Rimadyl

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel W&WW&W 3 doggies

honden foto van W&W

" Mooi toch? 
Overigens is de combinatie nsaids en corticos berucht, juist vanwege toename maagdarmklachten.  "

 Wij mensen krijgen er ook gelijk maagbeschermers bij. 

honden page profiel KathKath

honden foto van Kath

"  
Niet constant. Later wel indd. Beter om dat bij dit soort middelen wel ernaast te geven. 
 
Mijn hond was toen hij een maand of 10/11 was vanuit het niets ineens verlamd aan zijn achterpoten. Pup kwam uit broodfok, via stichting buitenlandse adoptie (zo'n hele goede bekende) Bleek dat ze gewoon nestjes opkochten naast degene die ze van straat geplukt hadden. (Weet ik van werknemers/vrijwilligers)
Maar ik begreep hier op HP al dat dan broodfok vervalt. Dat je dan een adoptiehond hebt. (Mijn mening is dat ik nog steeds een broodfokhond had die van alles mankeerde....je kan beter vragen wat hij niet had)
Was een super lieve hond en ja...ik mis hem nog altijd 
 
Dus was hij ineens verlamd. In Utrecht opgenomen. Bleek hij een ruggenmergbloeding te hebben gehad. Dit is "goed" gekomen, maar hij bleef problemen met zijn achterhand houden. Mijn da vond dat ze een bekkenkanteling moesten doen, maar de orthopeed in wilheminaoord vond het onzin. Achteraf was het geen onzin maar wel te laat om nog te laten doen. Heel sneu.  "

Ik heb het zelf niet gegeven maagbeschermer, de DA vond het niet nodig en ook omdat maagbeschermer ook nevenwerkingen kan geven en dan is het niet duidelijk wat er nu precies slecht valt. Maar ik lees het wel regelmatig op HP dat het beter is met.

 

Tsss erg zeg van dat opkopen. En van die verlamming ai toch. En qua behandeling kan je maar doen waar je op dat moment van denkt dat het het beste is en wat je aangeraden wordt. Niet altijd makkelijk hè die keuzes.

honden page profiel KathKath

honden foto van Kath

" Ik zie nu indd dat oud topic is hahahaha.
Weer eens door een gast omhoog gehaald......zucht "

 Haha ja

Wouter (Gast)

Onze Max heidewachtel, 2.5 jaar heeft hd. Bij de dieren arts 3 dagen terug Rimadyl gehaald.We hebben nu een hond die niet eet, braakt,bloed in de ontlasting heeft. Wij zullen Rimadyl niet aa bevelen.

honden page profiel W&WW&W 3 doggies

honden foto van W&W

" Onze Max heidewachtel, 2.5 jaar heeft hd. Bij de dieren arts 3 dagen terug Rimadyl gehaald.We hebben nu een hond die niet eet, braakt,bloed in de ontlasting heeft. Wij zullen Rimadyl niet aa bevelen. "

 Dat lijkt me dan wel een hele abnormaal sterke reactie. Er heerst ook een maagdarmvirus onder de honden. Zou het kunnen dat Max dit misschien opgelopen heeft?

honden page profiel BullekeBulleke 3 doggies

honden foto van Bulleke

Zou kunnen hoor. Onze Wopper krijgt ook per direct verborgen bloed in de ontlasting van NSAID's. Wel nog gewoon eetlust, ze braakt ook niet. Maar ze kan er niet tegen en mag het absoluut niet hebben. Zij mag alleen Tramadol. Helaas alleen pijnstillend en niet ontstekingsremmend. 

honden page profiel KathKath

honden foto van Kath

" Onze Max heidewachtel, 2.5 jaar heeft hd. Bij de dieren arts 3 dagen terug Rimadyl gehaald.We hebben nu een hond die niet eet, braakt,bloed in de ontlasting heeft. Wij zullen Rimadyl niet aa bevelen. "

 Dat is wel rot zeg. Veel beterschap voor Max!

Chris (Gast)

Top spul, ik zweer erbij, zo min mogelijk natuurlijk maar buff heeft de ene kruisband operatie al gehad en de volgende zit eraan te komen, als ik t m nu niet geef wil ie niet wandelen, niet spelen en is meneer niet te genieten.. met die tabletten is ie gewoon de "oude" (al moet je m dan zelf wat rustiger houden, consequenties kennen ze niet he ????) ook totaal geen last van bijwerkingen hier! Hondenaspirine noem ik t meestal.. en idd qua opeten, als ie duimen had was t potje zo leeg!

pagina 2 van 2 12
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^