vraagje oproep

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel sandrasandra

honden foto van sandra

Ik heb 2 slechte heupen en overweeg een operatie nieuwe heup maar hoe moet dat met tara als ik 6 weken met krukken zit ....Ik zoek mensen in de omgeving van tilburg mag ook verder die haar tegen vergoeding in huis willen verzorgen voor week of 6 het is wel een donderstraal Als ik weet dat er voor haar een oplossing is behalve een dierenpension daar wil ik haar zolang niet brengen tenzij het een huiselijk karakter heeft en kleinschalig is.

Tara is sociaal wel lomp en heeft veel zelf vertrouwen zou samen met een dominante teef mogelijk niet 6 weken goed gaan. Tara kan 4 a 5 uur alleen zijn is nogal lomp dus liefst geen kleine kinderen. Tara is heel lief maar ook eigenwijs nog zeer speels ook al is ze 3 ravotten met andere honden doet ze graag.Ik heb zelf 3 katten ik weet niet of het met vreemde katten goed gaat. Tara is graag buiten maar ploegt je tuin wel om zonder toezicht. Tara luister redelijk maar is heel enthousiast naar mensen en wat snel overprikkeld. 

ik hoor graag of iemand belangstelling heeft kunnen we eerst kijken of het gaat.

Groet sandra

honden page profiel Kim en CasperKim en Casper

honden foto van Kim en Casper

Ik woon in Dongen. Maar ik werk helaas wel en mijn hond is ook wat langer alleen. Of gaat met een uitlaatservice mee eens per week. Ik werk 4 dagen. Andere dagen zou ik iig eens uit kunnen laten. Opvangen voor die tijd is dus wat lastig. Maar als je eens omhoog zit dan kan ik iig eens meenemen op een lange wandeling.

honden foto van Roedel van het noorderlicht

Het is voor mij geen optie ik woon in België.
Maar super dat je het op zo een manier probeert , ipv een kennel!

Een hele ingreep zo een operatie.

Zie dit maar als een upje ;-)

honden page profiel sandrasandra

honden foto van sandra

Dank jullie hoop zo dat er een oplossing komt ik had graag de operatie paar jaar uitgesteld voor haar dat ze ouder en rustiger was maar dat gaat niet lukken ik heb teveel pijn mocht iemand wat weten ik heb net zitten lezen het kan zelfs langer zijn als 6 weken helaas want het moet goed vast gaan zitten en ik las dat ik 3 maanden niet mag rijden dus kan niet naar het bos zelf. Ook een huiselijke kleinschalige opvang is een optie.

 

honden page profiel sandrasandra

honden foto van sandra

Mag ook weluit de buurt zijn van Tilburg  als ze maar goed verzorgd wordt

honden page profiel MJMJ

honden foto van MJ

Ik woon in Meijel. Dat is ongeveer 70 km van Tilburg af. 
Ik weet niet of je dat te ver weg vind?

honden page profiel sandrasandra

honden foto van sandra

Hoi m.j geen probleem ik zie dat jezelf ook honden hebt. Voor tara geen probleem denk ik.Ze pas zich wel aan de roedel aan wel een stuiterbal hoor en erge smeerpoets.

Mogelijk even info uitwisselen via mail. 

Als het dan wat lijkt een keer kennismaken en paar dagen proef  tara krijgt haar eigenvoer mee ivm allergie en is verzekerd voor de dierenarts en ik ben bereid een kleine vergoeding te betalen.

ik denk dat het ergens in maart wordt gamaandag bellen voor een afspraak en daarna nog wachtijst van ongeveer 6 weken.

ik hoor graag van je

honden foto van Danielle, Kyra*Kaylin*, Djaira en Djaidey

erg vervelend, hoop dat je een goede oplossing kan vinden voor de hond, ikzelf kan je niet helpen, maar weet wel hoe vervelend het voelt, ik heb mijn hond sinds 3 weken weer bij mijn eigen thuis, zij heeft ruim 3 maanden bij mijn ouders gewoond omdat ik voor de 4de keer in 3 jaar tijd aan mijn enkel was geopereerd, en ik dus 10 weken op krukken heb gelopen waarvan ik de eerste 6 weken in het gips zat, wat ik totaal niet mocht belasten.

honden page profiel sandrasandra

honden foto van sandra

Dankje voor de steun ik zal haar ook zo missen... maar het kan niet anders.

ze kan bij mijn zus die heeft een teefje flatcoat maar dat gaat denk ik niet goed tara had daar alle speelgoed al ingepikt en kayla was wat jaloers als tara zich bij haar familie opdringde voor knuffels dus was een paar keer wat gesnauw niet eens zo van tara maar kayla begon op haar te rijden terwijl ze met mijn nichtje aan knuffelen was dat vondt ze minder de dames snauwde even mijn nichtje ook al 16 schrok daar even van. Ik had al een paar keer gezegd dat ze effe tara met rust moest laten maar goed dan kwam tara weer met speelgoed aan Mijn zus heeft niet zoveel honden ervaring hun hond is totaal anders als tara dat begrijpt ze dan niet en tara kan nogal druk zijn bij teveel prikkels zeker in een vreemde omgeving  en zeker als iedereen het leuk vindt om met haar te knuffelen of spelen kan ze helemaal gaan janken van enthousiasme en zich opdringen ze moet dan begrensd worden anders blijft ze bezig Ze heeft wel haar beweging of spelen nodig op een dag dan is ze verder rustig. Dus zie haar daar niet zitten ook een kleine tuin dus kunnen niet echt donderen das niet zo erg als ze dat dan ergens anders even kunnen en tara heeft wel leiding nodig en structuur nodig.

Ze is echt heel lief raapt spullen op voor me kortom is me alles.

honden page profiel sandrasandra

honden foto van sandra

Operatie wordt denk ik ergens in maart zou haar eigenlijk graag een beetje in de buurt houden kan ik er nog zien of  opzoeken.  Ik heb ook al aan de optie gedacht zelf uit huis te gaan dan kan mijn partner met extra hulp haar thuis houden.

ik moet zeker 6 weken krukken dan na 3  maanden zit het vast gegroeid aangezien tara zo lomp is kan ik haar de eerste 2vweken niet om me heen  hebben  als ik alleen thuis ben en veel pijn  heb en mogelijk moet ik een bed in de toch al niet  grote huiskamer plaatsen ivm met onze trap naar boven Dus eerste 2 weken wordt niks. Kan thuiszorg krijgen 6 uur per week van het izz maar die zullen denk ik niet met de hond lopen. 19 - 1naar de orthopeed  dan mogelijk meer info over het herstel 

 

honden page profiel LexieLexiegoedgekeurde fokker

honden foto van Lexie

Waar in tilburg woon je? Ik woon in Loon op Zand en zou jouw hond dan een paar keer mee naar de duinen kunnen nemen. 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

ik hoop zo dat je iemand vind, wie weet voor iedere dag een ander, :-D als ze maar lekker mee kan en dat jij geen zorgen hebt.

ik woon te ver anders zou ik zeker aansluiten in de rij om je hond een paar uurtjes mee te nemen.

ik woon in noordoost groningen, helaas.

misschien een wissel van mensen, drie maanden de hond bij een ander is te lang voor jou en je hond, lekker wisselen met mensen is een goed idee.

Volgende forumvraag: Zenuwachtige hond
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^