welke stofzuiger?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Koning Obi Koning Obi

honden foto van Koning Obi

" Wij hebben al meer dan 15 jaar een Numatic. Alleen dan zonder zo'n gezichtje erop. Hij is wel eens gerepareerd geweest, maar gaat al jaren prima. Volgens mij is het merk begonnen als een industriële stofzuiger, en voor professionele schoonmakers enzo.
 
Ook op de bouwkeet waar ik werkte hadden we er een. Er zitten wel zakken in, maar die zijn maar 1-2 euro per stuk en daar kan ik een paar keer het hele huis mee doen.
  "

 Dat zijn gewoon écht goede stofzuigers. En ik vind ze gewoon cute, haha. Jammer dat ze geen kleiner model hebben wat zakloos is.  Ik heb ze tenminste niet kunnen vinden. Hier hebben we nu een industriele stofzuiger (kleiner model uiteraard) en dat ding kan dus ook water zuigen, dat is ideaal. Werkt echt als een tierelier dat is niet vergelijkbaar met een blokker stofzuiger. Zelfs niet met de duurdere miele's etc.

Nadeel is dat het gewoon grote apparaten zijn. Niet handig voor smalle trappen... en zwaar zijn ze ook wel. Motor zit altijd bovenop om te voorkomen dat er troep in de motor gezogen kan worden. Je wilt niet weten wat Obi soms allemaal smerig maakt hier alles zuigt dat ding op. Van  houtsnippers tot bergen haar, water wat gemorst is uit de drinkbak, stukjes plant. En het reservoir is gewoon groot. 

pagina 3 van 3 12 3
Volgende forumvraag: vraagje om advies
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^