Wat een dag..

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Nathalie (Gast)

Is niet echt een leuk verhaal, maar moet het even van me afschrijven.  Afgelopen vrijdag waren ik en mijn vriend dozen naar binnen aan het verhuizen in ons nieuwe huisje, en de honden zaten in de tuin. Op een gegeven moment waaide de poort een stuk verder open terwijl wij erdoor liepen, en door onze eigen stomme schuld loopt Daiko, onze reu weg, richting de drukke straat voor ons huis, ik draai me om en wil Zina, de pup, tegenhouden maar ik zak door mijn knie (blessure van het sporten, lang verhaal) en loopt zina daiko en mijn vriend achterna. Er kwam een busje net de straat opgereden, reed net 40 km/uur heb ik achteraf van de bestuurder gehoord, en rijdt allebei de honden aan. Daiko komt er wonderwel met de schrik van af, maar Zina... Die ligt nog altijd ter observatie bij de dierenarts, ze heeft waarschijnlijk een inwendige bloeding.. voel me zo schuldig en dom dat ik ze niet van die pijn heb kunnen beschermen, en ben echt bang dat we Zina gaan moeten laten gaan, hoewel de dierenarts zegt dat ze ondertussen stabiel is... dat mijn vriend nu niet meer met me praat en alle schuld op mij steekt helpt ook niet, daarom datik mijn verhaal hier kom doen... Sorry voor het lange verhaal, maar kan met niemand anders hierover praten..

honden page profiel Roedel van het noorderlicht Roedel van het noorderlicht

honden foto van Roedel van het noorderlicht

Ach neen wat erg :'(
En juist nu je je vriend zo hard nodig hebt!

Ik hoop dat hij ook alleen maar heel verdrietig is en het zo weer met je goed maakt.

Niet jezelf ook de schuld geven hoor! Dis is gewoon dikke pech!
Ik duim voor je dat jullie pup er weer bovenop komt!

Sterkte !

honden page profiel Fabienne & Joy Fabienne & Joy

honden foto van Fabienne & Joy

Heel goed dat je het hier van je af schrijft.

Wat een ontzettend verdrietig verhaal.. Ik wil jullie heel veel sterkte en beterschap wensen! Ik hoop dat het goed komt met je pup

honden foto van Tamara - Abby, Anna & Jamie

Vreselijk om mee te maken...

 

Dat je vriend dit gedrag laat zien, vind ik echt niet kunnen. Jullie waren samen bezig met verhuizen, dus jullie hebben samen ''schuld''.


Ik hoop voor jullie dat jullie Zina er snel weer bovenop komt en verder kan gaan met haar avontuur in jullie nieuwe huisje.

honden page profiel Ziva < 3Ziva < 3

honden foto van Ziva < 3

Inderdaad wat de andere ook zeggen. Hier kon je niets aan doen. Je probeerde het, maar werd belemmerd. Ik hoop dat je vriend snel tot reden komt en snapt dat hij ook zijn verantwoordelijkheid hoort te dragen. Hopelijk komt het hartstikke goed en zijn de honden weer snel op de been. Sterkte!

honden page profiel Marion&MorrisMarion&Morris

honden foto van Marion&Morris

Oh vreselijk. Dat lijkt mij ook zo erg! Heel veel sterkte. Je vriend is natuurlijk harstikke verdrietig, hij draait vast wel bij als hij dit eenmaal een plekje heeft gegeven. 

Laat je wel even weten hoe het afloopt?

honden foto van Manon en de meiden, Vera*, Lexi*, Pientje* en Mara

Och lieverd, wat erg!

Maar het was een ongeluk, had ons allemaal kunnen gebeuren.

Voel je niet schuldig en als de dierenarts zegt dat ze stabiel is, hou je daar maar aan vast. Ik duim voor je.

En hoe je vriend reageert is niet oke.

Sterkteknuffel

 

honden page profiel DoberkikiDoberkiki

honden foto van Doberkiki

Dingen des levens....een ongeluk zit in een klein hoekje....

Je moet je niet schuldig voelen.

duim voor Zina.

 

 

honden foto van Marianne Zafiro  R.I.P,Keanu en Jax

ach wat erg zeg

Sterkte ik duim voor je pup

honden page profiel ChanelChanel

 

Wat vreselijk om mee te maken zeg! Tja niet schuldig voelen, maar ja, dat is zooooo makkelijk gezegd. Ik zou me ook heel schuldig voelen, maar het is een ongeluk. Ik had het vandaag met mijn pup, ze schoot los, en rende keihard weg. Normaal luisterd ze echt heel goed, maar nu dus totaal niet. Liep ook de weg op, en ik was helemaal in paniek, maar er kwam gelukkig geen auto of scooter aan. Ze rende door en hop zo het fietspad op............  Ik kan me dus heel goed voorstellen dat je je ontzettend rot voelt. Ik hoop dat je vriend snel bij draait en er voor je is om je te steunen en te troosten. 

Heel veel beterschap en laat even weten hoe het afloopt.

honden page profiel KeesKees

honden foto van Kees

Hoe is t nu met Zina?

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^