Niet willen wandelen en hijgen?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Marjolein en FayMarjolein en Fay

honden foto van Marjolein en Fay

" Ik laat ook nooit los waar het niet mag, hier wordt ook regelmatig bekeurd. Toch een hoop geld. Ik geloof iets van 95 euro! 

 

Ik bedoelde dat het niet lopen door het tuigje zou kunnen komen.

 

 

Ik maak zelf halsbanden en lijnen, heb een jachtlijn met dubbele stop. Die kan je precies zo maken, dat ze niet afglijden. Luca heeft wel minder haar, maar hij gaat niet van haar kop. Ik vind het altijd zo een gedoe met haar en sluitingen en in de knoop komen. Dit schuif je zo om.  "

 

Mooie riem! Verkoop je die ook, die zelfgemaakte halsbanden en lijnen :-D ?

We zijn vanmiddag toch dik 40 minuten weggeweest. Alles los gelopen (want op dat pad mag het gelukkig). Wel haar tuig om. Maar ze liep prima mee! Het hijgen valt nu ook hartstikke mee. Misschien dat het dan toch door de warmte komt af en toe?

honden page profiel Suzanne en LucaSuzanne en Luca

honden foto van Suzanne en Luca

Ja dan zal het zeker goed kunnen komen door de hitte. Wij doen snel een jas uit, maar voor hun is een overgang toch wat lastiger.

 

Ja ik verkoop ze ook. Ik ben altijd bezig met een handwerkje en knutselen. Heb een workshop honden lijnen en halsbanden maken gevolgt en ben nu daar al,een tijdje mee bezig. Sinds kort ook met paracord. Echt zo leuk om te doen. 

Ben ook bezig voor paarden touwhalsters te maken, en bitloze hoofdstellen. 

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Artrose bij honden
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^