Verklikker!!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel MoonskeMoonske

honden foto van Moonske

We hebben bij ons thuis Thygo, de kat Lilo en het senior dametje Pepper (hamster). Pepper wordt 4 jaar en zit ook precies met lichte dementie dat ze ons niet herkent en niet meer beseft hoe haar vila van een kot in elkaar zit. Lilo probeert de laatste maand bij pepper aan't kot te zitten en zit dan natuurlijk heel smakelijk te kijken. Thygo schiet meteen in actie als hij dit merkt om te gaan verklikken. Hij laat mooie signalen zien dat hij hiermee niet is opgezet en pepper als zijn eigendom ziet ! Pepper haar kot staat heel hoog. Eenmaal als hij het ziet dat Lilo erbij zit, begint hij piepend bij het kot rond te lopen en omhoog te springen. Als we hierop niet meteen reageren, zorgt hij er wel voor dat we moeten reageren en komt hij al piepend afgelopen tot de verte dat hij nog altijd het kot kan zien en keert dan terug naar het kot. DIt blijft hij doen tot we reageren. Als we dan rechtstaan begint hij al te kwispelen. Eenmaal als hij ziet dat we de kat vastnemen, crosst hij naar de kattenpaal en blijft hier wachten tot we haar erop zetten. Dan gaat hij nog even checken bij pepper en komt dan afgelopen om verder te knagen of slapen .

Pepper zat ook een keer in haar balletje rond te lopen buiten om ook eens te genieten van de zon. Thygo had haar per ongeluk pijn gedaan. Hij heeft ochiere de eerste uren gaan checken of ze wel in orde was. Hij ging constant voor haar hok zitten en zat te kijken tot hij haar zag en na 5 min opnieuw. Tot ze 's avonds haar snoepjes kreeg samen met hem!! Toen was alles volgens hem weer in orde omdat ze de snoepjes aannam.

 

Raar gedoe hier hoor !

honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance

honden foto van Anny en Lance

Dieren zijn slim. 

 

Ach arme Pepper...moet ze ook niet leuk vinden zo een groot harig monster zien knagen aan haar villa  ik denk dat ze dát npg wel beseft.

 hopelijk wordt ze geen Pepperburger voor de kat . 

 

 

 

 

 

 

 

honden page profiel MoonskeMoonske

honden foto van Moonske

" Dieren zijn slim. 
 
Ach arme Pepper...moet ze ook niet leuk vinden zo een groot harig monster zien knagen aan haar villa  ik denk dat ze dát npg wel beseft.
 hopelijk wordt ze geen Pepperburger voor de kat . 
 
 
 
 
 
 
  "

 

Het is eigenlijk begonnen sinds hij haar pijn heeft gedaan! Nu ziet hij het precies als zijn taak om haar te beschermen.

 

Soms heeft ze het door en soms niet. De ene keer gaat ze in het midden van haar platform staan en knijpt ze haar ogen toe en maakt haar tot een bolletje. De andere keer gaat ze vrolijk snuffelen aan de tralies met haar snoetje eruit !! Dan heeft Lilo toch heel grote ogen. Ik heb vorige week net Lilo moeten redden uit de tandjes van Pepper . Ze zaten neus aan neus en Pepper spreidt haar snoetje zo ver mogelijk open om Lilo in haar neus te bijten. Net op tijd gezien of Lilo had een hap uit haar neusje kwijt !

honden foto van Maylo, Fudge en Ziko † en baasje Laura

Hahaha dieren zijn slim. Onze vorige hond was heel beschermend tegen over de cavia's.

 

1x heeft een andere hond weten binnen te komen bij het hok van de cavia's. Die heeft toen 1 van de cavia's pijn gedaan. Hok stond ook nog in een aparte ruimt. Nadat is onze hond altijd voor de deur gaan liggen als de desbetreffende hond er was. Hij weerde hem echt weg bij het hok of de ruimte. 

 

Ook als er katten over de schutting liepen en de caafjes waren in de tuin werd alles uit de kast getrokken om ze weg te jagen. Zelf lag hij dan altijd tussen ze in of bij ze in het hok. 

Volgende forumvraag: Juist gepast...toch?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^