7 Dancefestivals Diemerbos

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

overlast (Gast)

Het Diemerbos is een heerlijke plek in de omgeving van Amsterdam waar veel honden en hun eigenaren van genieten! Helaas komen er deze zomer maar liefst 7 dancefestivals gedurende twee maanden. begin juli tot half september. Dit betekent dat het bos verandert in een festival terrein met hekken, podia, metalen grond platen, portable toiletten, geluidsoverlast en zwerfafval ( drugs?).Dit lijkt mij een beetje te veel van het goede! Daarom ben ik een petitie gestart. Mijn streven om het aantal naar twee terug te brengen in 2016, zodat iedereen kan genieten van het bos in de zomermaanden.Teken als jij het hier ook niet mee eens bent.

Elliette (Gast)

de petitie is te vinden op petitie.nl
geen7festivalsinhetdiemerbos

honden page profiel --

honden foto van -

Pffff jahoor het enige bos waar ik met mijn hond naartoe kan (wat een niet meteen een halve wereldreis is) omdat ik alleen een fiets heb. En ook de enige plek in de buurt waar mn hond even goed los kan lopen ipv op die stomme strookjes waar je met 3 minuten doorheen bent :(

 

Ik ga zeker de petitie tekenen!

honden page profiel Lola&JojoLola&Jojo

honden foto van Lola&Jojo

" Pffff jahoor het enige bos waar ik met mijn hond naartoe kan (wat een niet meteen een halve wereldreis is) omdat ik alleen een fiets heb. En ook de enige plek in de buurt waar mn hond even goed los kan lopen ipv op die stomme strookjes waar je met 3 minuten doorheen bent :(
 
Ik ga zeker de petitie tekenen! "

 Mocht het niet helpen en de festivals gaan toch door, dan kan je ook eens naar het Gaasperplas park/Groene Zoom,(is dichtbij.)

Ook geweldig om te lopen, ook is het een losloopgebied met meerdere honden strandjes en in Gaasperzoom loslopende Bio/eko vrije uitloopkoeien met kalfjes, vind het super om daar te lopen.

 

honden page profiel linnekelinneke

honden foto van linneke

Ik begrijp jullie helemaal! Hier maar 1 festival... Tomorrowland maar die denken dat het hele gebied van hun is en doen er al jaren werken die enkel het festival ten goede komen. Resultaat is dat we vanaf de lente nog amper rustig kunnen wandelen, juni is overdag niet te doen en vanaf juli tot een dikke week na het festival mogen we er niet wandelen. Wanneer het dan eindelijk wel weer mag ligt er nog overal afval en daarna wordt het gras voor de 2de maal ingezaaid en staat daar weer een paar weken draad voor.

Intussen hebben ze al alle paden verbreed/verhard en paden bij aangelegd zodat er vrachtwagens door kunnen langs beide kanten, heel wat bomen gekapt, drainage aangelegd en heel wat beton gegoten want het moest eens nat worden aan de voeten, een weerstation en GSM-mast geplaatst en een brug gebouwd die al 3 keer hersteld werd en nog liggen er planken los/steken er planken uit. Dit alles voor 1 weekend op een jaar vind ik er ver over. Wij zijn absoluut niet tegen het festival en het festival zelf is wel leuk maar daarvoor moeten wij een maand en half op zwarte hekken kijken en al die werken doorstaan.

Volgende forumvraag: Water en de vacht
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^