Herinneringen puppy tijd...

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Inge & DangerInge & Danger

honden foto van Inge & Danger

Binnenkort is het zover, dan komt ons Oud Duitse Herder pupje (een wolfsgrauw teefje). Bram is inmiddels alweer 5,5 dus puppy tijd is even geleden.. veel dingen herinner ik me nog wel, maar even geheugen opfrissen en zorgen voor alle voorbereidingen.. dus deel je puppy tijd ervaringen :-D

honden page profiel Lianne, Mara & MaybeLianne, Mara & Maybe

honden foto van Lianne, Mara & Maybe

Onzindelijkheid, krijsen in de bench, niet willen gaan slapen, drukte, om het uur buiten staan (9 vd 10x in de regen natuurlijk!), slapeloze nachten, scherpe puppytandjes, opvoeding, wandelen aan de lijn......

 

Maar vooral:

Heeel veel kroelen! Kaal puppybuikje, plots in slaap vallen, super schattige actie's en dat het zooooo kort is dat ze echt pup zijn... ;)

honden foto van Retrievertails (Michelle, Max & Sienna)

Oh wat leuk een nieuwe pup! Ik heb nog nooit een pup gehad, alleen maar herplaatsers, maar een pup lijkt me zo leuk! Veel plezier met je pupje!! 

honden page profiel --

honden foto van -

Max was zoooo'n heerlijke pup... Makkelijk, snel zindelijk, stil in de bench, nam zelf zijn rust, liep goed mee aan de lijn, nooit iets gesloopt... Hij was zo'n voorbeeld hondje dat ik bijna bang zou worden om weer aan een pup te beginnen haha....

 

Geniet van de puppytijd, want ze zijn maar zoooo kort pup.... 

honden foto van Pascale met Kahlúa, Willow en Onyx

Hele leuke relaxde zomervakantie. Super tijd gehad. Erg makkelijke pup, meteen zindelijk en snachts geen kik gegeven. 
Het was wel een rebel hoor, met een groot humor gehalte. Dit heeft ze nogsteeds trouwens en op dit moment is ze flink aan het puberen. Hier een foto van de eerste dag in haar nieuwe huis. 

 

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker

honden foto van Dobry

 gefeliciteerd met nummertje drie,

 

mijn allereerste hond was een wolfsgrauw dh teefje, ik kreeg haar met negen weken.

Wat ik me vooral herinner is het verliefde gevoel dat ik had. En dat ze ook al echt een hondje was. De fokker had bijv. een doos aangeraden die ik bij mijn bed moest zetten, met daarin een lapje stof vanuit haar nest, maar dat vond ze helemaal niets en sprong daar gewoon uit.

Door de verliefdheid had ik veel adrenaline en vond ik het ook helemaal geen moeite, om s nachts de wekker te stellen en eruit te gaan.

Zindelijk was ze na zes weken al, we gingen na elke maaltijd en elk slaapje of als ik dacht dat het nodig was naar steeds hetzelfde plekje buiten.

 

Met socialiseren maakte ik een flinke fout. Ik liep naar iedereen die we Maar tegen kwamen, elke hond elk mens moest begroet. Iedereen vond haar schattig en leuk. Na vier maanden begonnen mensen haar eng te vinden en was het niet meer wenselijk dat ze naar iedereen toeliep. Dat moest toen weer afgeleerd worden. Nu zou ik haar dus liever leren de aandacht op mij te vestigen, en niet op de omgeving, alleen gedoseerd.

 

Ik was tegen een bench indertijd, ik dacht slopen hoort bij puppies en gaat vanzelf wel minder worden. Het tegendeel was waar, ze ging steeds meer slopen en toen ik op een dag thuis kwam ze was toen ongeveer negen maanden oud, en een enorme ravage aantrof, heb ik dan toch maar een bench gekocht. Ze ging daar meteen in, en het was echt haar eigen veilig plekje, het deurtje hoefde na een paar dagen ook helemaal niet meer dicht, en bovendien was het slopen helemaal afgelopen.
 
En zo kan ik nog wel even doorgaan, ze was een heel leuke aktieve hond en ik wou dat ik alle verhalen en avonturen die ik met haar meegemaakt heb opgeschreven had
 

honden page profiel annette & de boefjesannette & de boefjes

honden foto van annette & de boefjes

Leuk en vermoeiend een pup! Veel plezier gewenst met haar en geniet er vooral van! Ik heb het eerste half jaar een dagboek bij gehouden en het later met foto's laten afdrukken voor de fokkers. Vonden ze echt superleuk

 

honden page profiel Lisanne, Misha, Tessa&ArrowLisanne, Misha, Tessa&Arrow

honden foto van Lisanne, Misha, Tessa&Arrow

" Binnenkort is het zover, dan komt ons Oud Duitse Herder pupje (een wolfsgrauw teefje). Bram is inmiddels alweer 5,5 dus puppy tijd is even geleden.. veel dingen herinner ik me nog wel, maar even geheugen opfrissen en zorgen voor alle voorbereidingen.. dus deel je puppy tijd ervaringen :-D "

 leuk, waar haal je haar vandaan?

 

Tessa was een hele makkelijke pup, rustig, snel zindelijk, kende snel haar commando's, oren die met een week overeind stonden, nooit wat gesloopt enzz.. dit vond ik eigenlijk wel een beetje jammer.

dus hier weinig te vertellen.

honden page profiel Inge & DangerInge & Danger

honden foto van Inge & Danger

Uit Duitsland.. Ouders zijn echt zooo mooi nu al verliefd op pupje! Over 10 dagen kijken! Heb er echt zin in.. en dan met een week of 5 nog of week of 6 en met 8 weken komt ze :-)

Ze komt op vrijdag, maar ik werk fulltime vanuit huis dus ideaal vooral met een pup.. en veel foto's maken dat gaat wel goed komen :-D

Hoop dat Bram het allemaal goed op gaat pakken.. hoop dat hij het gaat zien als een vriendinnetje voor hem zodat ze lekker elkaar hebben om te spelen :-)

honden page profiel Sofie & SennaSofie & Senna

honden foto van Sofie & Senna

"

" Binnenkort is het zover, dan komt ons Oud Duitse Herder pupje (een wolfsgrauw teefje). Bram is inmiddels alweer 5,5 dus puppy tijd is even geleden.. veel dingen herinner ik me nog wel, maar even geheugen opfrissen en zorgen voor alle voorbereidingen.. dus deel je puppy tijd ervaringen <img class=" /> "



 leuk, waar haal je haar vandaan?


 


Tessa was een hele makkelijke pup, rustig, snel zindelijk, kende snel haar commando's, oren die met een week overeind stonden, nooit wat gesloopt enzz.. dit vond ik eigenlijk wel een beetje jammer.


dus hier weinig te vertellen.

"
hihi, vind je het spijtig dat ze nooit wat heeft gesloopt en snel luisterde? Ik zou tekenen voor zo'n pup.
Ik volg even mee want heb er binnenkort ook eentje lopen :-)

Volgende forumvraag: Puppy op komst
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^