pup mats

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Nadine Nadine

honden foto van Nadine

Hoi allemaal 

Sommige kennen mij nog van Dot die Addison had en is overleden.

Ben zo verdrietig en mis hem ook een hond in mijn buurt.

Mijn man heeft mij een nieuwe pup gegeven waar ik ontzettend blij mee ben.Dot vergeten doe ik niet maar maakt het verdriet wat verzachtend.

Het is een lieve pup maar hij kan echt niet alleen zijn.Daar had dot ook last van....

Had gehoopt dat ik wat meer geluk zou hebben en met name snachts hij piept de hele boel bij elkaar.Op zich vind hij het geen probleem om in de bench te zitten staat in de gang met doek erover.Alleen mist hij iemand.Heb ook een dap verdamper gekocht en iets uit het nest gekregen Maar helpt niks...Mijn man zegt gewoon laten piepen gaat vanzelf over.bij dot heb ik dat niet gedaan en ben elke keer als ie piepte en stil was naar beneden gegaan dit heeft 4 weken geduurd en hoop dat mijn man gelijk heeft dat het zo sneller gaat voor ons en de pup.word hier erg onzeker van.ook kom ik pas naar hem toe als ie stil is als is het 5 tellen 

Heeft iemand tips nog.gr nadine 

 

 

 

honden page profiel GillianGillian

honden foto van Gillian

Hi Nadine,

 

Leuk dat jullie weer een nieuwe pup hebben!

 

Het alleen zijn en in de bench zitten, zijn twee aparte dingen die moeten worden getraind.

Benchtraining:

Als eerste geven wij onze pups altijd eten en een kluif etc in de bench. Wil hij gaan slapen, na een wandeling of spelletje, dan brengen we ze ook naar de bench.

Als dit allemaal goed gaat, kun je af en toe het deurtje sluiten. Gaat hij janken/onrustig worden, dan mag je dat gewoon negeren (zodra je hem aandacht geeft, gaat hij dit als beloning beschouwen, met het gevolg dat hij dit gedrag blijft herhalen).

Ligt hij rustig in de bench, dan doe je het deurtje weer open.

 

Hoelang hebben jullie de pup nu? Misschien een idee om de bench tijdelijk op jullie slaapkamer te zetten, zodat hij niet alleen is.. ?

honden page profiel W & B W & B

honden foto van W & B

Hoi Nadine,

Wat erg van Dot!
Tuurlijk vergeet je hem nooit meer, maar kan me voorstellen dat de nieuwe pup wel wat pijn verzacht en natuurlijk ook voor een hoop afleiding zorgt.

Hoe oud is de pup? Ik ga er even vanuit dat de pup net uit het nest komt en pas net bij jullie is?

Alles is nog nieuw voor de pup, nieuwe mensen (jullie), nieuw huis met bijbehorende nieuwe geuren en geluiden etc en hij is natuurlijk in een keer alleen zonder moederhond, broertjes en zusjes.

Ga er eerst voor zorgen dat hij zich veilig voelt bij jullie.
is het een idee om de bench even boven te zetten naast jullie bed? Dan kan hij jullie horen s nachts en mocht hij gaan piepen, kan je je hand er even bij doen.

Een andere optie is dat jij even beneden gaat slapen bij de pup.

Is de bench al goed aangeleerd? Gaat hij er overdag ook wel eens zelf in liggen of "moet" hij er alleen s nachts in?

Ik zou echt eerst gaan zorgen dat hij een beetje gewend is bij jullie en het vertrouwen in jullie heeft en dan kan je het allemaal weer gaan afbouwen en de pup beneden in de gang laten slapen.

Succes ermee!

honden page profiel Binky & baasje Binky & baasje

honden foto van Binky & baasje

Inderdaad.. Dat wat Laura zegt.

 

Vervelend van Dot, zeker weten. Maar je moet niet ervan uit gaan dat je pup 'gemakkelijk' is.. Dat is zielig voor het beestje. Blijft een pup, een baby...

honden page profiel Nadine Nadine

honden foto van Nadine

Hoi 

Bedankt voor de reacties.

Gisteravond om 22.30. Mats uitgelaten.even gewacht dat ie sliep en toen naar zn bench.Om 5 uur werd ie wakker om te plassen en poepen.Super knap gedaan en dat ie nu er de derde nacht is....

Maar meneertje wilde niet meer slapen wat ook begrijpelijk is na zo lange nacht al v hem.

Gr

Volgende forumvraag: Speeltjes australian pup
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^