen super dom tussen haar voorpoten door  ze maakte nog net geen koprol =') 

honden page profiel Koning Obi Koning Obi

honden foto van Koning Obi

" Niet in huis, maar er zijn eens een stuk of 6 eendenkuikens onder Ginny doorgerend ('mamaaaa, wacht!!!') en toen keek ze alleen super dom tussen haar voorpoten door  ze maakte nog net geen koprol =')  "

 Ow hahaha dat moet geweldig zijn geweest om te zien. Hihi jammer op dat soort momenten dat je niet hebt kunnen filmen.

honden page profiel Hannah + Ginny & WinterHannah + Ginny & Winter 3 doggies

"  Ow hahaha dat moet geweldig zijn geweest om te zien. Hihi jammer op dat soort momenten dat je niet hebt kunnen filmen. "

 Nou inderdaad  maar ik was al lang blij dat Ginny niets deed. Nu reageert ze eigenlijk niet op eenden, maar 6x piepers op speelgoed formaat is toch wel andere koek  het gebeurde ook zo snel, moeder kruiste ons en wij liepen door (had geen idee dat er kleintjes bij waren), en toen was het zoef zoef zoef snel onder Ginny door  

honden page profiel Koning Obi Koning Obi

honden foto van Koning Obi

"  Nou inderdaad  maar ik was al lang blij dat Ginny niets deed. Nu reageert ze eigenlijk niet op eenden, maar 6x piepers op speelgoed formaat is toch wel andere koek  het gebeurde ook zo snel, moeder kruiste ons en wij liepen door (had geen idee dat er kleintjes bij waren), en toen was het zoef zoef zoef snel onder Ginny door   "

 Haha jaa dat had ik met Obi ook. Hij hoeft maar 1 keer ff iets te doen en zo'n diertje heeft veel schade. Eff met de bek pakken of met de poot erop tikken... Obi is nogal speels... Als ik zie wat ie allemaal met zn speelgoed uit vreet. Verbaas ik me dat ie dat vogeltje niet als speelgoed heeft gezien er erachter heeft zitten jagen of ermee gooien. (Met zn kong gooit Obi altijd enorm).

honden page profiel White ShadowWhite Shadow 3 doggies

honden foto van White Shadow

Hier ook een lieve pluis. Vorig jaar toen we terug kwamen van de wandeling ging Shadow de staat op om te snuffelen. Ik kon aan haar houding zien dat het een diertje was. Ze is dan altijd heel verbaast en nieuwsgierig tegelijk.

Het bleek een zwaluwjong te zijn. Het zou die dag 33 graden worden. En het was al behoorlijk warm in de zon waar de vogel lag.

 

Dus mee na binnen genomen en de dierenambulance gebeld. Zwaluwen zijn beschermd dus 5 uur later hebben ze hem opgehaald. Moest hem nog om te testen of hij  kon vliegen in de lucht gooien. Vond het best naar om te doen. Direct stort hij zo neer. Maar ze verzekerde mij dat de vogel zijn vleugels zou spreiden en zacht neer zou komen. Wat ook het geval was.

 

De vogel heeft hier lekker 5 uurtjes in een open doosje gezeten en Shadow ging regelmatig kijken bij het diertje. Heb er nog leuke foto's van.

honden page profiel Hannah + Ginny & WinterHannah + Ginny & Winter 3 doggies

"  Haha jaa dat had ik met Obi ook. Hij hoeft maar 1 keer ff iets te doen en zo'n diertje heeft veel schade. Eff met de bek pakken of met de poot erop tikken... Obi is nogal speels... Als ik zie wat ie allemaal met zn speelgoed uit vreet. Verbaas ik me dat ie dat vogeltje niet als speelgoed heeft gezien er erachter heeft zitten jagen of ermee gooien. (Met zn kong gooit Obi altijd enorm). "

 Winter houd ook enorm van lekker gooien met zijn Kong (we noemen dat ding dan ook zijn sloopkogel). Gezien wij 3 glazen tussendeuren en ramen hebben mag die hem nu alleen nog op de slaapkamer, of onder strikt toezicht  dat diertje had het hier in huis met Winter ook echt niet overleefd, die wordt buiten al helemaal wild van vogels  

Volgende forumvraag: hernieuwde kennismaking
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^