Is dit wel betrouwbaar?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel RoosjeRoosje 3 doggies

honden foto van Roosje

http://m.youtube.com/watch?v=OUYfuEEzgK4

Een bekende da over jaarlijks enten.

honden page profiel SmokyloverSmokylover 3 doggies

Mijn hond mankeert nooit wat dus ik kom alleen voor de jaarlijkse enting bij de dierenarts. En dan vraag ik me juist altijd af waarom die enting (die inkoop een paar euro kost) mij meer dan 50 euro moet kosten. Ja, hij krijgt een 'lichamelijk onderzoek' maar ik heb echt zelf wel door of Smoky wat mankeert of niet.
Dus ik heb besloten om eens te kijken hoe het er daar aan toe gaat. Hoeveel kan er nou mis gaan bij een enting?
Het enige wat er minder is, is dat er geen assistente en geen computer is, dus je moet zelf op papier je gegevens invullen. Verder werd Smoky netjes nagekeken (zelf beter dan anders, mijn 'normale' dierenarts heeft nog nooit de chip gecontroleerd), geënt met Nobivac (inclusief nieuwe leptospirose-enting), ik ben vriendelijk geholpen en ze had alle tijd voor me.
Ook meteen ontworming en vlooiendruppels meegenomen, die waren ook veel goedkoper!
Volgend jaar ga ik zeker weer. Waarom meer betalen voor hetzelfde?

Ody (Gast)

Ik ben er laatst met 4 puppies geweest om te enten en te chippen. Moet echt zeggen...ik was in de eerste plaats ook sceptisch,maar hoeft helemaal niet. Het is er schoon, ze zijn zeer bekwaam en nemen ruim de tijd voor je. Ik heb gevraagd waarom ze zo goedkoop waren. Het antwoord was: waarom zijn de anderen zo duur! Is inderdaad een punt.ze richten zich echt op vaccineren en steriliseren.grote specifieke operaties doen ze daar niet. Maar 1 arts opereert wel in een andere dierenartsen praktijk. Ik ben zeer tevreden. Ik ga vandaag met mijn grote hond erheen

honden page profiel AnneAnne 3 doggies

honden foto van Anne

Hoi! Ik zie dat dit topic van vorige maand is maar ik wil toch even reageren. Chuck is vrijdag gecastreerd bij Petsfit. Het leek mij eerst ook verdacht dat de prijzen zo laag waren. Maar nadat ik ben gaan kijken bij de praktijk was ik overgehaald. Chuck werd netjes ontvangen en nagekeken. Ik bracht hem 's ochtends tegen 10 uur en ik kon hem s middags na 1400 weer ophalen. Alles was erg netjes gedaan en Chuck was na een paar uur alweer vrolijk op de been. De volgende dag werd ik nog gebeld met de vraag hoe het ging met Chuck. Ik kreeg ook meteen een goed gevoel bij de dierenarts toen ik hem zag. Het was ook druk in de wachtkamer. Ik moet de 30ste op controle maar ik weet eigenlijk zeker dat hij prima in orde is! Als jullie nog vragen hebben kun je ze gewoon stellen. Fijne dag nog! Liefs Anne

Bonnie (Gast)

Wat een onzin! Ik heb er superervaring mee! Mijn hond laten steriliseren en ben super goed geholpen. Goedkoop en service en betrouwbaar. Ik kan het echt aanraden. Zelfs na de sterilisatie ben ik na een paar dagen gebeld hoe het was en met de controle liep mijn hond zo weer naar binnen!

Esma (Gast)

Zeer goede ervaring mee. Pup werd voor de entingen goed onderzocht en chip gecontroleerd. Ze nemen ook de tijd voor je vragen. Het is er heel schoon en netjes. Er is alleen geen balie en assistente dus je komt binnen en wacht tot de deur open gaat. So what? Zeer zeker een aanrader. 

Kris (Gast)

Ik heb mijn hond laten vaccineren bij Petsfit Eindhoven. Ben zeer tevreden, namen ruim de tijd, deden checkup en gaven goede adviezen (voor behandeling door de dierenarts die ik al heb). Ik betaalde €19,95 i.p.v. ruim €70,- bij eigen dierenarts.

Jaap de dierenvriend (Gast)

Waar halen deze mensen al deze wijsheden vandaan? Ik zie er niet een die zegt dat hij of zij daar is geweest dus is dat allemaal negatief gelul geef je bevindingen als je ervaring daarmee hebt maar zwets niet zo maar iets in de ruimte.

Denk ook aan de huisdieren bij mensen met een kleine beurs,ook deze dieren hebben  entingen nodig.gegroet

Hilles (Gast)

Vanavond voor het eerst kennisgemaakt met petsfit. Wauw!!

Mooie, schone ruimtes. Inderdaad zonder assistentes, dus zelf je gegevens invullen. Daarna is mijn pup van 10 weken grondig onderzocht, beter dan onze dierenarts ooit heeft gedaan. Ik kreeg uitleg over de vaccinaties en waarvoor ze dienen. ( nog nooit gehad bij mijn oudere hond) verder alle uitleg en aandacht voor vlooien en ontwormen. Wij gingen lachend naar buiten wat een service!

Ik zou bij mijn huidige dierenarts nu 60 euro kwijt geweest zijn... Nu 19,95 het vaccin is van hetzelfde merk als bij mijn normale dierenarts.

Bij een reguliere dierenarts ben je al 35 euro kwijt als je je voet over de drempel zet... Misschien moet je eens afvragen wat normaler is....

 

 

Hilles (Gast)

oh ja...Roosje. Ik kreeg na de enting een kaartje mee met het noodnummer van petsfit. Mocht mijn pup een abnormale reactie geven op de enting mag ik hen bellen. Er is 24/7 een dierenarts beschikbaar.

honden page profiel oukjeoukjespeciaal aangestelde fokker

honden foto van oukje

ik laat mijn honden niet meer enten, scheelt een hoop geld. ;-) Ze hebben genoeg entstof in hun lijfjes dat ze nog jaren voort kunnen.

Renate (Gast)

Dus als ik het goed begrijp heeft iedereen hier wel een mening maar nog niemand daadwerkelijk ervaring met petsfit. 

Mij zou graag een ervaring horen van sterilisatie.

Anoniem (Gast)

Nou zeg, dat is gek. Na mijn vorige bericht kom ik  ineens wel bij alle ervaringen terecht waar ik eerder alleen meningen aantrof. Iedereen hartelijk dank. Voor mij is de keuze nu gemaakt. Ik ga ervoor. Waarom meer betalen idd. Ik laat mijn ervaring hier later graag weer achter. 

Renate (Gast)

Hoi Loes,

Ik heb gister mijn hondje bij petsfit laten steriliseren en ik ben tot nu toe erg tevreden. 

De arts was supervriendelijk en lief voor haar. Ik kreeg goeie uitleg. Kon alles vragen. Heb antwoord op al m'n vragen gekregen die ik via mail stelde. Werd de volgende dag gemaild met instructies over nazorg en niet lang daarna gebeld (zelfs op zaterdag dus) of alles in orde was. 

Mijn eerdere angst dat het misschien wat onpersoonlijk zou zijn was dan ook totaal ongegrond.

Dus ipv van mijn eerdere scepsis van hoe kunnen ze zoveel goedkoper zijn dan mijn eigen dierenarts, denk ik nu eerder waarom is het bij anderen zo duur.

Ook producten zoals vlooien- en tekenbrscherning zijn beter betaalbaar. Ik ben snel en vriendelijk geholpen. De zaak ik fris. Ik zou geen enkele reden kunnen geven waarom je hier niet naartoe zou gaan. 

Mij kan het dus van harte aanbevelen

Renate (Gast)

Hoi Loes,

Ik heb gister mijn hondje bij petsfit laten steriliseren en ik ben tot nu toe erg tevreden. 

De arts was supervriendelijk en lief voor haar. Ik kreeg goeie uitleg. Kon alles vragen. Heb antwoord op al m'n vragen gekregen die ik via mail stelde. Werd de volgende dag gemaild met instructies over nazorg en niet lang daarna gebeld (zelfs op zaterdag dus) of alles in orde was. 

Mijn eerdere angst dat het misschien wat onpersoonlijk zou zijn was dan ook totaal ongegrond.

Dus ipv van mijn eerdere scepsis van hoe kunnen ze zoveel goedkoper zijn dan mijn eigen dierenarts, denk ik nu eerder waarom is het bij anderen zo duur.

Ook producten zoals vlooien- en tekenbrscherning zijn beter betaalbaar. Ik ben snel en vriendelijk geholpen. De zaak ik fris. Ik zou geen enkele reden kunnen geven waarom je hier niet naartoe zou gaan. 

Mij kan het dus van harte aanbevelen

Gonneke (Gast)

Ik ben met mijn katten en hond een paar keer geweest: mijn dieren werden goed onderzocht; kregen hun injecties welke ze nodig hadden. Er is sprake van een afgestudeerde dierenarts, dus dat zit wel goed. 

Waarom goedkoper? Als antwoord kreeg ik dat ze alleen dieren onderzoeken, injecties geven, advies geven en kleine ingrepen zoals castreren en steriliseren. Daarom hoefden zij geen grote (dure!) investeringen te doen in allerlei machines, welke een allround kliniek wel heeft.

 

Ik heb er wel vertrouwen in in hun kunde.

honden foto van Nori met Chewy, Ayla, Leiah & Mace

Ik vind de hoeveelheid gasten in dit topic verdacht 

 

 

 

honden page profiel 3 muisjes3 muisjes 3 doggies

honden foto van 3 muisjes

" Ik vind de hoeveelheid gasten in dit topic verdacht 
 
 
  "

 

Vind ik niet echt... De reacties zijn over een lange tijd verdeeld, waarschijnlijk mensen die nadat ze hier langs zijn geweest hierop gaan googlen en dan dit topic tegenkomen en een reactie achter laten om hun ervaring te delen, is wel vaker bij topics over bepaalde bedrijven of diensten 

honden foto van Nori met Chewy, Ayla, Leiah & Mace

"  
Vind ik niet echt... De reacties zijn over een lange tijd verdeeld, waarschijnlijk mensen die nadat ze hier langs zijn geweest hierop gaan googlen en dan dit topic tegenkomen en een reactie achter laten om hun ervaring te delen, is wel vaker bij topics over bepaalde bedrijven of diensten  "

 Ja dat is ook zo. 

Heb het zelf in andere topics waar veel gasten reageren ook wel eens uitgelegd. 

 

Ik laat regelmatig zwerfkatten castreren en steriliseren. Het is dat dit zo ver weg zit voor mij maar dit was best een oplossing geweest voor de buurt portemonee.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Offtopic, heb stronghold voor de kleine...bij vele dierenartsen duur, bij een kliniek in veendam, 30 euro goedkoper, goed gekeken of de datum juist was, waarom bij anderen zo duur voor het zelfde product ? 

Marjon (Gast)

Wij komen hier al een tijdje met onze drie honden. Prima daar hondjes worden ook meteen even nagekeken. De kosten zijn inderdaad laag, maar voor andere zaken moet je echt naar een andere dierenarts.

Leo Janssens (Gast)

Hallo Loes

Wij gaan al een aantal jaren naar Petsfit Woensel voor vaccinatie, vlooien behandeling en zelfs een keer voor sterilisatie van onze teckel.

Wij hebben daar hele goede ervaring mee. Het zijn hele vriendelijke en vakbekwame mensen. Leggen ook goed uit wat ze gaan doen en de nazorg is uitstekend, en het is ook goed voor je portemonnee.

Gewoon doen, niets mis mee.

Groet Leo

 

Harry (Gast)

Kom er al een oaar jaar met mijn honden. Je word netjes te woord gestaan en ze hebben alle tijd voor je.

Alle entingen worden in het paspoort vermeld.

Beslist een aanrader.

honden page profiel MartineMartine

honden foto van Martine

Zoals ik het lees, kan ik dit bij mijn eigen DA ook.

 

Bv. voor een vaccinatie van meerdere huisdieren, betaal je maar één consult, dit is normaal, dacht ik.

 

Als er een gebitsreiniging wordt gedaan, idem, ik kan op voorhand vragen wat het kost.

 

Er staat niks in wat bij mijn DA ook niet kan... ze beloven eerlijke prijzen, maar er wordt geen voorbeeld van gegeven, je weet dus nu ook niet wat het bij hen zal kosten.  Enkel de belofte van "eerlijke" prijzen, heb je.

 

Ik zou het niet doen, ik denk dat het een lokkertje is.

honden page profiel OsumiOsumi

honden foto van Osumi

Heb het even snel bekeken.

Ik vind het wel oké...

Ik heb voor Raiko zijn castratie 120euro betaald en hij weegt 12,5kg dus lijkt me heel normale prijzen op hun site. Voor de vaccins weet ik het niet meer maar ik denk gelijkaardig. Ik denk dat dit gewoon een startende DA is die reclame maakt met flyers en niet duur begint. Mijn DA is ook nog heel jong en Waarschijnlijk daarom goedkoper. Ik ben er heel tevreden over en mocht hij duurder zijn zou ik nog steeds gaan, de prijs wil niet altijd zeggen dat iets goed of slecht is

honden page profiel MoniqueMonique

honden foto van Monique

Mijn da is ook niet schrikbarend duur,ik was vorig jaar 120 euro kwijt voor een gebitsbehandeling inclusief trekken van 1 kies en nazorg.

 

Ik weet niet hoe het bij jullie zit? Maar waar ik woon als je hond ernstig ziek wordt kan je dag en nacht terecht bij je eigen da.

 

Een vriendin van mij kon in een spoedgeval haar eigen da niet bereiken en geen enkele da was zins om midden in de nacht naar de praktijk te komen voor haar hond.

 

Ik vind het heel belangrijk om bij een praktijk te zitten die 24 uur bereikbaar is en service verleent. Ik zei ooit eens,ik wilde jullie op koniginnendag niet lastig vallen,dat moest ik dus nooit niet meer doen,altijd bellen bij twijfel...zo een praktijk wil ik,desnoods betaal ik dan maar iets meer.

Mijn hond kent die praktijk,is het druk kunnen we ook apart zitten,die zou helemaal gek worden van zo een drukke praktijk.

 

Niet iedere praktijk zit erop te wachten als je elders gaat om dan voor buikpijn van je hond even op feestdagen naar de praktijk te komen,die denken ook ga maar waar je anders naar toe gaat.

 

Zulke praktijken zijn inderdaad duurder,ze hebben ook meer apparatuur en specialisaties in huis.

 

 

honden page profiel Claudia en Tibetaantjes Sarah en ChenpoClaudia en Tibetaantjes Sarah en Chenpo

honden foto van Claudia en Tibetaantjes Sarah en Chenpo

Ik ben er niet zo in geïnteresseerd eerlijk gezegd. Enting ben ik toch al heel terughoudend. Titteren bij mijn vertrouwde homeopatisch dierenarts. Steriliseren doe ik liever bij de dierenarts die ik ken en vertrouw. Vooral omdat mijn ras erg gevoelig is voor narcose vind ik dat toch al super eng. Als ze de beschikking hebben over gas en monitor en wel eens vaker mijn ras hebben gedaan zou dat pas wat voor mij veranderen.

Janny (Gast)

Dag loes,

Voor alleen een injectie misschien prima. Maar betwijfel of het afgestudeerde dierenartsen zijn. Ik had een vraag over een wondje wat mijn hond had aan zijn staart en kreeg het antwoord " dat ik daarvoor naar een dierenarts moest gaan" Best apart.

 

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Hete worst opgegeten
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^