In beslag genomen honden herdacht.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel RVSRVS 3 doggies

honden foto van RVS

"  
Dus alle honden met een sterke wil om te werken, vind jij het acceptabel om in te slapen?
 
Mag hopen voor je eigen honden dat het karakterloze show honden zijn.....
 
Het is nog altijd de baas die zijn hond(en) in de gelegenheid brengt om iets te veroorzaken! "

 Ik denk niet dat mensen waarvan hun hond door zo'n akkefietje ergens anders geplaatst wordt hier genoegen mee zullen nemen. Ik zou ook mijn hond terug willen halen. Liever dood dan bij iemand anders.

Verder zal het niet meevallen geschikte plekken voor deze beesten te vinden

honden page profiel SuzanSuzan 3 doggies

honden foto van Suzan

Wat een schijnvertoning.

Je zo onverantwoord en asociaal gedragen, om vervolgens als martelaar voor aan bij een stille tocht te lopen, en zelfs een kerkdienst voor je honden voor elkaar te krijgen.

Ik woon in de buurt, en weet dat het kerkgenootschap op zijn zachts gesproken 'kotst' van enkel al het feit dat een geestelijke zich hier voor in wilde zetten.

Gesteund door M.G is dit een theaterstuk geworden zoals wij nuchtere Hollanders die nog niet eerder gezien hadden,, zeker niet in onze streek van het land.

Tegenwoordig is er voor iedere wakko een platform omdat iedereen internet heeft.

Dat zulke idioten dan ook nog eens een heel gevolg achter zich aan krijgen.. een condoleance register op hun naam zetten en 'net aan' nog niet hun foto's en handtekeningen staan uit te delen..

Dat is iets waar wij Hollanders wat mij betreft niet trots op hoeven te zijn.

De baasjes van Faya hangen ergens aan de onderste tiet zoals wij dat wel eens zeggen.

''Ja, voor hun is het ook wel rot hoor,, maar ach die arme ingeslapen honden''

De wereld op zijn kop.

honden page profiel MoniqueMonique 3 doggies

honden foto van Monique

Suzan helemaal mee eens!

honden page profiel SuzanSuzan 3 doggies

honden foto van Suzan

"  Ja, maar hij had toch een ander podia moeten zoeken,hij bereikt hier nu net het tegenovergestelde mee.

 

Weet je ik zag onlangs op tv. CM een betoog houden voor de pitbull,campagne voeren voor een imago verbetering,waarom denk ik dat MG dat een beetje zit na te doen.

 

Alleen CM liep niet samen met tokkies dat zou dan ook averechts werken.

Dit was een integere serie,ging niet over zijn opvoeding e.d maar gewoon over ons geliefd ras,de mishandeling,hoe het zo ver heeft kunnen komen dat onze honden zo gehaat worden. Heb af en toe ontroerd zitten kijken en ik ben niet eens een CM fan maar het was goed en mooi gebracht en het voornaamste hij was oprecht. "

 



Ik denk dat het verschil tussen C.M en M.G is..

dat C.M staat waarvoor hij staat... en M.G altijd eerst even aftast in welke richting de wind waait.. en daar sluit hij zich dan bij aan.

Hij is wat mij betreft een kameleon.

Toen hij samen met zijn zoon Serge er volkomen achter stond om ''Hell on earth Utopia'' als opleidingsinstituut voor hulphonden te gaan gebruiken (zo lang er maar camera's zijn he').. toen had hij het echt definitief afgedaan bij me.

En toen kwam die stille tocht ook nog eens..

Wat een afknapper.

honden page profiel MoniqueMonique 3 doggies

honden foto van Monique

Mijnheer Gaus had bij mij al veel langer afgedaan,heb hem ooit gesproken,had een vraag over Tosca(10jr.geleden)..zijn reactie was,het is gewoon pitbull en daar kan je verder niks mee....ik wil het niet uitbreiden over wat ik heb gevraagd maar hij moest nog net niet kotsen toen hij het woord pitbull uitsprak. Jaren later zag ik hem op tv zo schijnheilig doen,van het zijn zulke lieve honden blablabla...

honden page profiel Jeroen & LolaJeroen & Lola 3 doggies

honden foto van Jeroen & Lola

CM is niks anders of beter...ook gewoon een gewiekst showmannetje...

 

zeker, met een oprechte liefde voor honden, dat geloof ik best...

maar ook voor hem, is business gewoon business

 

hij mag zich wel eens achter de oren krabben als hij zo graag de advocaat vd pitbull wilt zijn, want dan is ie verkeerd bezig....

honden page profiel SuzanSuzan 3 doggies

honden foto van Suzan

Ik schreef ook nergens dat ik hem beter vind.

Tuurlijk is hij net zo goed een showmannetje... neem alleen zijn tanden al :-D

honden page profiel Jeroen & LolaJeroen & Lola 3 doggies

honden foto van Jeroen & Lola

haha 

 

 

honden page profiel MickMickgoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Mick

" Mijnheer Gaus had bij mij al veel langer afgedaan,heb hem ooit gesproken,had een vraag over Tosca(10jr.geleden)..zijn reactie was,het is gewoon pitbull en daar kan je verder niks mee....ik wil het niet uitbreiden over wat ik heb gevraagd maar hij moest nog net niet kotsen toen hij het woord pitbull uitsprak. Jaren later zag ik hem op tv zo schijnheilig doen,van het zijn zulke lieve honden blablabla... "

 

Toch vind ik dit verrassend, gezien hij al jaren de Bullbreed show hoste......

 

Maar goed het is jammer dat ie dit voorbeeld gepakt heeft om de onrecht aan te tonen, want er zijn vele betere voorbeelden van dit soort onrecht.

 

CM mag in duitsland tijdens zijn shows geen honden "trainen" gezien ie zijn diploma om als trainer te mogen werken in DE niet wist te halen. Heb meer tegen deze man als tegen MG, die idd met elke wind mee waait.

honden page profiel MoniqueMonique 3 doggies

honden foto van Monique

" CM is niks anders of beter...ook gewoon een gewiekst showmannetje...
 
zeker, met een oprechte liefde voor honden, dat geloof ik best...
maar ook voor hem, is business gewoon business
 
hij mag zich wel eens achter de oren krabben als hij zo graag de advocaat vd pitbull wilt zijn, want dan is ie verkeerd bezig.... "

 Ook mee eens en ik weet dat er veel idioten rondlopen die ook denken een Daddy aan de lijn te hebben. Ik heb ook een andere mening over het ras dan CM. Maar ik geloof wel dat hij oprecht van het ras houdt.

honden page profiel Marion&MorrisMarion&Morris 3 doggies

honden foto van Marion&Morris

"  Ook mee eens en ik weet dat er veel idioten rondlopen die ook denken een Daddy aan de lijn te hebben. Ik heb ook een andere mening over het ras dan CM. Maar ik geloof wel dat hij oprecht van het ras houdt. "

 En hij doet het wel even. Hij houd verschillende pitbulls Staffords en alles bij elkaar. Terwijl er meerdere roepen dat die honden dat gewoon niet kunnen (nu zal ik er vast 120 hp-ers weer tegen de schenen aan trappen).

 

Ben geen aanhanger van zijn methode maar ik kan wel het respect opbrengen voor hoeveel honden hij gered heeft van een spuitje. En als je die psychology center ziet hebben ze echt weinig te klagen hoor. Ze zien er allemaal gezond uit en krijgen genoeg beweging Etc. 

Ben er nog nooit geweest dus kan er verder niets van zeggen, maar beter daar dan een spuitje omdat 9 van de 10 mensen er niks mee kunnen.

 

Wel jammer dat er zoveel leken zijn die denken dat ze CM wel ff kunnen kopiëren.  En dan verbaast zijn als dit niet lukt. 

 

 

Ik hoor liever CM praten dan MG. CM staat ook open ter discussie, MG helemaal niet. Hij loopt lukraak door iedereen heen te kletsen. 

 

Maar dat is een totaal andere discussie. 

 

Dat MG meeliep met ze, vind ik niet zo indrukwekkend van hem. Hij zou zelfs van alles over een eekhoorn kunnen vertellen als hij claimt dat hij er verstand van heeft. Vind hem vreselijk media geil. 

En dat ie dan meeloopt die tokkies te steunen daar kan ik niet tegen. Dan moet hij nu ook de grote vent zijn en zeggen "de eigenaren hebben die honden verkloot" maar in plaats daarvan loopt ie schijnheilig medelijden te hebben.  Ugh. 

 

 

Voor de doodgebeten hond en eigenaren is het vreselijk dat dit gebeurd is. Daar mag ook geen discussie over bestaan. Maar als we het hebben over de honden die het gedaan hebben geloof ik dat je daar je woede voor los moet kunnen laten en beseffen dat het de eigenaren zijn die die honden gewoon verpesten. 

Die honden verdienden niet stuk voor stuk een spuitje,dat geloof ik niet. Sorry, maar als er een verantwoordelijke baas geweest was waren die honden nooit zo ver gekomen. 

 

Als ze nu in een traject komen en wegkwijnen in een kennel dat kan je beter direct een spuit erin drukken inderdaad. Maar als er iemand met verstand 1 van die honden een kans wil geven moet je ze dit gunnen.  

 

 

honden page profiel Suzanne en LucaSuzanne en Luca 3 doggies

honden foto van Suzanne en Luca

Jullie missen het punt, MG zet is al jaren in voor: hulp in beslag genomen honden. 

http://www.hulpinbeslaggenomenhonden.nl

Ik volg hun al lang. Met een groep vrijwilligers, zetten ze zich al jaren kosteloos in voor de in beslag genomen honden. 

Als jaren is de hele gang van zaken een doorn in hun oog.

Een kwelling voor de in beslag genomen honden.

Ik denk dat dit de druppel was die de emmer deed overlopen. 

Deze zaak werd aangegrepen om er aandacht aan te geven dat die hele gang van zaken niet meer kan.

Hij maakt gebruik van zijn naams bekendheid. Nederland wordt wakker hoop ik. 

Jammer genoeg dat die huilende schijnheilige bazen mee deden en heel naar voor de bazen vande gedode labrador. Echt dit moet vreselijk voor hun zijn.

 

Maar ik hoop dat men nu eens wordt wakker geschud. Het kan zo niet meer. 

Niet alleen het in beslag nemen van honden, maar ook het zo maar kunnen kopen en houden van een hond. Daar begint alle mee en daar zou je moeten beginnen met veranderen.

Een verplichte cursus met diploma voor dat je een hond mag kopen. Dat recht moet je verdienen. Ga je de fout in, ben je je diploma en je hond kwijt.

De fokkers en het import van honden aanpakken. 

Het beroep trainer en gt beschermd maken en eisen gaan stellen aan hondenscholen, zodat de foute honden scholen zullen verdwijnen.

De CM methode werkt helaas mee aan het kweken van tijdbom honden.

Zo hopelijk word het aantal bijt incidenten teruggedrongen.

Er moet nog zo veel gebeuren in de honden wereld.

honden page profiel Jeroen & LolaJeroen & Lola 3 doggies

honden foto van Jeroen & Lola

ach, ik denk dat we met een paar maanden allemaal verplicht met een muilkorf lopen....althans, de risico rassen...

na de zomer wordt het debat hervat begreep ik...beetje bang toch wel hoor voor wat er gaat komen...

 

 

 En hij doet het wel even. Hij houd verschillende pitbulls Staffords en alles bij elkaar. Terwijl er meerdere roepen dat die honden dat gewoon niet kunnen (nu zal ik er vast 120 hp-ers weer tegen de schenen aan trappen)  

 

haha Marion, in ieder geval al 1 

ik vrees voor de "pitjes" bij hem...en de honden eromheen...die man is vast een liefhebber, maar hij erkent niet hoe ze zijn, als 1 vd grootste/bekendste hondentrainers, vind ik dat behoorlijk naief, en daarmee dus ook gevaarlijk , veel te veel mensen zien dat. 

 

 

honden page profiel SuzanSuzan 3 doggies

honden foto van Suzan

Dus voor M.G heiligt het doel de middelen?

M.G sloeg gewoon een modderfiguur met zijn zogenaamde steun aan die baasjes van de ingeslapen honden.

In plaats van justitie aan te klagen, had hij als bekende hondentrainer en liefhebber, beter deze mensen aan de schandpaal kunnen zetten als aanstichters van dit drama met hun onverantwoorde gedrag, i.p.v met een kaarsje achter ze aan te lopen.

Met schijnvertoningen en opklopperij kun je zwaar je geloofwaardigheid verspillen.

Los van dit alles vind ik een stille tocht voor honden nogal extreem en misplaatst. Om dit gevoel te bevestigen hoef ik enkel de krant open te slaan.

Daarbij wordt vrijwel geen enkele hamburger, gehaktbal of braadworst betreurt. Terwijl dat ook ooit prachtige en lieve dieren zijn geweest. Hoogstwaarschijnlijk ook nog eens zonder bijtincident op hun repertoire.
Maar Oh wee als er een hond moet gaan Hemelen. Dan leven we plots in een beestachtige maatschappij.

honden page profiel MickMickgoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Mick

"  En hij doet het wel even. Hij houd verschillende pitbulls Staffords en alles bij elkaar. Terwijl er meerdere roepen dat die honden dat gewoon niet kunnen (nu zal ik er vast 120 hp-ers weer tegen de schenen aan trappen).

  
   "

 

Het zijn geen pitbulls en staffords!!!!! Het zijn diverse kruisingen lijkende op.... Daar zit dus het grote ongenoegen van de HPers die je nu tegen de schenen schopt. Zijn pitbulls of wat hij zo noemt zijn ook degene die de media halen ivm incidenten met mensen, heeft werkelijk niets meer te maken met de APBT!!!

 

Daddy het mooiste voorbeeld, was dus geen pitbull maar een am.bully en dat is echt meer dan 1 wereld verschil!

 

Dit is het resultaat van de beste man als ie een keer wel te maken krijgt met een redelijk percentage echt pitbull bloed:

https://www.youtube.com/watch?v=DxImB7UQPG8

LET OP HONDENLEED!!!! Totaal verkeerd ingeschat door de beste man, je ziet in alles dat het fout zal gaan.... Kijk ook even op het gevolg op de rest van de "roedel" en vooral hoeveel mensen er ineens tevoorschijn komen. TV als voor waar aannemen is wel heel erg ...... niet zo slim.

 

honden page profiel Jeroen & LolaJeroen & Lola 3 doggies

honden foto van Jeroen & Lola

ah ja! kan me die nog herinneren Mick...dom dom dom!!! 

dit zie je aankomen, dit zie je gewoon misgaan...

honden page profiel MoniqueMonique 3 doggies

honden foto van Monique


 
haha Marion, in ieder geval al 1 
ik vrees voor de "pitjes" bij hem...en de honden eromheen...die man is vast een liefhebber, maar hij erkent niet hoe ze zijn, als 1 vd grootste/bekendste hondentrainers, vind ik dat behoorlijk naief, en daarmee dus ook gevaarlijk , veel te veel mensen zien dat. 
 
  "

 Dit eruit gepikt,dan komen we weer tot het begin van het topic,vast iemand die ook gedacht heeft wat CM kan,kan ik ook.

Maar daar kan CM niks aan doen,we zijn volwassen mensen en weten dat we niet alles klakkeloos moeten aannemen. Het enige dat ik serieus neem is de tekst: Waarschuwing,doe dit niet zonder professionele hulp...of iets in dien aard.

 

 

honden page profiel Jeroen & LolaJeroen & Lola 3 doggies

honden foto van Jeroen & Lola

ja nou, ehm ja...is dat zo? 

hij kan er niets aan doen dat domme mensen niet lezen, of zelf even nadenken, dat klopt!! 

maar hij kan best zijn kennis even bijspijkeren, toch? als top hondentrainer en een ras waar je zo verknocht aan bent. hij kan sommige adviezen ook best even laten...neem dat filmpje, iemand met een beetje verstand van pitjes, die doet dit dus niet zo he...en het feit dat hij daar met pitachtigen bezig is, niet weet wat er gebeuren gaat, en niemand te bekennen met bv een breakstick? 

 

wat ben je dan aant doen? en wat draag je naar buiten? 

 

 

 

 

 

 

honden page profiel History 2.0History 2.0 3 doggies

honden foto van History 2.0

Als je wereldberoemd bent dan behoor je ook een voorbeeldfunctie uit te dragen en over voldoende kennis te bezitten dat is bij CM dus niet het geval. De doelgroep die hij wilt bereiken zijn de mensen die 0,0 verstand hebben van honden zodat hij het op zijn eigen manier kan invullen. Hier in NL geldt voor MG hetzelfde. Deze heren zitten al zo lang in de hondenwereld dat je toch wel mag verwachten dat ze enige kennis hebben die ras gerelateerd zijn en al helemaal met hun ervaringen. 

 

honden page profiel MoniqueMonique 3 doggies

honden foto van Monique

Het is allemaal entertaiment,CM kan dit nu niet meer verkopen om zijn mening te veranderen,daar gaat zijn geloofwaardigheid anders.

Misschien is hij ervan overtuigd dat het kan,net zoals die mensen van hoe heet dat weer,de sociale vechthond of zo iets....die lui vinden ook dat wij andersdenkenden niet deugen,het aan ons ligt,wij erop kicken dat sommigen van onze honden toch nog dat vechten in hun genen hebben.

honden page profiel Wilma en Dobby (RIP)Wilma en Dobby (RIP)

honden foto van Wilma en Dobby (RIP)

"  En hij doet het wel even. Hij houd verschillende pitbulls Staffords en alles bij elkaar. Terwijl er meerdere roepen dat die honden dat gewoon niet kunnen (nu zal ik er vast 120 hp-ers weer tegen de schenen aan trappen)."

 

Eerlijk gezegd heb ik daar mijn twijfels over. Ik bedoel, het beeld is "die man heeft zoveel evenwicht dat de honden zich netjes gedragen". Maar... ik denk eerder dat het iets is in de trant van "er zijn zoveel verzorgers, er kan ingegrepen worden als het mis gaat". En misschien iets in de trant van honden die bij herhaalde fouten uit de groep geplaatst worden.

 

Bij de CM shows zie je ook vaak genoeg dat hij een hond over geeft aan een medewerker, of even coördineert met een medewerker. Het beeld is dat CM het alleen doet, maar dat klopt niet. En ik denk dat dat dus ook geld voor die roedel van hem.

 

En ja, met 10 paar handen is ingrijpen in een roedel toch een stuk beter te doen dan in je uppie, dus onderschat dat verschil niet.

honden page profiel Suzanne en LucaSuzanne en Luca 3 doggies

honden foto van Suzanne en Luca

"  
Het zijn geen pitbulls en staffords!!!!! Het zijn diverse kruisingen lijkende op.... Daar zit dus het grote ongenoegen van de HPers die je nu tegen de schenen schopt. Zijn pitbulls of wat hij zo noemt zijn ook degene die de media halen ivm incidenten met mensen, heeft werkelijk niets meer te maken met de APBT!!

 http://www.nationalcanineresearchcouncil.com/uploaded_files/tinymce/Pit%20Bull%20ID%20Poster.pdf

Mij lijkt het daarom ook heel zinvol om dna af te nemen bij elke in beslag genomen hond. 

Zo veel look a likes, sommigen niet eens pitbull of stafford dna.

 

De link kennen jullie vast wel. Ik haalde ze er niet uit. Ja eentje. 

honden page profiel Suzanne en LucaSuzanne en Luca 3 doggies

honden foto van Suzanne en Luca

"  
Het zijn geen pitbulls en staffords!!!!! Het zijn diverse kruisingen lijkende op.... Daar zit dus het grote ongenoegen van de HPers die je nu tegen de schenen schopt. Zijn pitbulls of wat hij zo noemt zijn ook degene die de media halen ivm incidenten met mensen, heeft werkelijk niets meer te maken met de APBT!!!
 
Daddy het mooiste voorbeeld, was dus geen pitbull maar een am.bully en dat is echt meer dan 1 wereld verschil!
 
Dit is het resultaat van de beste man als ie een keer wel te maken krijgt met een redelijk percentage echt pitbull bloed:
https://www.youtube.com/watch?v=DxImB7UQPG8
LET OP HONDENLEED!!!! Totaal verkeerd ingeschat door de beste man, je ziet in alles dat het fout zal gaan.... Kijk ook even op het gevolg op de rest van de "roedel" en vooral hoeveel mensen er ineens tevoorschijn komen. TV als voor waar aannemen is wel heel erg ...... niet zo slim.
  "

 Trouwens, heftig de film. Ik zie wel een enorme opwinding. Bam ineens klapt hij erop. 

Mensen zeggen dat ze zoveel schade maken, ze pakken vast en houden vast toch?

Je krijgt een enorm diepe wond, hopelijk geen slag ader, maar beter een diepe wond, dan over al gebeten worden. Ik weet dat Duitsers blijven bijten. Of zie ik dat verkeerd? 

honden page profiel MickMickgoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Mick

"  Trouwens, heftig de film. Ik zie wel een enorme opwinding. Bam ineens klapt hij erop. 
Mensen zeggen dat ze zoveel schade maken, ze pakken vast en houden vast toch?
Je krijgt een enorm diepe wond, hopelijk geen slag ader, maar beter een diepe wond, dan over al gebeten worden. Ik weet dat Duitsers blijven bijten. Of zie ik dat verkeerd?  "

 

Ik vond het nog wel meevallen...., maar goed heb al veel gezien.

 

De schade die ze aanbrengen kan groot zijn, maar als je er snel bij ben en het juist doet (dus niet zoals deze pipo), zal de schade meestal zeer beperkt blijven.

 

Hier een voorbeeld (zonder leed) van hoe je een pitbull achtige makkelijk en gecontroleerd moet laten lossen:

https://www.youtube.com/watch?v=KfMVH4wY5Pg

 

 

Luister ook even aandachtig naar hetgeen hij zegt/vertelt, daar maakt ie dus ook een vergelijking met andere rassen.....

honden page profiel Jeroen & LolaJeroen & Lola 3 doggies

honden foto van Jeroen & Lola

in die zin klopt dat, kun je een gevecht hebben met 'maar' 2 gaten...

vaak pakken ze wel eens over hoor...

 

maar veel andere honden bijten idd meer/vaker

 

kun je alsnog inwendig grote problemen hebben hoor, al lijkt het aan de buitenkant mee te vallen. 

honden page profiel Wilma en Dobby (RIP)Wilma en Dobby (RIP)

honden foto van Wilma en Dobby (RIP)

"  http://www.nationalcanineresearchcouncil.com/uploaded_files/tinymce/Pit%20Bull%20ID%20Poster.pdf
Mij lijkt het daarom ook heel zinvol om dna af te nemen bij elke in beslag genomen hond. 
Zo veel look a likes, sommigen niet eens pitbull of stafford dna.
 
De link kennen jullie vast wel. Ik haalde ze er niet uit. Ja eentje.  "

 

 

Ik weet niet of een dna test wel zo zinvol is. Misschien in een forensisch lab, maar gewoon die over the counter dingen, daar geloof ik geen barst van.

honden page profiel MickMickgoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Mick

"  
 
Ik weet niet of een dna test wel zo zinvol is. Misschien in een forensisch lab, maar gewoon die over the counter dingen, daar geloof ik geen barst van. "

 

Ik zou bijzonder graag zien dat er DNA testen plaats vinden bij bijtincidenten om vast te stellen welke "rassen" er nu werkelijk achter zitten. Al is het maar een min of meer betrouwbare test.

 

Zou mij en vele liefhebbers van de ware pitbull en stafford een hoop gezeur uitleg en scheve gezichten schelen. Van de 100 incidenten die in de kranten of overige media te lezen zijn, zijn er denk ik maar 1 of 2 van de echte staffords of pitbulls.

honden page profiel Suzanne en LucaSuzanne en Luca 3 doggies

honden foto van Suzanne en Luca

Heel duidelijk zo en wat een verschil. Nou is deze hond niet in gevecht, maar toch wat een verschil zeg.

Wees dus inderdaad voorbereid en niet zo als CM, die gewoon ook niet weet wat hij moet doen. 

Ik kan me wel voorstellen, dat als je bij zn bek aan het klungelen bent als leek, dat de hond zo jou pakt, eenmaal hoog in de adrenaline is een ongeluk zo gebeurd. 

Deze hond pakte vast en ging gelijk schudden, dat schudden is ook niet  fijn, dan misschien maar veel beten.

Nou eigenlijk liever helemaal niet.

honden page profiel History 2.0History 2.0 3 doggies

honden foto van History 2.0

Het ziet er allemaal vrij heftig uit maar dat valt reuze mee hoor. Af en toe dat ze mis grijpen en dus je vinger te pakken krijgen maar dat hoort er nu eenmaal bij. 

Bij 2 echt vechtende honden kun je dit enkel met 2 man uitvoeren tenzij er 1 hond is die niets doet dan heb je nog wel kans om de situatie in je uppie te controleren.

honden page profiel Suzanne en LucaSuzanne en Luca 3 doggies

honden foto van Suzanne en Luca

Als ze met „spel" je vinger pakken, merken ze dit dan of zijn ze te gefocusd op t spel?

Lijkt me ook dat je echte gevechten met zn 2en uit elkaar moet halen, heb je de ene los, pakt de andere vast. 

Ik hoop nooit een serieus gevecht mee te maken. Heb wel eens „vechtende" honden gezien, maar dat is altijd een hoop herrie zonder schade. Even boe zeggen en ze stoppen gelijk. 

Ik heb wel het idee dat hier wel verantwoorde eigenaren lopen. Je ziet wel een hoop onwetendheid een bange hond gewoon het zelf uit laten zoeken of een hond die blaft of wilt uitvallen op zn kop geven. 

Maar degene die los lopen, daar kan dat ook bij. Ja soms wordt er een opgejaagd, of een omver gelopen, niet leuk maar als het daar bij blijft.

Ik woon wel vlakbij Katwijk dat hoop ik voor niemand ooit mee te maken.

 

pagina 7 van 8 12 3 4 5 6 78
Volgende forumvraag: Kamperen met de hond
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^