Wisselen tandjes, veel pijn

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel milesmiles

honden foto van miles

miles is 4 maanden , is vorig week begonnen met wisselen, hij is vandaag zo sloom, slaapt bijna de hele dag, kruipt steeds op schoot, eet en drinkt wel , minder enthousiast als anders, lijkt alsof hij behoorlijk veel pijn heeft! Kreunt ook zachtjes...Kauwt maar heel kort op bevroren washandje.. Geen kauwbehoefte, die hij eerder wel had! Iemand nog een tip om zijn pijn te verlichten? 

honden foto van Marion, Dick,Woola, en Brutus

Probeer eens zijn tandvlees een beetje te masseren, als hij dat toelaat. Woola vond aan haar bekje zitten nooit fijn totdat ze ging wisselen. Als ze op mn schoot lag masseerde ik zachtjes haar tandvlees. En ik had een diepvries bijtring voor baby's, maar ja Woola wilde wel kauwen. Misschien wil een ijsklontje zachtjes over zijn tandvlees wrijven ook wel eens helpen.

honden page profiel CindyCindy

honden foto van Cindy

Wat ik bij dexter doe als hij pijn heeft (ook aan het wisselen): ijsklontjes in zijn waterbak ipv water. zo koelt het iedere keer als hij wat "drinkt" en soms neemt hij een ijsklontje mee naar zijn mand.

Uiteraard geef ik hem dit niet de hele dag, omdat ik niet wil dat hij te weinig vocht binnen krijgt. Hij krijgt ook gewoon water. Als je pup niet wil bijten is dit misschien een optie.

 

Ook heb ik een kong gekocht waar ik yoghurt in smeer (die dikke Griekse blijft redelijk zitten) en vervolgens in de vriezer leg. Dit vindt hij ook nog eens erg lekker.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

je hond moet er doorheen, heel vervelend als je hond er zo lusteloos van wordt, maar als ik lees eet en drinkt tie nog goed, super zo.

hier had de hond een hele dikke smoel, kwijlen als een gek, maar het gaat over, bevroren washandjes laat maar op kauwen, hou het vast.... speel met een flostouw.

wat ook lekker is voor je hond, ga naar de dierenwinkel haal druivenstokjes, dat zijn kleine stokjes met vulling erin, heerlijk voor je hondje en dan kauwt tie erop. even doorzetten voor je hondje, maar heus het komt goed. :-D

Volgende forumvraag: Help!
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^