puppy trainer

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Lola (Gast)

Hallo, wij hebben hier een hond van 7 maanden en hij is snachts nog niet zindelijk. dus hebben we erover na gedacht en we zijn tot de conclusie gekomen om een puppy trainer te nemen. maar mijn vraag is nu hoe kunnen we hem er snachts op laten gaan als wij slapen of zou hij dat vanzelf al gaan doen? want een bench willen we niet. we willen dat hij snachts gewoon kan loslopen.  hoop op snelle reactie!  Mvg Lola

honden page profiel sylviasylvia

honden foto van sylvia

Je hond moet weten waarvoor de puppytrainer dient natuurlijk.

Ik heb er geen ervaring mee, dus ik weet ook niet of het lukt zonder bench?

Je kan ook proberen zelf 's nachts er nog eens uit te gaan om hem buiten te laten plassen.

Het lijkt me sowieso fijner als een hond al z'n behoeftes buiten doet.

Een hond van 7 maanden moet dat toch leren.

 

honden page profiel dyfaine dyfaine

honden foto van dyfaine

Ik vind dan de puppy trainer beetje makkelijk je wil dat hij zindelijk is snachts...Logisch maar bench vind je niks dus dan moet hij leren op puppy trainer denk dat dat t probleem verzetten is dan is hij snachts nog niet zindelijk. En moet hem eerst overdag laten wennen aan die puppy trainer dus dan overdag ook in huis. Ik zou dat persoonlijk niet doen. Dan beter 1 x per nacht opstaan als je bench niets vind. 

 

Succes

honden page profiel s@nt@s@nt@

honden foto van s@nt@

Ik denk dat zindelijk maken alleen lukt door trainen, dus tijd erin stoppen.
Misschien kun je aangeven welke methode en hoe jullie het hebben aangepakt, om te kijken waarom het niet lukt?

honden page profiel ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

honden foto van ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

Zolang je een puppytrainer neerlegt zal hij 's nachts niet zindelijk worden. Ik denk dat het dan alleen maar nóg langer duurt.

 

En voor hem nog verwarrend ook, want hij mag niet in huis plassen, maar 's nachts mag het wel. En het mag niet op je mooie vloerkleed, maar wel op zo'n piesmatje. 

 

Ik heb het nooit wat gevonden, kan handig zijn als je een nestje hebt, maar een hond van 7 maanden? Nee. 

Waarom niet 's nachts even de wekker zetten en hem een plasje laten doen? Denk dat je dan sneller bereikt dat hij zindelijk wordt dan wanneer je hem gewoon de kans geeft om, met goedkeuring, in huis te plassen.

 

honden page profiel Suzanne en LucaSuzanne en Luca

honden foto van Suzanne en Luca

Ik vraag me altijd af waarom een hond iets doet. Waar slaapt hij 's nachts? 

 

Is hij overdag alleen en hoe gaat dat? Is dat wel eens gefilmd. Het zou nl zo maar kunnen dat je hond het te spannend vind 's nachts, als hij alleen is. 

Sommige honden kunnen wel alleen zijn overdag, als de baas weg is, maar willen graag bij de baas zijn als die thuis is. Overdag is er ook omgevings geluid en 's nachts is het ook bog heel stil, donker en dan helemaal alleen.

 

een puppy trainer is symptoom bestrijden, ik kijk liever waardoor het komt en probeer het op te lossen.

honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance

honden foto van Anny en Lance

O God waarom hebben ze dat nu uitgevonden , die puppytrainers ? 

Denken mensen door de reklame nu echt dat ze nu daarmee hun hond vlugger zindelijk kunnen maken ? 

 

Neen je kan het alleen door vol te houden , en ja uit je warm bedje te gaan voor uit te laten.....hebben we allemaal zo moeten doen. 

Die puppytrainers zijn puur commerce. Ja dan plassen ze op dat doek en dan ......is de grond eronder niet nat (maar toch wel vies )

 

Luister aub naar de raad van hierboven, en laat die dure doeken in de winkel liggen.

 

 Alle honden zijn niet allemaal rond dezelfde tijd zindelijk.

7 maanden is laat ja. Ga je vlak voor jullie gaan slapen nog even met hem buiten ? Om hoe laat s'morgens dan terug ? 

Loopt hij vrij rond of sluit je hem in bench.....

 

Sta even op s nachts en laat hem uit.....het is lastig maar geloof me voor een hond , moeten plassen , weten dat het niet mag en misschien gestraft worden...is ook heel erg. Verplaats je even in hem.....

 

succes en volhouden, het is nog nooit niet gelukt uiteindelijk(of moest bij probleemhonden zijn dan....)

 

 

 

Lola (Gast)

Ja we hebben echt al geprobeert om snacht op te staan maar hij doet het altijd op een ander tijdstip, en dan zetten we het een uur later tot smorgends en daarna is het terug van dat. dan doet hij terug zen behoeftes dusja en een bench dan blaft hij egt alles bij elkaar de hele nacht door, we hebben hem al echt een maand sanchts in de bench gezet maar dat helpt niet hij blaft en jankt alles bij elkaar. maar we dachten mss een grotere bench kopen want mss is deze wat te klein want hij past er nog maar juistjes in. en als we mss een grotere kopen kan hij wat lang uitliggen enz.. zou dat een betere oplossing zijn dan? :D

honden page profiel Suzanne en LucaSuzanne en Luca

honden foto van Suzanne en Luca

Ik denk dat het komt door stres als hij alleen zit. Hij huilt in de bench, hij vind het duidelijk niet prettig alleen te zijn.

Wat kan helpen, een doos naast je bed. Als hij echt moet plassen, zal je hem horen, dan wordt hij wakker. 

Grote kans dat hij dan niet hoeft te plassen, hij voelt zich veilig.

 

Is hij overdag alleen en hoe gaat dat?

Anoniem (Gast)

ja overdag is hij niet veel alleen, wel als iedereen naar school is en gaan werken zit hij alleen en dat gaat heel goed want dan zit hij wel in de bench en dan hebben we geen klachten van de buren, want we vragen dan of zij hem horen en ze horen hem soms wat zeuren maar voor de rest niets :D en een doos naast bed denk ik niet dat dat mag van mijn mama :D

honden page profiel delubodelubo

honden foto van delubo

Hij blaft in de bench omdat deze niet goed is aangeleerd, tevens het zindelijk maken. Dit kan heel goed samenhangen. Doordat hij teveel ruimte heeft, dit is gewoon teveel voor hem, een kleinere ruimte zou al veel beter zijn. Ik zou hem zeker niet mee naar boven nemen dit lost namelijk niks op, je hond vertoont al tekenen van niet alleen kunnen zijn en dan bevestig je de 24 uurs band alleen maar meer. De zindelijkheid zal misschien beter worden maar het is natuurlijk ook de bedoeling dat hij zelfstandig word.

Vertel nog eens wat meer, welk ras, wat voor fokker, puppycursus? Reu/teef, bezigheden op een dag.

Wat een optie zou kunnen zijn is een gedragstherapeut, deze kan je begeleiden met de problemen die je ondervind en die kan je situatie natuurlijk veel beter inschatten dan wij achter de computer.

Anoniem (Gast)

Het is een blonde labrador, en hij komt van mensen thuis die een particulier nestje hadden. en een gedragstherapeut hebben we al overwogen. maar we dachten mss met een iets grotere bench dat het beter ging, want de bench die we nu hebben is net ietsje te klein denken we? 

honden page profiel ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

honden foto van ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

Welke maat bench hebben jullie dan?

Anoniem (Gast)

Ik denk 60 of 70 cm maar in het begin was het veel te groot maar hij is er uitgegroeit dus mss een grotere bench dan kan hij zich languit leggen en uitrekken,... Dus we gaan deze week een nieuwe kopen van 107 cm of is dat iets te groot? 

 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

snachts nog niet zinderlijk, gauw opgelost hoor, ga er snachts een tot twee x toe uit, en zet je hond buiten, plassen dan weer naar binnen, in verloop van de tijd zal die snachts doorslapen.

savonds de laatste plas buiten, om 11 uur ongeveer, en dan een uur of half drie even naar buiten als een x genoeg is en dan om half zeven, gaat dat goed dan kan je de tijden van snachts steeds dichter naar half zeven brengen. heeft even tijd nodig, maar ga er uit snachts.

honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance

honden foto van Anny en Lance

Bedoel je nu echt dat het dier zich niet kan uitstrekken ???

ik onthoud me best van verdere commentaar. 

 

En dan zegt nog iemand, geef hem nog een kleiner bench ? 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

ik heb even alles doorgelezen, een therapeut erbij laten komen ? waarom ?

je hond is snachts niet zinderlijk, zolang hij binnen mag plassen zal die nimmer echt zinderlijk binnen worden, of het nou een puptrainer is of wat anders.

geef niet het hele huis ter beschikking, maar een plaats waar die ruimte genoeg heeft en ga er snachts voor uit, laat nou eens vier weken dit in beslag nemen, vier weken op een hondenleven wat is dat nou ?

heb je wel voor de rest van het leven van een hond een hond die kraakhelder is, is het dat je niet waard ?

begin met een schema van tijden in de avonduren.

11,00 laatste plas, en dan half drie wekker zetten en eruit gaan, kijk of dat voldoende is, en dan om half zeven, zelfs als het kan iets eerder, hou dat nou eens een hele poos vol, na twee weken kan je al gaan schuiven , half drie naar drie uur, en zo steeds wat later, vier weken, heb jij je hond zinderlijk.

en poepen ? nee dat is niet nodig, als jij voldoende beweging geeft heeft je hond een vast ritme van poepen, moet tie snachts poepen dan is tie op de dag niet goed uitgelaten. een hond van zeven maanden, hoef snachts niet meer te poepen, een pup is wat anders.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

is een bench nou echt nodig ? is het een sloper ?
als je hond beneden slaapt in een bench, hoor je dan je hond ? wil je persee een bench, een bench moet groot genoeg zijn dat de hond zich kan verplaatsen, dus niet alleen omdraaien maar ook kan verplaatsen naar een koele plek.

zet desnoods de bench naast je bed, zolang je hond niet zinderlijk is, beneden slapen, dan hoor je niets, wat je ook kan doen is op de grond naast je bed een vetbed met rollen neerleggen van die tochtrollen, zodat tie een lekker bedje heeft, donker ? dan gaat je hond ook slapen, en als er wat is heb je je oren zo open hoor, hoor je of tie eruit moet, zeven maanden moet echt kunnen zonder bench.

honden page profiel delubodelubo

honden foto van delubo

Blijkbaar kan ie nog niet zonder bench want hij is nog niet zindelijk. Mensen denken dat een bench alleen inzetbaar is op het slopen maar dat is dus niet zo. Een hond die in een goede bench ligt, dus hij kan alleen draaien en liggen, zal er dus niet in plassen omdat hij simpelweg zijn eigen plek niet bevuild. Daarbij is het ook een goede training op zelfstandigheid. Je wil niet weten hoeveel honden er niet alleen kunnen zijn! Dit zijn er meer dan je denkt. Ik durf gerust te zeggen dat het meer niet kunnen dan wel. Dus mee naar boven nemen wat hier altijd aangeraden wordt is bij mij echt een no-go. Beneden slapen erbij gebeurt hier ook niet.
Klinkt mischien voor leken erg zielig maar je hebt op latere leeftijd geen hond die gaat jammeren op elk moment van de dag dat je even buiten beeld bent, dat is pas zielig.

Maak overdag voor de rustmomenten ook gebruik van de bench, geef hem eten in de bench, doe leuke dingen in de bench, geef hem te kluiven in de bench of te wel maak de bench leuk. Gooi een groot kleed over de bench om al het contact te verbreken. Je kan er niet stiekem naar kijken, oogcontact is al aandacht.

honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance

honden foto van Anny en Lance

 

Delubo: ik heb nooit honden gehad die niet alleen konden blijven of die jammerden. Dat zou  dan moeten want heb nooit bench gebruikt " om goed te socialiseren"

 

Als ik jou goed begrijp geef je eten, geef je speeltjes, laat hem slapen ...allemaal in die bench op maat gemaakt . Nogal veel uurtjes dat jouw ideale hond dan opgesloten zit vind ik . Komt die ook wel eens UIT een bench dan ? 

Hm lijkt me vooral makkelijk om je huis proper te houden, meer voordeel zie ik er echt niet in.

Meer nog ik beklaag jouw honden als die zó opgegroeid zijn. 

 

honden page profiel delubodelubo

honden foto van delubo

De dingen in de bench zijn maar een paar minuten met natuurlijk de bench open. En ik heb lucky in het begin inderdaad in de bench gehad, dit om er een zelfstandige hond van te maken. Je moet het slechte beeld van de bench wegdenken want voor hem was het een veilige plek. Ik heb nu geen bench meer maar mocht er ooit een pup komen ga ik zeker weer gebruik maken van een bench. En mijn honden zaten zeker niet de hele dag in de bench. Maar wel tijdens eten en slapen. That's it. Puur omdat rust erg belangrijk is. De rest gewoon los in huis. Na een paar dagen kon de deur ook gewoon open blijven. Ging er zelf in liggen dus zo erg vonden ze het.

honden page profiel delubodelubo

honden foto van delubo

Ik heb ook niks gezegd over socialiseren want dit heeft niks met een bench te maken. Het gaat mij om zelfstandig kunnen zijn. Honden die niet alleen kunnen zijn, die slopen, die alles bij elkaar blaffen, die stalken, die een duidelijke 24-uurs band hebben en geen eigen keuzes durven te maken, altijd vragen om bevestiging. De bench is meer dan alleen een kooi om je meubels te beschermen, het is een veilige plek voor de hond (mits goed aangegeleerd het is geen strafplek)! Het is niet nodig bij elke hond, jij zal wel voorbeeldige honden hebben gehad, alleen ik maak elke dag de andere kant mee met mijn werk. Je wil niet weten hoeveel honden er zijn met problemen.

honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance

honden foto van Anny en Lance

Akkoord dat een bench een veilige plaats kan zijn . Sommige honden trekken er zich zelf in terug heb ik hier gehoord, en geloof ik ook.

Voor Lance gebruikte ik zijn bench alleen als ik iets te doen had om hem uit de weg te houden. Stofzuigen , poetsen ofzo. 

 

Alleen als jij dan schrijft aan topicstarter....maak die bench nóg wat kleiner zodat hij minder plaats heeft....dan zeg ik stop, dat is niet meer diervriendelijk. Dat is .......

Heb je gelezen dat het hondje soms uren alleen zit als ze gaan werken ? Wil jij he dus beletten van zich eens goed uit te rekken , eens languit te liggen....

 

 

 

 

honden page profiel delubodelubo

honden foto van delubo

Ik bedoelde niet de bench maar een kleinere ruimte, zoals de keuken of hal. misschien verkeerd geformuleerd. Als deze mensen langer van huis zijn zou ik zelfs een oppasadres of een uitlaataservice aanraden maar daar had ik even overheen gelezen.

honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance

honden foto van Anny en Lance

Dan heb ik verkeerd gelezen en daar ben ik zooooo blij om , want dat zag ik echt niet in jou......sorry 

 

sorry TS voor deze kleine discussie.

honden page profiel Suzanne en LucaSuzanne en Luca

honden foto van Suzanne en Luca

" Blijkbaar kan ie nog niet zonder bench want hij is nog niet zindelijk. Mensen denken dat een bench alleen inzetbaar is op het slopen maar dat is dus niet zo. Een hond die in een goede bench ligt, dus hij kan alleen draaien en liggen, zal er dus niet in plassen omdat hij simpelweg zijn eigen plek niet bevuild. Daarbij is het ook een goede training op zelfstandigheid. Je wil niet weten hoeveel honden er niet alleen kunnen zijn! Dit zijn er meer dan je denkt. Ik durf gerust te zeggen dat het meer niet kunnen dan wel. Dus mee naar boven nemen wat hier altijd aangeraden wordt is bij mij echt een no-go. Beneden slapen erbij gebeurt hier ook niet.
Klinkt mischien voor leken erg zielig maar je hebt op latere leeftijd geen hond die gaat jammeren op elk moment van de dag dat je even buiten beeld bent, dat is pas zielig.

Maak overdag voor de rustmomenten ook gebruik van de bench, geef hem eten in de bench, doe leuke dingen in de bench, geef hem te kluiven in de bench of te wel maak de bench leuk. Gooi een groot kleed over de bench om al het contact te verbreken. Je kan er niet stiekem naar kijken, oogcontact is al aandacht. "

 Oh dat is de truc, je koopt een pup en een bench en je hebt hem zindelijk en hij kan alleen blijven. Wow

 

Ik ga maar gelijk een bench kopen, of nee, mijn hond is 2 en was al vrij snel zindelijk als pup en kan heel goed alleen blijven, maar ik heb nooit een bench gehad dus eigenlijk kan dit helemaal niet?

Wat vreemd dan! 

honden page profiel Suzanne en LucaSuzanne en Luca

honden foto van Suzanne en Luca

" Ik heb ook niks gezegd over socialiseren want dit heeft niks met een bench te maken. Het gaat mij om zelfstandig kunnen zijn. Honden die niet alleen kunnen zijn, die slopen, die alles bij elkaar blaffen, die stalken, die een duidelijke 24-uurs band hebben en geen eigen keuzes durven te maken, altijd vragen om bevestiging. De bench is meer dan alleen een kooi om je meubels te beschermen, het is een veilige plek voor de hond (mits goed aangegeleerd het is geen strafplek)! Het is niet nodig bij elke hond, jij zal wel voorbeeldige honden hebben gehad, alleen ik maak elke dag de andere kant mee met mijn werk. Je wil niet weten hoeveel honden er zijn met problemen. "

 Honden die niet alleen kunnen zijn, slopen, blaffen, stalken enzo hebben niet geleerd alleen te blijven. Dit heeft totaal niets te maken met de bench als veilige plek zien. Je huis moet als geheel een veilige plek zijn. Als je je hond goed opvoed, met duidelijke regels en veel aandacht besteed aan het leren alleen zijn, maar ook je hond voldoende uitdaging geven en dus meer doen dan 3 x per dag een wandeling, waarbij je je hond in het bos losgooit en aan het einde je hond weer vast maakt en naar huis gaat.

Dan krijg je een hele goede band met je hond, dan krijg je een hond die prima alleen kan zijn omdat hij zich in huis veilig voelt en weet dat de baas weer terug komt.

honden page profiel delubodelubo

honden foto van delubo

Ik benoem het alleen als HULPMIDDEL...je hoeft niet zo overdreven te doen.

honden page profiel delubodelubo

honden foto van delubo

Nu moeten jullie niet gaan denken dat ik de hele dag mijn honden in ee bench doe? Ik heb geeneens een bench meer in huis. Ik snap niet zo goed waarom er steeds bij mensen de nekharen overeind gaan staan bij het woord bench...natuurlijk moet je je hond niet de hele dag in een bench stoppen maar het kan een fantastisch hulpmiddel zijn mits goed aangeleerd. Je stopt een baby ook niet de hele dag in een wieg of box. Maar het is handig dat het kan.

honden page profiel KeesKees

honden foto van Kees

Maar om op die bench van ts terug te komen, ja die is zo langzamerhand te klein, voor een labrador is 1.07 waarschijnlijk een betere maat. 

 

 

pagina 1 van 2 12
Volgende forumvraag: puppy piept bij de keukendeur
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^