Niet goed eten kan dat na een prik

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Elly (Gast)

onze dochter heeft een labradoedel pup hij heeft donderdag zijn tweede injectie gehad nu is hij hangerig en eet niet goed is dat gewoon ?

honden page profiel GillianGillian

honden foto van Gillian

Geen zorgen hoor, dit komt vaker voor bij pups (en volwassen honden)! Niet zo gek .. er worden antistoffen in zijn kleine lijfje gespoten en vervolgens gaat de hond hierop reageren (mensen kunnen hier ook last van hebben). Meestal zijn ze na een paar dagen weer helemaal de oude.

honden page profiel Len@ en JazzLen@ en Jazz

honden foto van Len@ en Jazz

Ja hoor dat kan best.

Hier gebeurde dat ook.

Gaat wel weer over.

honden page profiel RoosjeRoosje

honden foto van Roosje

Het is een teken dat je hond toch wel heftiger reageert op de enting. Ik zou willen adviseren om voor een volgende enting een titter bepaling te doen. Ze kunnen dan in het bloed zien of er nog een enting nodig is. Vaak is dat namelijk niet het geval en dan maak je je hond onnodig ziek. In Nederland wordt nog steeds erg snel te veel geënt, wat ook blijvende schade tot gevolg kan hebben.

Hou voor nu de hond in de gaten en zorg voor voldoende vocht.

Volgende forumvraag: in handen bijten
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^