operatie

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

yentl (Gast)

Mijn bull heeft een ontstekingsbult onder de buik die nu erg groot is (hij groeit) We willen wel opereren maar dat betekent dat ze hele melklier willen verwijderen en sterilisatie willen doen maar dan moet ook eerst worden uitgesloten dat ze geen uitzaaien heeft. ze is nu nogsteeds hetzelfde als normaal valt alleen iets af . Omdat we niet weten of het k is en van wege hoge kosten die in een keer moeten worden betaald  kunnen we het nu nog niet doen iemand tips ze is ook  bijna 9

honden page profiel Cindy & CoCindy & Co

honden foto van Cindy & Co

Arme Yentl!

Kan je het geld niet lenen van familie of vrienden of zo?

Lijkt mij dat je best zo snel mogelijk handelt, want als het kanker is, dan gaat langer wachten alleen maar meer uitzaaiingen veroorzaken.

 

Kunnen ze geen biopsie of zo doen, zodat ze weten of het wel degelijk kanker is? Die is misschien niet zo duur en kan toch uitsluitsel geven naar kanker toe.

 

Vertoont je hond al veel ouderdomsverschijnselen? Hoe oud worden Bulls normaal, dat weet ik zo niet, heb een hele grote Deense dog en 2 jacks.

 

Heel erg, maar, kan de DA je niet adviseren in alle eerlijkheid? Misschien, en ik hoop voor jou dat dat nog niet het geval is, heeft opereren niet meer zo veel zin... Dan kan je alleen maar pijnmedicatie opstarten en haar een zo comfortabel mogelijk leven geven.

 

Kan je het bedrag misschien niet in enkele schijven betalen? Ik denk maar luidop mee.

honden page profiel Joke  ,Binkie en SpikeyJoke ,Binkie en Spikey

honden foto van Joke  ,Binkie en Spikey

Wat een ellende.

Kan je niet proberen in termijnen te betalen bij de dierenarts?Veel artsen doen dat tegenwoordig.

Heel veel sterkte!

honden page profiel LoesjeLoesje

honden foto van Loesje

Ik zou eerst een biopt van de bult laten nemen en onderzoeken.

 

Eén van mijn vorige honden had op hoge leeftijd ook een gezwel. Mijn dierenarts zou alleen opereren als dit niet kwaadaardig was. Dit bleek niet het geval te zijn; dus kon de medisch nodige castratie doorgaan. Echter ca. 6 maanden later werd via een echo een ander niet operabel gezwel bij de uitgang van zijn blaas vastgesteld, die bij de vorige echo niet te zien was. 7 maanden later heb ik mijn hond moeten laten inslapen, omdat het gezwel bijna zijn blaas afsloot.

 

Vele dierenartsen zijn bereid om bij hoge medische kosten, de rekening in gedeelten te laten betalen.

 

Sterkte.

Volgende forumvraag: Pus uit vagina Tess
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^