vakantiehuis frankrijk

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Anoniem (Gast)

Beste forumleden, Volgend jaar willen we met onze honden op reis gaan naar een vakantiehuis in frankrijk. Het vinden van een huis is echt geen makkelijke opgave want we hebben toch wel enkele eisen die het voor zowel honden als ons fijn moeten maken.Tegen de vakantie zullen we met 3 à 4 honden zitten (Mechelse herder (teef), Ridgeback (reu), ridgeback pup en een labrador). Mogelijks blijft de Labrador thuis (is de hond van vrienden die meegaan). Wat we zoeken: - Huisje met omheinde tuin voor 6 personen - In Frankrijk (vanaf midden tot zuid frankrijk)- Zwembad - buitenkennel voor de honden 's nachts (slapen hier ook buiten en vinden de bench echt niet prettig) - internet - tv Op Dogsincluded vonden we onze goesting niet en nergens iets met een kennel. Heeft er iemand ervaringen of weet van een huisje dat aan onze eisen voldoet?   Alvast bedankt!

honden page profiel Pooh en TeigetjePooh en Teigetje

honden foto van Pooh en Teigetje

Kijk even op facebook... er is een groep "honden zeer welkom" (oid), Gaat over huisjes aanbod speciaal ook voor mensen met meerdere honden... wie weet zie je daar iets..

honden foto van Danielle, Kyra*Kaylin*, Djaira en Djaidey

Mischien kun je je aanmelden in de facebook groep hondenvakanties, hier kan je een oproep plaatsen, en meestal is er wel iemand die antwoord, vooral ook mensen die huisjes verhuren in nederland, maar ook in het buitenland.

Volgende forumvraag: dwangstoornis
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^