waar slapen?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel LotjeLotje 3 doggies

honden foto van Lotje

Pfff...die mannen ook altijd!! ;-)

Toen mijn pup in huis kwam, heb ik tot grote ontevredenheid van mijn vriend 2 weken beneden naast de bench geslapen. Ze kwam recht uit t nest en moest ineens helemaal alleen slapen, vond t hartstikke zielig. Nu gaat t hartstikke goed, maar als mn vriend in z'n eigen huis slaapt, slaap ik nog steeds stiekem weleens beneden! :-)

honden page profiel -- 3 doggies

Ik heb het liefst ook mn hondjes bij me te slapen. Maar mn vriend kan er niet tegen. Hij heeft dan smorgens echt een dichte neus, rode ogen en niezen, benauwd. 

 

Dus ja helaas dan voor de hondjes. Is nogal vreemd om dan te zeggen "hondjes slapen bij mij en klaar." Snap sommige reacties ook niet helemaal eigenlijk... rekening met elkaar houden??

 

Maar bailey was ook gewend bij mij te slapen.. Hij ligt nu op een kussentje in de slaapkamer. Daar heeft mn vriend geen last van. Goed het stofzuigen bijhouden. Ze mogen niet op het bed. Bailey heeft dat gauw geleerd hoor en slaapt heerlijk.

honden page profiel -- 3 doggies

Stiekem komen ze smorgens vroeg wel bij me liggen hoor hahahaaa. Zo sneaky zijn ze wel. En savonds weten ze precies dat ze lekker op hun eigen plekje moeten gaan liggen. 

honden page profiel Marjo en KibaMarjo en Kiba

honden foto van Marjo en Kiba

Robyn, jou vriend heeft tenminste een goede reden om het niet te willen. In zo'n geval zou ik het idd ook niet doen maar dan had ik het kiba meteen al geleerd. Mijn vriend en ik zijn al 12 jaar samen (met tussen pauzes wel) dus dan had ik dat van te voren al geweten. Mijn vriend heeft dus alleen als reden dat een hond beneden hoort te slapen zonder dat goed te kunnen onderbouwen :p

honden page profiel -- 3 doggies

Dat is wel anders ja :P dus toch eens doorvragen over waarom dan niet. Of een compromis. Wel op de kamer maar wel in het eigen mandje en niet op bed.

 

Maar over dat het zo vreselijk veel verandering is daar kan ik het niet mee eens zijn. Bailey mocht het dus ook "ineens" niet meer. Hij vond het even jammer, en legde zich er toen bij neer. Nu probeert hij het in de avond niet eens meer, maar gaat lekker op zn kussentje liggen knorren.

 

(Zo heerlijk die snurk en knor geluidjes naast je. Zeg dat maar tegen je vriend. Hahaha)

honden page profiel Marjo en KibaMarjo en Kiba

honden foto van Marjo en Kiba

Op bed slapen doet ie bijna niet. Meestal vind ie het te warm en gaat ie na een kwartier alweer op de grond liggen ;-)

Ik ben het met je eens dat het geen grote verandering is als hij niet meer op bed mag slapen maar er wel naast. Maar in dit geval zou hij dus van naast ons bed slapen (en dus bij ons) naar beneden slapen zonder ons. En dat is wel een grote verandering. Zeker gezien het feit dat kiba heel graag bij ons is.

pagina 2 van 2 12
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^