Genieten met Bobby & bailey!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel --

Daag!

Hoe gaat het met iedereen & de woeffies hier? Ik vond het wel weer tijd worden om wat te laten horen van de 2 monsters 

Hier gaat het super! Met ups en downs natuurlijk. Af en toe wil ik ze achter het behang plakken, de 2 boeven. Bailey heeft een fase (gehad) NOOIT meer luisteren... weg lopen, honden & mensen aanvallen.. vervelend stuk vreten uithangen :P

Maar ik geniet elke dag met volle teugen van mijn kiddies, op het mooiste plekje van heel NL!  De hondjes zijn helemaal op hun plekje hier.

Met Bobby gaat het voor zijn doen heel goed. Hij is nog steeds bang. Visite moet hij helemaal niks van hebben. Onverwachte bewegingen zullen hem altijd in een hoekje doen kruipen maar o o wat een dapper manneke. Gewoon op zijn tempo en niks forceren. Sommige dingen zoals ergens mee naar toe of een sport doen wat ik graag wou gaan gewoon niet lukken en dat heb ik geaccepteerd. Hij is hier nu bijna een jaar vanuit Spanje en ik  ben echt van zijn eigenzinnige geweldige karakter gaan houden. Af en toe lig ik helemaal slap om die 2. De een is een Nog grotere held op sokken dan de ander!! Tijd voor wat foto's! !

 

Boeven koppen haha.

 

Knap kind <3

 

Heer en meester over zijn stekkie. Bobby word heel waaks wat ik een beetje in toom probeer te houden. Beetje bijdehant is leuk maar hij doet zich gevaarlijker voor dan ie is haha!

 

Gewoon lekker aan het genieten van een kluif.  Hij kan zo happy zijn op deze momenten. Rust, zonnetje, lekker buiten en geen zorgen! Alleen dit al is een moment wat het hele jaar van doodsbange hond vertrouwen geven waard is geweest!

 

 

Bij mij vanuit de achtertuin de hei op en het bos in. Bobby loopt heel vaak los. Ik vond en vind het dood eng. Als er hondjes vaak vermist raken zijn het wel buitenlandertjes. Maar hij geniet zo enorm van het loslopen en is nog niet verder dan 3 meter uit me buurt gegaan. Hij doet het geweldig!! Hij geeft me het vertrouwen dat ie gewoon niet weg loopt (in tegenstelling tot bailey als ie iets intressants ziet. "Hey een........zoef! !" :P ) dus loopt hij bijna altijd los. De gekke Spanjaard 

 

Het was een hele trip. Maar geen seconde spijt gehad. Oke. Misschien wel een seconde haha. Maar ik zou niet meer willen leven zonder de lieve kleine contactgestoorde Spaanse dikzak!!

 

 

honden page profiel Stabij GijsStabij Gijs 3 doggies

honden foto van Stabij Gijs

Leuk om te lezen en heerlijke fotos! 

honden page profiel --

Dankje Gijs!  En natuurlijk niet te vergeten hoe gek ze op elkaar zijn!

Jut & jul, grote broer & kleine broer! <3

honden page profiel --

Up :)

honden foto van Roedel van het noorderlicht

Jaaaaa daar zijn ze weer!!!
Mooie foto's ;-)

Is die periode niet luisteren al geminderd?
Ze houden je lekker bezig ;-)

Ik volggggg

honden page profiel Jeroen & LolaJeroen & Lola

honden foto van Jeroen & Lola

lekker zo, de hei als achtertuin  

 

welkom terug 

honden foto van Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje †

 

Wat leuk om te lezen, en heerlijke foto's van je ventjes!

had jullie gemist

 

honden page profiel GoldensGoldens

honden foto van Goldens

Ik dacht dat je juist in een heel druk gebied woonde...

Maar hele mooie foto's!! Heerlijk om die twee zo gelukkig te zien

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^