Sooki DZD

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Angie, Jolie en SookiAngie, Jolie en Sooki

honden foto van Angie, Jolie en Sooki

Sooki komt dus uit bovenvermeld asiel en is oftewel lichtjes misvormd aan haar neus ofwel een kruising.

Ik heb de sticker (waar ik het in het "Sluiting-forum" ivm DZD over had) van haar identiteitskaart gekregen. Het was zéker niet zo eenvoudig zoals "gewoon stoom gebruiken en het gaat eraf"... nee want uiteindelijk bleef de papieren sticker met de adresgegevens (brdfokker??) aan de andere plakken en heb ik het in spiegelbeeld moeten aflezen.

Nu blijkt dus dat ze komt van de straat: Buke in Zottegem. En ik had graag wat meer informatie daarover gehad, online is er echter weinig te vinden. Een naam staat er ook bij, die wil ik eventueel wel vermelden in een pb, maar ik weet niet hoe het zit ivm privacy, daarom vraag ik liever gewoon algemene info over de "handelaar" daar moest iemand info hebben.

Dus wou ik eens horen of er hier iemand was die meer weet van brdfokkers in die regio? Ik zou graag willen achterhalen of er nog Sooki's zijn (dalmatiërs met speciale oren, kortere neusjes en extra-small van gestalte ifv het dalmatische ras). Je weet nooit waar het goed voor is om dat te weten :-)

honden page profiel AnneAnnegoedgekeurde fokker

honden foto van Anne

http://www.puppykennel-zottegem.be/

 

Puppykennel

Buke 7

Zottegem

 

 

Een grote hondenhandelaar.

honden page profiel LoesjeLoesje

honden foto van Loesje

DZD is trouwens geen asiel, maar een inmiddels door de overheid gesloten hondenhandel; doorgeefluik van zogenaamde nestoverschotten van pups uit Oost Europa en afgedankte en uitgebuite broodfokteefjes.

 

DZD is nu eindelijk door de overheid gesloten; maar zal in de toekomst weer ergens opduiken, want de uitbaatster TV heeft laten weten dat zij doorgaat tot ze tussen zes planken ligt. Jammer dat iemand, die jarenlang honden heeft verwaarloosd en daar ook nog flink geld aan verdiende, wat door adoptanten/kopers contant moest worden betaald, niet levenslang verboden wordt om honden te houden.

honden page profiel Angie, Jolie en SookiAngie, Jolie en Sooki

honden foto van Angie, Jolie en Sooki

" DZD is trouwens geen asiel, maar een inmiddels door de overheid gesloten hondenhandel; doorgeefluik van zogenaamde nestoverschotten van pups uit Oost Europa en afgedankte en uitgebuite broodfokteefjes.

 

DZD is nu eindelijk door de overheid gesloten; maar zal in de toekomst weer ergens opduiken, want de uitbaatster TV heeft laten weten dat zij doorgaat tot ze tussen zes planken ligt. Jammer dat iemand, die jarenlang honden heeft verwaarloosd en daar ook nog flink geld aan verdiende, wat door adoptanten/kopers contant moest worden betaald, niet levenslang verboden wordt om honden te houden. "

 



Dat begrijp ik maar daar gaat het nu even niet over. Ben op zoek naar de herkomst van sooki zodat ik wat meer over haar te weten zou komen.

Destijds toen ik sooki ben gaan halen wist ik niet dat er zulke 'handels' gebeurden in 'asielen' want ze stond wel degelijk op een asiel-website of DZD nu een asiel was of niet, dus moest het nu zijn had ik er mss wel twee keer over nagedacht. Maar het is nu zo en gelukkig is er niets mis met sooki en heb ik dus geluk gehad. Enfin de discussie ivm DZD hoort eigenlijk op dat andere topic. Het gaat nu meer over info over de fokker.

Debbie (Gast)

 

Ik ben van Zottegem en ken die winkel!  Ze verkochten daar vroeger veel honden, was een afdeling met puppy's die allemaal achter glas zaten.  Die winkel bestaat nu nog en noemt vogelweelde maar in de winkel zelf zie je geen honden meer.

 

 

 

christelle (Gast)

ben er dit weekend nog geweest om chinchillazand..

toen ik achteraan ging voor hond en kattenvoeding hoorde ik buiten vreselijk veel geblaf, keek snel door het raam en zag daar metalen hokken, weggestoken achter de winkel

 

snap niet dat ze er niks aan doen!!!!

honden page profiel UkkePuck UkkePuck

honden foto van UkkePuck

" ben er dit weekend nog geweest om chinchillazand..
toen ik achteraan ging voor hond en kattenvoeding hoorde ik buiten vreselijk veel geblaf, keek snel door het raam en zag daar metalen hokken, weggestoken achter de winkel
 
snap niet dat ze er niks aan doen!!!! "

 

Maak een melding bij de nvwa, politie of wat dan ook. Zolang er geen klachten binnen komen doet men er ook niks aan.

Volgende forumvraag: Hond heeft mij gekozen als baasje
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^