betekent dit iets......of gewoon lief

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel C.C. 3 doggies

honden foto van C.

Ik ga met de reactie van Kim mee. Noa ligt ook vaak op Deamon. Heb alleen niet het idee dat het met 'bazigheid' te maken heeft maar met een lekker kussentje,knus,warm. Komt andersom ook wel voor. Misschien ook wat contact/in de gaten kunnen houden/niets willen missen. Aangezien als ze slaapt en hij weg gaat, ze dat altijd zou merken.

honden page profiel ellenellen

honden foto van ellen

" Ik denk niet dat het iets met bazig zijn te maken heeft. Ze wil graag contact en voor hem is dat ok. Misschien heeft hij er minder behoefte aan en gaat hij ergens liggen en ja dan moet ze er wel bij of op gaan liggen als zij wel contact wil. Beide honden zijn ontspannen, geen probleem dus. En in een relatie is een meestal meer haantje de voorste dan de ander, maar als ze daar allebei hun rol en evenwicht in gevonden hebben, is dat toch helemaal ok ... "

 dankjewel Kim & Turbo, moet zeggen dat hij wel een enorme knuffelkont is, dus denk niet dat hij het heel erg vindt

honden page profiel ellenellen

honden foto van ellen

" Ik ga met de reactie van Kim mee. Noa ligt ook vaak op Deamon. Heb alleen niet het idee dat het met 'bazigheid' te maken heeft maar met een lekker kussentje,knus,warm. Komt andersom ook wel voor. Misschien ook wat contact/in de gaten kunnen houden/niets willen missen. Aangezien als ze slaapt en hij weg gaat, ze dat altijd zou merken. "

 dankje c., het is grappig om te zien dat sommige zeggen, heeft wel met haar 'bazigheid' te maken en anderen weer helemaal niet.

nou ja, zolang Spikey gewoon blijft liggen als ze er weer aankomt, en niet hard wegrent zal het wel goed zijn haha

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: kunnen honden reflexties zien?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^