Blaffende terroristen

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel SuzeSuze

honden foto van Suze

Goed, wij hebben momenteel 19 honden waarvan 2 pups (17 weken) Haga en Hayden. Lieve, blije en hypere hondjes waar we Veel van verwachten in de toekomst (werklijn husky's)

nou waar ik tegen aan loop. Ze zijn dol op eten als in: als je niet oplet vreten ze de bak erbij op. Ze duiken ook rustig bij andere honden in de bak als ze die kans krijgen. goed dat voorkomen we gewoon doordat ze buiten de box eten en dus niet naast mama of papa of oom etc. Maar dan begint het: Blaffen blaffen blaffen totdat de bak staat. even niet vergeten dat ik op het zelfde moment nog 17 honden moet voeren wat zijn jullie tips om dit gedrag af te leren?

honden page profiel Daven Daven 3 doggies

honden foto van Daven

Met zoveel honden blijft dit moeilijk , heb je geen aparte box voor de puppen waarvan je de zijkanten blindeert  (zodat ze de andere honden niet kunnen zien )

Hoe minder prikkels hoe beter ,blijft moeilijk omdat je erzoveel hebt en ook blaffen van  de andere honden kan een prikkel zijn .

Weet niet of je die 17 andere honden buiten in een kennel voert ,anders de puppen binnen voeren en liefst als ze helemaal rustig zijn dan pas eten geven

een anti schrokbak is misschien ook wel een tip voor je puppen

 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

hihi, geen eten geven ? of................

 

 

een voor een binnen roepen zonder dat ze het gezien hebben dat er voeding klaar gemaakt is ?

 

woon je alleenstaand ? dan zou ik me er niet druk om maken, het is wat anders als het in een woonwijk is. na dat er gegeten is is het toch weer rustig ? uitbuik tijd ? en geen blaftijd dan ?

honden page profiel SuzeSuze

honden foto van Suze

De honden eten per 2 in de nachthokken, Dit ook ivm sport vakanties waar ze dit dus ook moeten kunnen. De rest is eigenlijk stil tijdens het voeren. Helaas horen ze waar dan ook de brokjes de voerbak bereiken hahalieve ettertjes zijn t!  

honden page profiel Daven Daven 3 doggies

honden foto van Daven

 

 

 

Ik zou je puppen binnen eten geven en ze binnen houden totdat de andere honden klaar zijn met eten .  Gaan ze toch blaffen dan zou ik ze corrigeren .

Je kunt ze rustig eerder geven als je volwassen honden ,mits ze rustig zijn .

honden page profiel luzluz 3 doggies

honden foto van luz

 Kan het me levend voorstellen. Er hoeft maar ene het voorbeeld te geven.

Hier begon er eentje te huilen aan de deur (dochter is pas verhuist en dat was haar hondje, maar ze blijft nu bij mij wonen) 

Prompt gaan de 2 anderen naast haar zitten en huilen lekker mee met haar...

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^