vuurwerk voor honden aan banden gelegd.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel ellenellen

honden foto van ellen

Het is hier nog vrij rustig, ik heb bij mij in de straat een fietstunnel,

komen ieder jaar veel jongeren op af om daar bommen in te gooien.

Hondjes reageren in huis er niet op, maar wil dan ook niet daar in

de buurt lopen met ze.

zo gauw het weer heel erg gaat worden, gaan mijn hondjes op de

kattenbak

honden page profiel PPPP

honden foto van PP

Nou, ik denk dat 8 uur lang vuurwerk af mogen steken wel lang genoeg is hoor. Ik vraag me eerder af waarom die mensen/kinderen niks te doen hebben dan alleen maar geld in vorm van vuurwerk/bommen de lucht in knallen. Vind het heel normaal als mensen gaan bellen. Het is niet voor niets aangegeven.

honden page profiel Rachelle & Hummie Rachelle & Hummie

honden foto van Rachelle & Hummie

" ik zeg niet dat er bij ons geen overlast is en ja, daar hebben wij ook last van want de honden zijn niet bang maar mijn zoon wel (van de knallen dan, verder vindt hij het wel mooi).
 
nou ja zeg, iedereen overtreed de regels wel eens en zeker rond de kerst en eindejaarsperiode mag een beetje meer verdraagzaamheid ook wel.
beetje jammer dat je dan niets anders te doen hebt op oudjaar dan de politie te bellen als iemand voor zessen wat afsteekt. "

 Ik bel ook de politie? Meteen? Nee vraag het eerst zelf. Mijn hond js er bang voor en 18 is 18 klaar lang genoeg. Zielig zat om hem zo bang te zien. Vind het niets met verdraagzaamheid te maken hebben de regels zijn er niet voor niets. Als mijn hond niet bang was zou ik het niet doen trouwens

pagina 5 van 5 12 3 4 5
Volgende forumvraag: 6 honden in een 45 kilometer auto
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^