Puppy boek

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Saskia (Gast)

Hoi,   Wij gaan trotse eigenaren worden van een Langharige Weimaraner en wij zijn druk opzoek naar een boek die goed beschrijft hoe om te gaan met een puppy.  Ik zie dat Martin Gaus wordt beschreven maar dat topic is al 4 jaar oud... Toevallig nieuwe suggesties?

honden page profiel Marlies met FrøyaMarlies met Frøyagoedgekeurde fokker

honden foto van Marlies met Frøya

Hier geen nieuwe suggestie: het boek 'Een puppy in huis' van Martin Gaus vond ik een erg leuk en duidelijk boek als voorbereiding op het hebben van een pup.

Ik heb hier meerdere boeken staan en kreeg dit boek toevallig van een kennis, maar dit vond ik uiteindelijk toch het meest bruikbare boek 

Het leest ook lekker weg en alles wordt duidelijk uitgelegd. Ik heb er een stukje over geschreven in de encyclopedie hier op HP:

http://www.hondenpage.com/honden-encyclopedie/wid_623-Boek:-Een-puppy-in-huis-Martin-Gaus.php 

Saskia (Gast)

Dankjewel!

Zie dat het boek van Cesar ook beschikbaar is maar veel loze tekst?

honden page profiel Krin Krin

honden foto van Krin

De laatste druk puppymanieren of een puppy in huis vond ik erg goed. (Martin Gaus)

Cecars Milan puppyboek vond ik ronduit slecht. 

honden foto van Het Gouden Kwartet & Baasje

Ik heb net het boek "Een hondenleven mentaal en fysiek in balans" binnen gekregen en wauw, wat een top boek zeg! Het is aan de prijzige kant, maar het is echt iedere cent waard. Ik ben zo blij dat ik het heb en ik had gewild dat ik het in de kast zou hebben gehad toen ik mijn hond kreeg.

Volgende forumvraag: Zindelijkheid pup 17 weken
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^