pup doet uitwerpselen binnen

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

kevin (Gast)

Dag allen    ik heb een pup die al redelijk goed buiten zijn behoefte doet maar ze doet haar plasje buiten komt terug binnen en doet haar uitwerpselen ophet ttapijt weet ieamnd hoe.dat komt   grt

honden page profiel KeesKees

honden foto van Kees

Hoe oud is je pupje?

 

Mijn pup is nu tien weken, en doet dat ook vaak. Hij vindt het buiten nog te spannend, en doet t dan liever op een veilige plek. 

kevin (Gast)

2maand half

 

honden page profiel KeesKees

honden foto van Kees

Ok, niks aan de hand dan. Komt vanzelf, niet boos worden maar goed opletten of je ziet dat ze aanstalten maakt om te poepen, dan kun je haar net op tijd buiten proberen te zetten.

 

Als je boos wordt gaat ze stiekem ergens in een hoekje poepen, das helemaal niet handig. Poepen is goed, alleen nog ff leren dat t buiten moet.

 

Edit, wat kan ik leuk rijmen he? 

 

 

kevin (Gast)

Bedankt voor de info

 

nu als ze in haar.bench zit doet ze haar plasje op de pup doeken

maar als ik ga werken laat il de bench open en leg ik haar doeken buiten de bench en in.de bench maar ze doet het amtikd op een.andere plaats heb je daar een uitleg voor

honden page profiel KeesKees

honden foto van Kees

Zou je willen dat ze t op een vaste plek doet? Als je haar niet naar buiten laat, dan laat ze t gewoon lopen ergens, daar denken ze nog niet over na. Dan zou je haar binnen een vaste plek moeten aanleren, maar dat is niet echt handig, je wilt immers dat ze buiten plast.

 

Is ze lang alleen als je moet werken? Anders zou t wel handig zijn als iemand haar tussendoor nog een paar keer uitlaat. 

 

 

honden page profiel Anneloes, Fleece addictAnneloes, Fleece addict

honden foto van Anneloes, Fleece addict

Persoonlijk ben ik niet voor het werken met doeken, puppytrainers of kranten. Ze moeten het dan alsnog binnen doen terwijl je juist de grens tussen binnen en buiten wil aangeven. Wanneer de pup het eenmaal op de doeken doet moet je nog een overstap maken naar buiten. Gewoon het pupje na het eten, drinken en spelen in ider geval elke 1 a 2 uur even naar buiten doen. Belonen als je pupje het buiten doet. Negeren als je pupje het binnen doet. Het liefst uit nog uit het gezichtsveld van je pupje het poepjes opruimen als de binnen is gedaan. Je pup is fysiek nog niet instaat om zindelijk te zijn. Dat heeft tijd nodig ;-)

honden page profiel RoosjeRoosje

honden foto van Roosje

Dat ze niet in haar bench poept als de bench open staat, is heel normaal. Een hond zal pas zijn plek gaan vervuilen als hij niet anders kan.

 

Dat je hond in een dichte bench poept, geeft dus aan dat je hem eerder had moeten laten lopen..

 

Dat binnen komen van een wandeling en dan poepen, geeft aan dat je hond nog niet weet dat hij buiten moet poepen. Leg 1 drol op een plek buiten waar niemand er last van heeft. Jouw pup zal zijn geur ruiken en (met veel geduld) daar zijn behoeften doen.

Ondertussen kun je jouw pup uitlaten met een ander zijn hond die wel daar poept. Je pup kan dan zien dat dat goed is.

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^