Bungalowpark, weekendje weg kerst met hond

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Zara_MZara_M

Hoi,

 

Mijn vriend en ik willen zo rond kerst een weekendje weg, vanaf de 26e tot 29e.

Ik wil dan ook mijn hondje meenemen, een teckel.

 

Ik zat al te googlen voor bungalowparken waar honden zijn toegestaan maar kan niet echt iets geschikts vinden. We willen graag richting limburg/duitsland waar buiten het park ook nog wat te beleven is qua mooie wandelingen voor de hond en winkels.

 

Iemand hier misschien een leuk idee?

honden page profiel Lizzie en SterreLizzie en Sterre

honden foto van Lizzie en Sterre

Als we naar Duitsland gaan, gaan we altijd naar een Landal park :) ze zitten altijd in een prachtige omgeving waar je heerlijk kan wandelen, en de honden kunnen lekker mee. Het zal wel een duur grapje worden zo rond de kerst, naar welk park je ook gaat :)

Bianca (Gast)

Bij Vaals in Limburg zit ook een Landal, lekker wandelen daar. Maastricht en Valkenburg vlakbij

honden page profiel BullekeBulleke

honden foto van Bulleke

Ik ben eigenlijk niet zo'n groot liefhebber van bungalowparken, maar wilde ook 10 dagen weg met kerst en oud en nieuw. Helaas waren de hele leuke huisjes van particulieren met grote omheinde tuin en waar je 2 honden mee mag nemen niet meer beschikbaar. Dus is het ook Landal (op de Veluwe) geworden, op aanraden van een aantal mensen, die er al diverse keren zijn geweest. Dus het zal mij benieuwen. 

honden page profiel PipPip

honden foto van Pip

Ik ben voor in de kerstvakantie ook nog steeds op zoek maar met 2 kinderen en 2 honden blijft er niet veel over en een bungalowpark wil ik eigenlijk echt niet ;-)

honden page profiel Sandra, Mecx en Fenne.Sandra, Mecx en Fenne.

honden foto van Sandra, Mecx en Fenne.

Je kunt eventueel contact opnemen met belvilla zodat we geheel vrijblijvend een huizen lijst toe kunnen sturen.

Wij hebben nog wel wat vrij en kunnen altijd navraag doen voor het vuurwerk. (Ik werk daar en je mag mijn naam altijd noemen)

Anoniem (Gast)

Op de Veluwe in Nunspeet is een bungalowpark in het bos waar honden welkom zijn.

Er is een heel groot losloopgebied naast. het heet hoogwolde

honden foto van Tamara - Abby, Anna & Jamie

Ik weet niet hoe ver je Duitsland in wilt, maar wij hebben een geweldige ervaring met Dogglywood. Dit is een vakantiepark speciaal gericht op honden en hondeneigenaren.

honden page profiel WendyWendy

honden foto van Wendy

" Ik ben voor in de kerstvakantie ook nog steeds op zoek maar met 2 kinderen en 2 honden blijft er niet veel over en een bungalowpark wil ik eigenlijk echt niet ;-) "

 Wij zijn met twee mensen en twee honden in een lodge geweest. Drie ruime slaapkamers. 

Maarrrrrrr, dikke kans dat het vol zit. De bungalows heb ik niet van binnen gezien. Het is niet echt een bungalowpark. 

http://www.campingdiever.nl/huren/bungalow-huren/

 

honden page profiel veroniqueveronique

honden foto van veronique

Wij gaan reeds enkele jaren, vergezeld van onze 2 honden, regelmatig een midweekje weg naar bungalowparken van Landal. Meestal Nederland maar ook reeds 2 parken in Duitsland aangedaan. Steeds heel tevreden over geweest. Landal parken liggen ook meestal midden in de natuur en dicht bij bossen. Er zijn nu zelfs 2 parken(1 in Ijhorst Nederland=Twenhaarsveld en 1 in Duitsland= Wirfttal) waar ze speciale hondenbungalows hebben met volledig omheinde tuin. Echt een aanrader. Moet je wel vlug boeken want per park maar 5 bungalows beschikbaar

honden page profiel Vito & Beba Vito & Beba

honden foto van Vito & Beba

Wij zijn van de zomer bij sunparks kempense meren geweest ,staan veel slechte reacties op zo over maar wij hadden een exclusive villa en was echt prima in orde. Schijnt dat de oudere standaard villa huisjes wel slecht zijn. Wij gaan zeker terug,heerlijke omgeving met grote vijver en bos.

honden page profiel HelgeHelge

honden foto van Helge

Al eens aan een eiland gedacht? Ok, wel de hele andere kant van Nederland, maar voor honden wel zo fijn. (en voor mensen ook natuurlijk. ;) )

honden page profiel Wakkere huskyWakkere husky

honden foto van Wakkere husky

In Reuver ligt ook een bungalow park (Lommerbergen) en in Roermond kun je leuk winkelen (o.a. Outlet) 

het park in Reuver ligt vlakbj bos en uiterwaarden van de Maas, heerlijk wandelen

Berner lover (Gast)

Wij zijn vorig jaar bij Villapark de Weerribben geweest in Overijssel. Een heel mooi park en kleinschalig. Niet zoveel 'drukte' zoals centerparcs of landal. Op het park zelf mag geen vuurwerk worden afgestoken wat voor ons en onze berner perfect is. Dit jaar gaan wij naar Waterpark Belterwiede, een park van dezelfde eigenaar of organisatie. Ook dit park is vuurwerk vrij. Ik heb mij laten vertellen dat dit ook een heel goed park is! 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^