Puber Mugsy 6 maanden

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Mugsy (L)Mugsy (L)

honden foto van Mugsy (L)

Onze hond Mugsy is enorm aan het Pubberen heb ik het idee.. Ik heb een paar vraagjes... Mugsy liep eerst enorm goed los en als we klaar zijn met wandelen sprong ze zelf zo terug de auto in... Maar sinds 1 week rent ze weg zodra we richting auto lopen en begint te blaffen en laat zich niet pakken.. Wat kan ik hier aan doen??? En sinds vandaag tijdens het wandelen gaat Mugsy op hardlopers af en bijt hun in de benen ( zachtjes puppy manier ) ook liep ze zomaar naar 2 jongens toe en hapte naar hun handen!!!!! En mijn laatste vraag is Mugsy kwam altijd bij ons liggen op de bank enz, de laatste paar dagen duikt ze alleen nog maar de bench in als ze thuis is... Hoe pak ik dit alles aan???? 

 

Mvg Nathalie Elsenaar

honden foto van Spreken is zilver Zwijgen is Goud.

Misschien voor zekerheid checken/iets medisch uitsluiten.

Verder kunnen ze in pubertijd natuurlijk spontaan alles vergeten wat ze geleerd hadden en goed onder de knie hadden. Op dat vlak even terug naar de basis.

Iets medisch uitsluiten benoem ik omdat ze eerder verkoos lekker bij jullie te liggen en nu thuis alleen nog in de bench kruipt. Dat geeft mij persoonlijk geen goed gevoel waardoor ikzelf zou kiezen te laten onderzoek of er iets medisch is.

Anoniem (Gast)

inderdaad ik dacht hetzelfde als Renate

 

Verder zou ik haar voorlopig weer even aan de (lange) lijn houden en de dingen voor zijn. Dus voordat ze achter joggers aan kan gaan of naar wandelaars kan lopen om haar tandjes in te zetten, haar aandacht vragen (met bijv een leuk spelletje). Dan leert ze dat ze als er een jogger, fietser, wandelaar, andere hond etc. voorbijkomt zij naar jou toe komt. Ik vind dat zelf heel handig om te leren.

 

Ze lijkt het buiten wel erg spannend te vinden nog, en honden jagen natuurlijk ook graag op iets. Het is dan goed om bijv in de tuin met haar te frisbeen oid.

 

 

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker

honden foto van Dobry

gast was ik...

honden foto van Spreken is zilver Zwijgen is Goud.

Ik vermoede al dat iemand niet was ingelogd :-)

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker

honden foto van Dobry

" Ik vermoede al dat iemand niet was ingelogd :-) "

 

haha was het zo duidelijk...

honden foto van Spreken is zilver Zwijgen is Goud.

Meer dat het nog wel eens voorkomt, dat mensen niet zien dat ze waren uitgelogt, en iemand die echt gast is zeg maar zou voor mijn gevoel niet zo snel mijn naam in zijn bericht gebruiken. 

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker

honden foto van Dobry

ahja snap het

Volgende forumvraag: Hoelang in de bench
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^