wonde dringend!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

A. Lo (Gast)

Hallo, Ik was met mijn hond aan het spelen en ineens voel ik iets aan haar mond. Het blijkt een wond te zijn: een stuk huid is weg.  Ik weet niet wat ik moet doen want ik heb haar ook niet horen janken of iets dergelijks ik durf er ook niet aan te komen want ik ben bang dat ik haar pijn doe. Kan iemand mij helpen??!

honden page profiel baloebaloe

de DA kan je het beste helpen denk ik..

honden foto van Coby & Wanda en Mathilde

Komt er geen bloed uit? Zit het aan de binnenkant of buitenkant van de mond?

Als het niet vreselijk bloed en geen grote wond is zou ik me niet teveel druk maken. Het beste kun je even de dierenarts, die nu dienst heeft bellen en precies vertellen wat je hond heeft.

Dan hoor je wel of je nog moet komen en/ of wat je nu moet doen.

Succes!

honden foto van Spreken is zilver Zwijgen is Goud.

Wil je zekerheid beter naar dierenarts. Of in elk geval bellen.
Vanaf tekst is de situatie niet te beoordelen.

honden foto van *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†

Moeilijk om er van op afstand iets over te zeggen... Daarom : Best naar de dierenarts...  Het kan heel wat minder erg zijn dan het eruitziet... maar net zo goed erger dan je denkt.

 

Ik wens je toe dat je helemaal gerustgesteld terugkomt van de DA.... 't Kost wat tijd, moeite en geld... Maar gerust zijn... (of op tijd zijn) is toch ook wel heel belangrijk. 

 

Als je niet dadelijk wegkunt :  Zeker bellen met de DA (de jouwe of die van dienst)... En dan zo goed mogelijk beschrijven wat je ziet aan 't mondje en hoe je hond zich gedraagt...

 

Succes!

Volgende forumvraag: vacht ruwharige kruising
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^