Help mij met afstuderen!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Nick Nick

Hallo, ik ben een student en ik doe voor mijn scriptie onderzoek naar de behoeftes van hondenliefhebbers. Hiervoor heb ik je hulp nodig. Ik zoek namelijk hondeneigenaren om mijn enquête in te vullen. Bovendien maakt iedereen die deze invult kans op een waardebon van €50 van dieren-bon.nl of een hondensnack zak. Alvast bedankt!

 

Hier is de enquête te vinden: http://www.thesistools.com/web/?id=461098 

honden page profiel ElineEline

honden foto van Eline

Ik heb de hele enquête bekeken en kom tot de conclusie dat jij geen student bent.


Je vraagt: Wat is je hoogst genoten opleiding.
Je vraagt: Hoe hoog je jaarlijks inkomen van jou huishouden is. Valt me mee dat er niet gevraagd wordt of ik een koophuis heb.
Dan het invullen van je naam en email adres en daar gaat het om natuurlijk het email adres. Dan kunnen we heel veel reclame mails van je verwachten.....Sorry. Daar trap ik niet in......Jij bent een professional, geen student.

honden page profiel KeesKees

honden foto van Kees

Vragen over leeftijd en inkomen zijn normaal, om per categorie te kijken of er overeenkomsten zijn.

 

Het invullen van een emailadres is niet verplicht, alleen als je kans wil maken op een bon.

 

Succes Nick!

honden page profiel Sofie & SennaSofie & Senna

honden foto van Sofie & Senna

" Ik heb de hele enquête bekeken en kom tot de conclusie dat jij geen student ben.



Je vraagt: Wat is je hoogst genoten opleiding.

Je vraagt: Hoe hoog je jaarlijks inkomen van jou huishouden is. Valt me mee dat er niet gevraagd wordt of ik een koophuis heb.

Dan het invullen van je naam en email adres en daar gaat het om natuurlijk het email adres. Dan kunnen we heel veel reclame mails van je verwachten.....Sorry. Daar trap ik niet in......Jij bent een professional, geen student. "

 

Das een rare opmerking,deze dingen hoor je te vragen bij een enquete zodat je ze in groepen kan opdelen en dat heb je nodig om tot een bepaal d inzicht te komen, als zoiets niet wordt gevraagd is er meestal niet erg nagedacht wat voor resultaat men wil bereiken. Je kan ook noet verwachten dat men je kan contacteren om je grwonnen prijs als je geen contactgegevens achterlaat. Ik heb wel een opmerking: Als je zulke enquete plaatst op een hondenforum, dan krijg je wel een vertekend beeld, aangezien je vragen gaan over speciefieke dingen die wij hier allemaam doen. Zorg dat je zeker genoeg enquetes afneemt die je niet verzameld hebt via een honden forum, maar bij de dierenarts of dierenwinkel of gewon wandelaars met een hond! Zorg dat je resultaten bretrouwbaar zijn, want bij een voorstelling van je thesis is de kans groot dat men je vraagt waar je de deelnemers gevonden hebt. (+lees nog even na want ik heb nog een dt-fout gevonden)

honden page profiel ElineEline

honden foto van Eline

"  

Das een rare opmerking,deze dingen hoor je te vragen bij een enquete zodat je ze in groepen kan opdelen en dat heb je nodig om tot een bepaal d inzicht te komen, als zoiets niet wordt gevraagd is er meestal niet erg nagedacht wat voor resultaat men wil bereiken. Je kan ook noet verwachten dat men je kan contacteren om je grwonnen prijs als je geen contactgegevens achterlaat.


Ik heb wel een opmerking: Als je zulke enquete plaatst op een hondenforum, dan krijg je wel een vertekend beeld, aangezien je vragen gaan over speciefieke dingen die wij hier allemaam doen. Zorg dat je zeker genoeg enquetes afneemt die je niet verzameld hebt via een honden forum, maar bij de dierenarts of dierenwinkel of gewon wandelaars met een hond! Zorg dat je resultaten bretrouwbaar zijn, want bij een voorstelling van je thesis is de kans groot dat men je vraagt waar je de deelnemers gevonden hebt. (+lees nog even na want ik heb nog een dt-fout gevonden) "

 




Kijk even je geschreven stukje na....er zitten 9 schrijffouten in. Dan valt dat DT foutje van mij wel mee.

honden page profiel ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

honden foto van ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

Ik denk dat Sofie bedoelt dat er in de enquête een -dt fout zit...

 

Ik heb de enquête nog niet bekeken, maar de leeftijd en salaris is niet zo'n gekke vraag. Het is nogal een verschil of iemand van 16 met een krantenwijk de vragen beantwoord of iemand van 36 met een baan in de advocatuur tenslotte 

 

honden page profiel ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

honden foto van ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

Ik heb 'm in ieder geval ingevuld Nick! Vond het best een interessante vragenlijst eigenlijk.

Succes met je afstuderen!

honden page profiel ElineEline

honden foto van Eline

Je hebt gelijk, ik ben foutloos. Maar dan nog, zeg dan even waar de eventuele 'fout' staat, met zoveel tekst.

honden page profiel S met L&B, † BifiS met L&B, † Bifi

honden foto van S met L&B, † Bifi

Interessante enquete zeg! Heb hem ingevuld, vond het erg leuk dat het eens wat anders was dan normaal!

Eline, dit is toch echt gewoon hoe ieder, dus ook studenten, die enquêtes hoort te maken. Je reageert een beetje aanvallend op ieder hier

honden foto van Tamara - Abby, Anna & Jamie

Ik heb hem ingevuld voor je!

 

Heb de keuzes gemaakt op basis van de behoeftes van mijn honden (zoals mijn reu vindt het spannend in vreemde groepen, dus doen we 1-op-1 training, etc)

honden page profiel LexieLexiegoedgekeurde fokker

honden foto van Lexie

En wat studeer je en wat wil je met de enquete precies bereiken?

 

De enquete komt niet over als enquete van een student..

honden page profiel IsalindeIsalinde

honden foto van Isalinde

Ik snap niet goed waarom de enquete niet gemaakt kan zijn door een 'student'. Dit is juist een goede enquete met inhoudelijk goede vragen. Niet alleen standaardvragen, maar vragen waar over is nagedacht. De 'standaard' voor enquetes verschilt waarschijnlijk per opleiding (mbo, hbo, wo) en natuurlijk per 'jaar' (eerstejaars, afstudeerjaar, er tussenin). Ik heb zelf alleen ervaring met een wo opleiding en daar kun je echt niet aan komen zetten met minder dan dit. 

 

Mijn complimenten dus aan TS, en succes met je afstudeerproject!

honden page profiel LexieLexiegoedgekeurde fokker

honden foto van Lexie

" Ik snap niet goed waarom de enquete niet gemaakt kan zijn door een 'student'. Dit is juist een goede enquete met inhoudelijk goede vragen. Niet alleen standaardvragen, maar vragen waar over is nagedacht. De 'standaard' voor enquetes verschilt waarschijnlijk per opleiding (mbo, hbo, wo) en natuurlijk per 'jaar' (eerstejaars, afstudeerjaar, er tussenin). Ik heb zelf alleen ervaring met een wo opleiding en daar kun je echt niet aan komen zetten met minder dan dit. 
 
Mijn complimenten dus aan TS, en succes met je afstudeerproject! "

 Ben ook benieuwd naar het antwoord van TS.. Welke opleiding hij doet en wat hij wil bereiken..

honden page profiel IsalindeIsalinde

honden foto van Isalinde

"  Ben ook benieuwd naar het antwoord van TS.. Welke opleiding hij doet en wat hij wil bereiken.. "

 

 Ik ben het ermee eens dat het netjes is om je even vluchtig voor te stellen (en dan inderdaad met de vragen die jij noemt; wie ben je, welke opleiding, waar gaat het afstudeerproject precies over - wat je met de enquete precies wilt onderzoeken. Hopen dat TS dat nog even doet :) 

honden foto van Roedel van het noorderlicht

Ingevuld hoor ;-)
Ik heb alleen geen account aangemaakt ;-)
Succes ;-)

honden page profiel ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

honden foto van ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

" Heb de keuzes gemaakt op basis van de behoeftes van mijn honden (zoals mijn reu vindt het spannend in vreemde groepen, dus doen we 1-op-1 training, etc) "

 

Hier precies hetzelfde. Ik heb in het opmerkingen-vak aan het einde hetzelfde gezegd als jij hier: dat Mellow erg onzeker wordt in grote groepen (en dat ik er ook niet zo dol op ben), dus dat ik daarom voor de een-op-een zou kiezen 

honden foto van Ciska en Spanjaardje Moh (Bambi r.i.p.)

Ik heb hem ook ingevuld hoor :)

honden page profiel Anneloes, Fleece addictAnneloes, Fleece addict

honden foto van Anneloes, Fleece addict

" En wat studeer je en wat wil je met de enquete precies bereiken?

 

De enquete komt niet over als enquete van een student.. "

 



Ben ik ook wel benieuwd naar.
En waar volg je de opleiding Nick?

honden page profiel Sofie & SennaSofie & Senna

honden foto van Sofie & Senna

" Je hebt gelijk, ik ben foutloos. Maar dan nog, zeg dan even waar de eventuele 'fout' staat, met zoveel tekst. "

 


Ik had het helemaal niet over een schrijffout van jou, mijn opmerkingen zijn aan de student bedoeld. Omdat ik met de tablet schrijf zitten er bij mij inderdaad wel wat typfouten tussen, ik probeer ze meestal te corrigeren maar de cursor verplaatsen is niet altijd even evident. Ik ga hier echt niet iedereen zijn schrijffouten verbeteren en verwacht ook niet dat men dat bij mij doet. Voor een thesis is het echter wel belangrijk...
Ik had voor mijn opmerking ook een spatie gelaten en die wordt niet altijd meegenomen bij het posten daardoor dacht je misschien dat het nog tegen jou bedoeld was. En sorry, ik schrijf niet op waar ik schrijffouten tegenkom dus ik kan het zo ook niet zeggen.

honden page profiel Nick Nick

Hallo allemaal. Mijn excuses voor deze late reactie. Ik zie dat er nogal wat vragen gesteld zijn en ik zal ze zo goed mogelijk beantwoorden:

 

Student

Ik kan jullie verzekeren dat ik student ben, echter waardeer ik het wel dat ik voor een professional wordt aangezien. Ik studeer Toerisme & Recreatie (HBO) aan de NHTV in Breda.

 

E-mail

In de enquête wordt om je mail gevraagd zodat de winnaars bereikt kunnen worden en mogelijk krijg je 1-2 mailtjes over de ontwikkelingen van de website voor hondenliefhebbers. Je krijg absoluut geen reclame of spam en je gegevens worden niet verschaft aan derden.

 

Vragen over inkomen, aantal honden, etc.

Deze vragen worden inderdaad gesteld om groepen te kunnen maken. Zo kan bijvoorbeeld blijken dat hondeneigenaren met een hoog inkomen en één hond veel andere behoeftes hebben dan hondeneigenaren met een lager inkomen en 2 of meer honden. Overigens is dit ook marketingtechnisch handig. Iemand met kinderen benader je soms anders dan iemand zonder kinderen.

 

Vertekend beeld

Ten eerste bedankt voor je bezorgdheid. Dit is inderdaad niet zo handig. Gelukkig valt de schade te beperken. Zo blijkt maar dat je als student inderdaad veel leert :). 

 

Foutmeldingen

Mocht je een foutmelding hebben gekregen dan is dit geen probleem. De antwoorden worden al tijdens het invullen opgeslagen.

 

Taalfouten

Mijn excuses voor de taalfouten, Nederlands is helaas niet mijn sterkste kant. Ik heb de enquête laten nakijken, maar het kan natuurlijk gebeuren dat er een fout door glipt. Bedankt voor de opmerkzaamheid. 

 

Allemaal bedankt voor het invullen van de enquête! Mocht je nog dringende vragen hebben, stuur ze dan naar: [email protected]

honden page profiel Len@ en JazzLen@ en Jazz

honden foto van Len@ en Jazz

Gedaan.

honden page profiel ElineEline

honden foto van Eline

Je studeer Toerisme & Recreatie (HBO) aan de NHTV in Breda.

Waarom een enquête over honden en hun eigenaren...Ik heb inmiddels begrepen dat je overal op honden pagina's je enquête plaatst. Wil je zo aan kennis komen om een hondenpagina te beginnen ,of heb je hem al!!

Deze opleiding leidt je op voor een specifieke functie in toerisme en recreatie. De opleiding is specialistisch, praktijkgericht en kleinschalig. NHTV biedt ook een tweejarige opleiding toerisme aan; met dit erkende Associate degree diploma kun je direct aan de slag in het werkveld of je studeert, eventueel na een pauze, door voor je bachelor. (Wikipedia)

Is niet lelijk bedoeld, maar ben even op onderzoek gegaan,omdat ik het nog steeds niet vertrouw. En dat mag toch!!

honden page profiel Sofie & SennaSofie & Senna

honden foto van Sofie & Senna

" Je studeer Toerisme & Recreatie (HBO) aan de NHTV in Breda.


Waarom een enquête over honden en hun eigenaren...Ik heb inmiddels begrepen dat je overal op honden pagina's je enquête plaatst. Wil je zo aan kennis komen om een hondenpagina te beginnen ,of heb je hem al!!


Deze opleiding leidt je op voor een specifieke functie in toerisme en recreatie. De opleiding is specialistisch, praktijkgericht en kleinschalig. NHTV biedt ook een tweejarige opleiding toerisme aan; met dit erkende Associate degree diploma kun je direct aan de slag in het werkveld of je studeert, eventueel na een pauze, door voor je bachelor. (Wikipedia)


Is niet lelijk bedoeld, maar ben even op onderzoek gegaan,omdat ik het nog steeds niet vertrouw. En dat mag toch!! "

 

Staat inderdaad op andere fora, maar na grondig inderzoek zou je toch moeten gezien hebben dat hij de minor ondernemerschap doet en dat er een hoop verschillende toerismerichtingen zijn. Je zegt niet lelijk bedoeld, maar TS zo na te pluizen vind ik wat raar.

honden foto van Angelique; Bruno, Charlie & Fenna

Ingevuld!

honden page profiel ElineEline

honden foto van Eline

"  

Staat inderdaad op andere fora, maar na grondig inderzoek zou je toch moeten gezien hebben dat hij de minor ondernemerschap doet en dat er een hoop verschillende toerismerichtingen zijn.

Je zegt niet lelijk bedoeld, maar TS zo na te pluizen vind ik wat raar. "

 



Wat jij vind maakt mij niet zo veel uit....het zouden meer mensen moeten doen.

je inkomen en email.pincode misschien.

Het bericht was ook niet voor jou bedoeld maar voor de TS.

honden page profiel ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

honden foto van ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

Jeetje Eline, waarom zo enorm negatief? Je bent niet verplicht om de enquête in te vullen he...

honden page profiel ElineEline

honden foto van Eline

Niets klakkeloos iets invullen, heeft niets met negatief te maken.
Ik denk dat hier iets niet klopt.

Een persoon meld zich aan en iedereen vult zijn hele hebben en houwen in.
Ik snap daar helemaal niets van. 50,00 euro die is er niet.....

honden page profiel S met L&B, † BifiS met L&B, † Bifi

honden foto van S met L&B, † Bifi

Hebben en houden, wordt mooi nu  Je hoeft niet eens je mail op te geven als je niet wilt. Jemig Eline, zo de waard is vertrouwd hij zijn gasten

honden page profiel Sofie & SennaSofie & Senna

honden foto van Sofie & Senna

Als je je emailadres niet wil invullen begrijp ik al niet dat je je wel op het internet durft begeven. Met je leeftijd kan men niets doen en qua inkomen moet je helemaal niet specifiek zijn, het gaat maar om 3 bedragen waardoor men je alleen in sociale klasse, middenklasse en rijkere klasse kan indelen.

Ik vul regelmatig enquetes in voor studenten en dat zijn echt wel standaard vragen.

honden page profiel ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

honden foto van ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

Maar dan nóg Eline: als jij het niet vertrouwd dan vul je het toch gewoon niet in? Wat is nou eigenlijk het probleem?

Ik snap werkelijk niet waarom je je hier nou zo ontzettend druk om maakt.

 

En ik denk niet dat ze morgen bij je op de stoep staan om te controleren of je wel écht zo arm of rijk bent als je zegt hoor...

 

Inderdaad: zoals de waard is...

Volgende forumvraag: Super trots op mn ketting!
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^