Wormenkuur

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Hettie & CharliiHettie & Charlii

honden foto van Hettie & Charlii

hoi, praktische vraag: ik moet Charlii voor het eerst zelf haar wormenkuur geven, in pilvorm. Hoe pak ik dat aan? Bekje open, pil erin, bekje dicht, braaf?

honden page profiel Kim en CasperKim en Casper

honden foto van Kim en Casper

Of verstoppen in een plakje kaas of worst. Persoonlijk ben ik niet van het onder dwang zetten tenzij het niet anders kan. Sommige honden eten het zo op of met een likje smeerworst of paté of smeerkaas.

honden foto van teckelventje Lobke Lodewijk en de rest.

Neem een paar stukjes kaas of worstgeef eerst een stukje zonder dan een met daarna direkt een derde stukje  de hond is na het geven van het eerste brokje kaas zohappig dat hij het brokje met pil zo doorslikt als hij nog een brokje ruikt ipv kaas is worst ook goed Hein.

honden page profiel UkkePuck UkkePuck

honden foto van UkkePuck

Je het ook gewoon op je hand leggen met meerdere snoepjes en het haar laten opeten. Misschien maakt ze er helemaal geen probleem van om zo'n tabletje op te eten. Meestal eet mijn hond ze ook zo op zonder miepen, maar soms is ze eigenwijs en doet ze t niet. Dan doe ik idd ook haar bekkie open, pilletje zo ver mogelijk achter in de bek en dan even de bek dichthouden zodat ze t door kan slikken. 

honden page profiel LanaLana

honden foto van Lana

Ik geef Lana de milbemax kauwtabletten en die eet ze zo in 1x op alsof het een snoepje is haha

Maar Lana eet dan ook echt alles.. 

honden page profiel Hettie & CharliiHettie & Charlii

honden foto van Hettie & Charlii

Gelukt met drie stukjes kaas! Dank je wel, Hein.

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^