pup alleen

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel W&WW&W

honden foto van W&W

"  zonder meer, nu hopen dat er bij volgende leden wel oplossingen en ideeen worden geboden ipv negatieve commentaren ^_^ "

 

Volgens mij was dat al lang het geval tot jezelf met negatief commentaar kwam en de discussie opnieuw gestart werd.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit onderwerp staat op slot, je kunt niet reageren op deze vraag !

honden foto van Tineke *Luna * Rambo (Brutus R.I.P)

Waarom worden mensen niet gewoon in hun waarde gelaten het respect naar elkaar toe is hier met een kaarsje nog niet te vinden.

 

Het waarom iemand niet eerder nagedacht heeft is te laat om te projecteren op diegene ......ze vraagt om een oplossing.

 

We weten het allemaal heel goed maar we hebben zelf ook geen oplossing behalve iemand te vragen die de ts dus niet had. Heb ook niemand gezien die het zo zielig vond en spontaan zei als je mij nou reiskosten betaald of iets dergelijks dan kom ik wel inspringen.

 

Mijn zoon had ook een pup samen met zijn vriendin en werktijden op elkaar afgesteld maar helaas binnen een maand relatie op de klippen meisje ging thuis wonen mocht de hond niet thuis hebben. Maar goed de hond bleef dus bij mijn zoon en deze was ook een sloper eerste klas en ja moest dus ook in de Bench waarna hij binnen de kortste keren gelukkig een kamertje doggyproof heeft gemaakt waar de bench dus inpaste maar altijd open met voer en water.Vinyl er in voor het gemak van eventuele ongelukjes.

honden page profiel Suzanne en LucaSuzanne en Luca

honden foto van Suzanne en Luca


 
mijn 2 werelds liefste border collies, 
beau en doerak,  die kunnen helaas nog niet goed hele dag alleen zijn ivm bekende sloop gedrag uit verveling. .
 
Ze zitten dus 5 dagen per week in n bench van 8 tot 4 , ervoor worden ze apart uitgelaten en uiteindelijk spelen ze samen buiten en dan is t tijd zonder slag of stoot gaan ze bench in, wetende dat dat is tot baasje thuis komt en gaat probleemloos. 
 
niet dat ik dit goed praat , maar het gebeurt meer en wil niet zeggen dat dit perse slecht is voor t welzijn van een gezelschap dier , en inderdaad zeg ik t zelf al Gezelschaps dier. 
 
Onze honden doen t steeds beter en langer en meer 'alleen'  los uit bench  tijdens boodschappen  enz nu met Max 1 uur , en proberen t steeds te rekken en oefenen.
 
Onze zaten van begin tot nu (8maanden) in bench overdag tijdens werk en snachts met slapen , 1e 3 maanden was er 1 iemand continu thuis voor ze en dat is gaan afbouwen tot nu hele dag alleen , afbouwen icm 1 x uitlaten overdag. 
 
nu gewoon 8 tot 4 alleen , geen probleem muziek aan voor afleiding en ze slapen grootste deel van de dag , als ik thuis kom meteen naar buiten en niks aan t handje ..

 

Goh, je honden hebben het prima in de bench als je weg bent? Heb je ze weleens gefilmd? Nee?? Dat weet je niet of ze het wel naar hun zin hebben. Ze vervelen zich volgens jou als je weg bent en gaan daardoor slopen en wat is er met het zich vervelen gebeurd?

Een bench is niet meer dan symptoom bestrijden, verandert dus niets aan het vervelen.

 

Hoe heb je het alleen zijn opgebouwd? Slopen kan n.l ook komen door het niet alleen kunnen zijn, zelfs als er meerdere honden zijn. Zie hier een hele goede documentaire over het alleen zijn van honden. De conclusie: bijna geen een hond vind het prettig alleen te zijn. 

 http://youtu.be/2sP-ATqvf2k

 

Je hebt 2 border collies. Je laat ze uit en ze spelen samen. Is dat alles? Ik snap heel erg goed dat je honden zich vervelen. Een border is een werk hond, die willen niet de hele dag al, of niet in de bench thuis zitten, die willen de hele dag buiten in de wei zich met de schapen bezig houden. Heb je geen schapen? Zul je hele goede alternatieven moeten vinden: hersenwerk, sporten, fietsen, trucejes leren enzo. Ze willen uitdaging, geestelijk en lichamelijk, werken.

 

Maar volgens jou: niets aan het handje, ahum.......

honden page profiel ElineEline

honden foto van Eline

http://youtu.be/2sP-ATqvf2k Je link werkte niet.

honden page profiel marijkemarijke

honden foto van marijke

onze pup laten we echt nog geen 2 uur alleen is nu bijna 10 weekjes ze slaapt snacht Door van half 12 tot 6.45 dan gaat ook de wekker bij ons overdag vindt ze het na 2 uurtjes  wel leuk geweest in de bench  savond tegen 8 uur slaapt ze wel veel in de bench daar kan ze zelf in en uit 7 uur is veel ste lang  vraag iemand die je.pup kan uitlaten

honden page profiel Suzanne en LucaSuzanne en Luca

honden foto van Suzanne en Luca

https://m.youtube.com/watch?v=2sP-ATqvf2k

Documantaire heet: dogs their secret life. Over alleen zijn, was van 

19-10-2013, staat op gou tube

honden page profiel yooopyooop

honden foto van yooop

" Waarom worden mensen niet gewoon in hun waarde gelaten het respect naar elkaar toe is hier met een kaarsje nog niet te vinden.

 

Het waarom iemand niet eerder nagedacht heeft is te laat om te projecteren op diegene ......ze vraagt om een oplossing.

 

We weten het allemaal heel goed maar we hebben zelf ook geen oplossing behalve iemand te vragen die de ts dus niet had. Heb ook niemand gezien die het zo zielig vond en spontaan zei als je mij nou reiskosten betaald of iets dergelijks dan kom ik wel inspringen.

 

Mijn zoon had ook een pup samen met zijn vriendin en werktijden op elkaar afgesteld maar helaas binnen een maand relatie op de klippen meisje ging thuis wonen mocht de hond niet thuis hebben. Maar goed de hond bleef dus bij mijn zoon en deze was ook een sloper eerste klas en ja moest dus ook in de Bench waarna hij binnen de kortste keren gelukkig een kamertje doggyproof heeft gemaakt waar de bench dus inpaste maar altijd open met voer en water.Vinyl er in voor het gemak van eventuele ongelukjes. "

 



ik heb gevraagd of ze in de buurt woont en aangeboden om te helpen, je moet wel alles lezen, want niet iedereen was negatief.
Ik heb er geen antwoord op gehad trouwens.

honden page profiel Jacqueline, Jackie en JoyJacqueline, Jackie en Joy

honden foto van Jacqueline, Jackie en Joy

" Ben misschien één van de weinige, maar ben het helemaal met je eens Nick en Lesley..  "

 Hahaha nee hoor nu ben ik het met jou eens ipv jij met mij 

En de opmerking van" wat wil je nou horen dan" jeetje doe is ff normaal zeg beste willem.

Ze legt haar situatie uit en daar hoef jij het niet mee eens te zijn maar dan kan je OF niet reageren OF iets normaal zeggen.

 

Oh en nogmaals aangezien veel mensen niet kunnen lezen.

Ik vind het zelf niet normaal dat dieren van 4 tot 8 of andersom in een bench zitten opgesloten, maar daar gaat het nu niet over.

Het gaat over de mentaliteit van sommige mensen hier op het forum.
Moeilijk hoor om een net berichtje te plaatsen.

honden page profiel Suzanne en LucaSuzanne en Luca

honden foto van Suzanne en Luca

"  zonder meer, nu hopen dat er bij volgende leden wel oplossingen en ideeen worden geboden ipv negatieve commentaren ^_^ "

 Als je heel goed leest zie je dat er meestal hele goede oplossingen worden geboden. Niet alleen oplossingen, ook goede uitleg, over het waarom een hond iets wel of niet doet. Mooi te lezen, dat er verschillende oplossingen wordt aangedragen

 

Als je hier met de vraag komt of zo een jonge pup 7 uur in een bench kan, dan is het wachten op hele pittige reacties. 

 

7 uur in een bench, valt onder de catagorie: dieren mishandeling en aangezien dit een forum is met mensen die positief met hun dieren omgaan, vind ik de reacties nog vrij mild.

 

Als ts de moeite had genomen zich in te lezen over pups, had ze deze vraag hier niet eens hoeven stellen. 

honden page profiel Eline, Gruul en ThaliaEline, Gruul en Thalia

honden foto van Eline, Gruul en Thalia

Ik vind de reacties niet mild aangezien ts hier komt voor advies.

Daarbuiten vind ik het persoonlijk belangrijker dat we iets voor de pup kunnen betekenen dan dat we het baasje even duidelijk maken hoe fout ze bezig is.

Door het baasje (ts) weg te jagen kunnen we de pup ook niet meer helpen. We zitten hier inderdaad met een groep dierenliefhebbers, zouden we dan niet beter onze prioriteit bij de pup neer leggen.

Mensen zeggen hier wel eens dat ze uit de gedachte van de pup denken en daarom een nare opmerking maken tegen het baasje. In mijn ogen is dit raar, want als je uit de gedachte van de pup wil denken dan doe je er alles aan om het voor de pup beter te maken. En ik vind het moeilijk te geloven dat de pup er beter van word door ts weg te jagen.

Ts had inderdaad kunnen inlezen in een pup, ts had inderdaad zelf tot de conclusie kunnen komen dat 7 uur in een bench erg lang is, de ts had inderdaad enz. Maar ts wist niet beter, zoals zoveel mensen op vlakken niet beter weten.

Ik zie op internet wel vaker een bericht voorbij komen dat mensen willen dat we op de zon landen. En dat we dat dan savonds in de winter moeten doen omdat de zon dan niet schijnt en het kouder is. En deze mensen zijn ervan overtuigd dat dit kan. Nu neem ik misschien een extreem voorbeeld maar als mensen bepaalde educatie niet gehad hebben gaat het mis in hun beredeneren.

 

Is het dan normaal voor mij op die persoon eens flink af te zeiken omdat hij een ontzettend dom iets verteld? Nee dat is het niet, er is altijd nog zo iets als sociaal gedrag.

Ik geef er dan de voorkeur aan om zo iemand te vertellen waarom je nooit op de zon kan landen en dat de zon ook niet geel van kleur is. Ik deel liever informatie zodat we als volk slimmer worden dan dat ik erin stamp hoe dom mensen zijn.

honden page profiel KeesKees

honden foto van Kees

Ik was hier al weer afgehaakt vanwege de niet-sociale reacties. Omgang met elkaar, herinneren sommigen dat topic nog? 

 

 

honden foto van Tineke *Luna * Rambo (Brutus R.I.P)

Sorry Yoop dan heb ik dat idd over het hoofd gezien maar ik heb het nu over de wat minder vriendelijke reacties.

 

Nou was jij ook niet al te vriendelijk maar dat snap ik je voelt je aangevallen

honden page profiel Suzanne en LucaSuzanne en Luca

honden foto van Suzanne en Luca

Trouwens, 4 uur overdag alleen in een bench is ook al veel te veel voor een pup van 11 weken.

 

Ik hoop dat er ooit een verplichte cursus komt voor mensen die een hond willen kopen. Een cursus gegeven door een DA, een gt en een trimmer. Aan het einde een examen en pass als je geslaagd bent, dan zou je een pup mogen kopen. 

 

Wat zou dat een hoop onwetendheid schelen.

 

Wellicht kiezen mensen dan ook nog een ras die wel in hun gezin past..............

honden page profiel Eline, Gruul en ThaliaEline, Gruul en Thalia

honden foto van Eline, Gruul en Thalia

Even off topic, ik vind stiekem dat ze dat met kinderen krijgen ook wel mogen doen.

honden page profiel Suzanne en LucaSuzanne en Luca

honden foto van Suzanne en Luca

" Even off topic, ik vind stiekem dat ze dat met kinderen krijgen ook wel mogen doen. "

 Eigenlijk wel hé. Als je ziet wat er daar fout gaat.................

honden page profiel KeesKees

honden foto van Kees

" Even off topic, ik vind stiekem dat ze dat met kinderen krijgen ook wel mogen doen. "

 Ja ik ook. Vind t raar dat je voor adoptie een soort van keuring moet doorstaan, en als t 'gewoon' gaat kan t allemaal maar.

 

Ben niet voor een verplichte puppycursus, er is te veel verscheidenheid aan meningen en stromingen. Of t moet echt heel standaard zijn. Wat mag echt echt NIET!

honden page profiel yooopyooop

honden foto van yooop

" Sorry Yoop dan heb ik dat idd over het hoofd gezien maar ik heb het nu over de wat minder vriendelijke reacties.

 

Nou was jij ook niet al te vriendelijk maar dat snap ik je voelt je aangevallen "

 



huh welke zin bedoel je dat niet vriendelijk was??

honden page profiel Suzanne en LucaSuzanne en Luca

honden foto van Suzanne en Luca

"  Ja ik ook. Vind t raar dat je voor adoptie een soort van keuring moet doorstaan, en als t 'gewoon' gaat kan t allemaal maar.
 
Ben niet voor een verplichte puppycursus, er is te veel verscheidenheid aan meningen en stromingen. Of t moet echt heel standaard zijn. Wat mag echt echt NIET! "

 Dat klopt, dan zou je het beroep honden trainer en GT beschermd moeten maken en aan elke honden school dezelfde eisen stellen, net als op scholen nu. Een verplichte opleiding honden trainer eo/of GTvoor elke leeraar op een honden school. Uiteraard een goede opleiding. 

 

Hopelijk gaat dat ooit gebeuren. 

honden page profiel W&WW&W

honden foto van W&W

"  Hahaha nee hoor nu ben ik het met jou eens ipv jij met mij 
En de opmerking van" wat wil je nou horen dan" jeetje doe is ff normaal zeg beste willem.
Ze legt haar situatie uit en daar hoef jij het niet mee eens te zijn maar dan kan je OF niet reageren OF iets normaal zeggen.
 
Oh en nogmaals aangezien veel mensen niet kunnen lezen.
Ik vind het zelf niet normaal dat dieren van 4 tot 8 of andersom in een bench zitten opgesloten, maar daar gaat het nu niet over.
Het gaat over de mentaliteit van sommige mensen hier op het forum.Moeilijk hoor om een net berichtje te plaatsen. "

 

OF je leest even alles. Dan begrijp je de opmerking.

Deze sloeg nl. op het eerste stukje van de reactie.

Misschien kan je zelf ook even Normaal doen, beste Jacqueline?

 

Ik vind het erg jammer dat in dit topic steeds gediscussieerd wordt over wat er geschreven is net op een moment dat deze discussie steeds stopt. 

 

Stel TS leest nog mee dan heeft ze toch wat aan de tips die er OOK gegeven zijn/worden. Of iemand anders die hier meeleest. Dat niet iedereen happy is met alle reacties is echt wel duidelijk. Maar je kan ook niet verwachten dat geen negatieve reacties krijgt in zo'n topic.

 

Naast dat er door mensen negatieve reacties worden gegeven geven diezelfde mensen wel opties dat het ook anders kan. En je blijft nu eenmaal een groep houden die pro bench is maar daarentegen ook een groep die allergisch is voor een bench. En om honden lang alleen te laten. Is dat zo verkeerd? Ze geven toch adviezen hoe het eventueel kan? Zorgen voor opvang, uitlaatservice etc etc.

 

En nu hou ik me er verder buiten want om de zoveel reacties staat er weer een reactie vol verwijten over reacties en laait de discussie weer opnieuw op. Juist als je deze reacties zo vervelend vindt zou ik er dus ook niet meer over beginnen. Maar ja.....dat ben ik.

mikey (Gast)

tracy, ik had een poosje terug ook ongeveer dezelfde vraag gesteld, bij mij is dat voor 2 dagen in de week. ik kreeg precies als jij zoveel negatieve opmerkingen dat ik eigenlijk meteen weer van dit forum afwilde. maar gelukkig waren er ook serieuze opmerkingen die je goed bedoelt erdoorheen helpen. mijn vorige honden waren ook altijd al 2 dgn per week een 7 uur alleen. en dat ging echt perfekt, nooit problemen. het enige verschil is, dat die niet in een bench zaten. wat ik van al die opmerkingen heb geleerd, is dat het misschien beter is dat je de pup in een afgeschermde plek doet die groter is dan de bench. hal, keuken of iets dergelijks, dat is waarschijnlijk fijner voor ze.misschien vind je pup dat beter.        weet je, iedereen kan zaniken over het feit dat geen één hond zo lang alleen hoort te zijn, maar er staat veel meer leuke tijd tegenover die je kan hebben met je vriend.en dan vind de hond dit echt helemaal niet erg hoor. en men zegt altijd dat een hond geen tijdsbesef heeft, dus maakt het helemaal niet uit of hij nu een half uurtje alleen is voor een boodschap of 7 uur voor je werk. de mijne is nu 10 1/2 week en nog niet helemaal zindelijk, dus wees maar trots op de jouwe hoor. heel veel succes met je keuze en ik ben benieuwd hoe het straks gaat.

 

honden page profiel Jacqueline, Jackie en JoyJacqueline, Jackie en Joy

honden foto van Jacqueline, Jackie en Joy

"  
OF je leest even alles. Dan begrijp je de opmerking.
Deze sloeg nl. op het eerste stukje van de reactie.
Misschien kan je zelf ook even Normaal doen, beste Jacqueline?
 
Ik vind het erg jammer dat in dit topic steeds gediscussieerd wordt over wat er geschreven is net op een moment dat deze discussie steeds stopt. 
 
Stel TS leest nog mee dan heeft ze toch wat aan de tips die er OOK gegeven zijn/worden. Of iemand anders die hier meeleest. Dat niet iedereen happy is met alle reacties is echt wel duidelijk. Maar je kan ook niet verwachten dat geen negatieve reacties krijgt in zo'n topic.
 
Naast dat er door mensen negatieve reacties worden gegeven geven diezelfde mensen wel opties dat het ook anders kan. En je blijft nu eenmaal een groep houden die pro bench is maar daarentegen ook een groep die allergisch is voor een bench. En om honden lang alleen te laten. Is dat zo verkeerd? Ze geven toch adviezen hoe het eventueel kan? Zorgen voor opvang, uitlaatservice etc etc.
 
En nu hou ik me er verder buiten want om de zoveel reacties staat er weer een reactie vol verwijten over reacties en laait de discussie weer opnieuw op. Juist als je deze reacties zo vervelend vindt zou ik er dus ook niet meer over beginnen. Maar ja.....dat ben ik. "

 

Ik lees juist erg goed vandaar dat ik mijn opmerking plaats.

In welke context dan ook zeg je dat soort dingen niet.

Je bent zelf dus vrolijk mee aan het doen met de negativiteit en ik snap dat niet.

Ik ga er juist over door zodat mensen inzien dat ze ook normaal kunnen doen.

Ik heb reageer sinds kort weer puur omdat het gewoon belachelijk is hoe er de laatste weken wordt gereageerd en ik weet dat het gewoon anders kan en ging.

honden page profiel Pauline - Kiara, Hayzel, Finn, Yara & LunaPauline - Kiara, Hayzel, Finn, Yara & Luna

honden foto van Pauline - Kiara, Hayzel, Finn, Yara & Luna

" tracy, ik had een poosje terug ook ongeveer dezelfde vraag gesteld, bij mij is dat voor 2 dagen in de week. ik kreeg precies als jij zoveel negatieve opmerkingen dat ik eigenlijk meteen weer van dit forum afwilde. maar gelukkig waren er ook serieuze opmerkingen die je goed bedoelt erdoorheen helpen. mijn vorige honden waren ook altijd al 2 dgn per week een 7 uur alleen. en dat ging echt perfekt, nooit problemen. het enige verschil is, dat die niet in een bench zaten. wat ik van al die opmerkingen heb geleerd, is dat het misschien beter is dat je de pup in een afgeschermde plek doet die groter is dan de bench. hal, keuken of iets dergelijks, dat is waarschijnlijk fijner voor ze.misschien vind je pup dat beter.        weet je, iedereen kan zaniken over het feit dat geen één hond zo lang alleen hoort te zijn, maar er staat veel meer leuke tijd tegenover die je kan hebben met je vriend.en dan vind de hond dit echt helemaal niet erg hoor. en men zegt altijd dat een hond geen tijdsbesef heeft, dus maakt het helemaal niet uit of hij nu een half uurtje alleen is voor een boodschap of 7 uur voor je werk. de mijne is nu 10 1/2 week en nog niet helemaal zindelijk, dus wees maar trots op de jouwe hoor. heel veel succes met je keuze en ik ben benieuwd hoe het straks gaat.
  "

 Beste Mikey, ik vind het top dat je je over de negatieve reacties hebt kunnen zetten en de tips alsnog hebt gebruikt in je situatie. Met zo'n instelling kom je er wel. Hoop dat andere hier een voorbeeld aan kunnen nemen.

honden page profiel W&WW&W

honden foto van W&W

"  
Ik lees juist erg goed vandaar dat ik mijn opmerking plaats.
In welke context dan ook zeg je dat soort dingen niet.
Je bent zelf dus vrolijk mee aan het doen met de negativiteit en ik snap dat niet.
Ik ga er juist over door zodat mensen inzien dat ze ook normaal kunnen doen.
Ik heb reageer sinds kort weer puur omdat het gewoon belachelijk is hoe er de laatste weken wordt gereageerd en ik weet dat het gewoon anders kan en ging. "

 

Zucht...........en omdat er de laatste tijd negatief wordt gereageerd is het noodzakelijk om dit steeds opnieuw op te rakelen. Ik begrijp het.

honden page profiel Jacqueline, Jackie en JoyJacqueline, Jackie en Joy

honden foto van Jacqueline, Jackie en Joy

"  
Zucht...........en omdat er de laatste tijd negatief wordt gereageerd is het noodzakelijk om dit steeds opnieuw op te rakelen. Ik begrijp het. "

Ja lekker makkelijk antwoord haha.

Je wordt ergens op aan gesproken en dan gooi je dit erin.

 

Zucht.....

Ik rakel niks op ik reageer puur en alleen op mensen die het nodig vinden om WEER negatief te zijn zoals als jij deed even hierboven.

Dus oprakelen? 

 

honden page profiel W&WW&W

honden foto van W&W

Verwijderd want het topic is al genoeg bevuilt met allerlei domme reacties dat ik er niet meer op wil antwoorden.

honden page profiel Landseer ectLandseer ect

honden foto van Landseer ect

Eens kijken...

 

Vanaf pagina 3 ong. gaat het over omgangsvormen in dit topic.?

 

Dus ik neem aan dat er verder geen advies meer hoeft worden gegeven...?

 

 

honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteamgoedgekeurde fokker

honden foto van het Moderatorteam

Op slot voor overleg.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit onderwerp staat op slot, je kunt niet reageren op deze vraag !

pagina 6 van 6 12 3 4 5 6
Volgende forumvraag: Doglover
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^