vanaf hoe oud mag ze mee?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel LavinaLavina

honden foto van Lavina

Hoi allemaal, 

 

ik loop op zaterdag voor 2 verschillende mensen met hun honden. De een heeft 2 border collies van 7. De ander een akita van 4 maar sinds kort ook een husky pup van ondertussen 10 weken. Deze vroegen mij gelijk haar ook mee te nemen voor de socialisatie. Dus ze was net 1 dag bij hun, toen nog 8 weken. En toen nam ik haar a met hun mee. Ik liep die dag toevallig maar 1 uur. Nou de hoeveelheis sat ik die pup toen had getild en of in mijn tas had gedaan was natuurlijk erg veel, ong 45 min van die wandeling.  De hoeveelheid spierpijn die ik er ool van had, verschrikkelijk en bij thuiskomst was de pup moe van alle indrukken enz. 

Toen samen besloten haar nog even niet mee te nemen tot ze wat ouder was.. maar nu is ze 10 weken en vroegen ze mij vanaf hoe oud ze meekan, ik zei dat we zoiezo zeler nog een paar weken, minimaal maand moeten wachten. 

Maar vanaf hoe oud kan ze wel mee?

loop op zaterdag altijs 2 uur met de honden. Voor de borders gooi ik tussendoor ook een bal. Dus zou voor de pup een prima rustpunt kunnen worden. Moet ze gewoon rustig naast me staan.

 

wAt raden jullie aan?

 

Groetjes, Lavina

honden page profiel yvonneyvonne 3 doggies

Hoi,

 

Als de pups 8 weken zijn mogen ze 8 minuten  wandelen 9 weken mogen ze 9 minuten wandelen tot ze 1 jaar zijn dan hoef je het niet meer te tellen volgens mij

honden page profiel Ziva < 3Ziva < 3 3 doggies

honden foto van Ziva < 3

Wat je ook kan doen is een karretje nemen/vinden waar de husky pup in kan zitten, dan hoef jij niet te sjouwen en kan zij er gewoon netjes in blijven. Of een wandelwagen/buggy, waar de hond goed in kan :)

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

de pup mag altijd mee, als het niet te veel is, niet te veel in een keer , drukte en te lange wandelingen, zorg voor een vervangend vervoermiddel als je er op uittrekt, voor mijn part een kinderwagen of buggy, zet daar de pup in, niet ? dan een rugzak en daar de pup in, kan de pup lekker mee, en is niet te vermoeiend voor de pup, geen eisen stellen zolang ze nog pup is.

honden page profiel LavinaLavina

honden foto van Lavina

Bedankt voor alle tips. Oke ze kan dus opzich al mee. De tas lukt wel! Blijft ze ook in gelukkig.  Alleen als ze blijft groeien wordt het lastig haha, ze groeit als kool namelijk. 

 

Verder is een buggy een goed idee, heb ik zelf aan gedacht alleen helaas niet mogelijk.Ik heb zelf geen buggy en haar bazen ook niniet,  ok willen ze er geen. Verder ken ik helaas ook geen mensen met een buggy waar ik hem evt. Van zou kunnen/mogen lenen.

honden foto van Hondenhumor Sasja de Eerste ITC-Hond die nu met pensioen is.

probeer de kringloopwinkel.

Ziet er gek uit met een pup in een kinderwagen.

Maar ik zie mensen tegenwoordig ook folderwijken bezorgen in de kinderwagen.

(Ter informatie...het enige wat in die kinderwagen licht zijn alleen folders...kinderen vind je dan niet in die wagens)

Waarom niet een pup erin stoppen als die moe is?

honden page profiel HelgeHelge 3 doggies

honden foto van Helge

Even kijken op weggeefhoeken op Facebook bijvoorbeeld, staan er vaak genoeg op.

gast (Gast)

Misschien op bv marktplaats(of andere tweehands site) kijken voor een anwb opvouwbare bolderkar.

hebben wij ook gebruikt .

makkelijk qua gewicht en op te ruimen.

Kan de pup ook in als deze groter en zwaarder wordt zolang het nodig.

Ik hoop dat de baasjes misschien toch besluiten om iets van geld eraan te besteden.

Niet meer nodig dan gewoon proberen weer te verkopen.

Volgende forumvraag: angstige puppy
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^