overal tegenaan botsen, staren naar muur

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

louise (Gast)

Mijn zus haar hond heeft de laatste week rare gedragingen. Ze zit op de zetel, snuit bijna tegen de muur en dan staart ze minutenlang naar de muur. Juist alsof ze in een trance zit. Daarnaast loopt soms ze tegen de deur, zetel, tafel enz.. Sinds enkele dagen doet ze 's nachts haar behoeften binnen. Het is nochtans een jonge hond, 1,5 jaar oud. We hebben al eens gekeken op het internet en het enige wat terug te vinden was, dementie bij honden maar daar is ze te jong voor. Heeft er nog iemand ervaring met dit gedrag.

honden page profiel s@nt@s@nt@

honden foto van s@nt@

Geen ervaring mee, alleen met het oude hondje van mijn ouders.
Ik zou snel een afspraak maken met de dierenarts.
Sterkte ermee.

honden page profiel delubodelubo

honden foto van delubo

Naar de dierenarts ermee! Staat ie ook met zn hoofd tegen de muur? https://m.facebook.com/steunpuntvoordieren/posts/668203089958591

honden foto van Pascale met Kahlúa, Willow en Onyx

Toevallig zag ik deze link op facebook voorbij komen. Zeker naar de DA gaan want dit kan echt iets ernstigs zijn. Ik raadt je zeker even aan hierop te klikken. 

 

KLIK KLIK

honden page profiel Saskia & Duke Saskia & Duke

honden foto van Saskia & Duke

Misschien een soort epilepsie? Ik zou er zeker niet te lang mee wachten..

honden page profiel Krin Krin

honden foto van Krin

Ben het eens met honden page profiel Pascale&KahlúaPascale&Kahlúa. Zeer zeker niet te lang wachten met naar de da te gaan.

honden page profiel LoesjeLoesje

honden foto van Loesje

Maak een filmpje van het vreemde gedrag van de hond en neem dit mee naar de dierenarts. Een dierenarts kan dan beter zien wat er aan de hand zou kunnen zijn.

 

Ik zou een bezoek aan de dierenarts NIET uitstellen, maar morgen al gaan.

louise (Gast)

Vandaag naar de dierenarts geweest. Hij denkt dat ze een gedragsstoornis heeft. Het probleem is, we weten niet alles van haar verleden. Komt het daar nu uit voort?? Ze heeft al verschillende baasjes gehad waaronder een junkie, een persoon die haar mishandeld heeft enz..Haar voormalig baasje is onverwachts overleden. Daar had ze een zeer goede band mee. Kortom het is een hond met een serieus rugzakje maar we geven haar niet op. Momenteel gaat ze gedurende 2 maanden medicatie krijgen. Werkt dit niet, zoeken we naar een andere oplossing.

Volgende forumvraag: Rawhide kluiven (waar kopen)
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^