Zindelijk

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel LiesLies

Hallo, wij hebben een pup van bijna 6 maand.

Maar hij doet het echt super goed, maar alleen snachts zit hij los maar doet hij nog een kakje, en het vervelende is dat we niet weten om hoe laat hij dat doet. 

maar we hebben iets gezien: zo een puppy trainer waar hij op kan gaan.

dus mijn vraag is als we zo een puppy trainer kopen zou hij er dan echt snachts op gaan of moest hij dat dan vanaf het begin hebben? en werkt dit echt, weet hij dan echt dat hij daarop zij behoefte moet doen? 

 

Mvg 

honden page profiel ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~ 3 doggies

honden foto van ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

Begin eens met de wekker op 2 uur te zetten. Even naar buiten, doet ie buiten een poepje ("knappe hond") en weer naar huis. 

Heeft ie om 2 uur al een poepje in huis gedaan, dan moet je de wekker dus om 1:30 of 1 uur zetten.

 

Puppytrainers vind ik persoonlijk niks. Poept ie nu op de puppytrainer en over een half jaar op je dure tafelkleed wat je éven op de grond hebt gelegd omdat je de tafel goed wilt schoonmaken (om maar een voorbeeld te noemen).

 

honden page profiel ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~ 3 doggies

honden foto van ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

Is het een stevig drolletje of een dunne flats? Als het het laatste is moet je misschien zijn ontlasting eens na laten kijken op parasieten.

 

Als je zelf last hebt van de dunne dan moet je soms ook rennen, terwijl je anders ook best even kan wachten.

honden page profiel LiesLies

het zijn wel stevige drolletjes, maar we hebben dat al geprobeer om snachts wakker te worden en dan als we wakker werden dan lag er niks en als we dan afbouwden dan lag niets en als we dan tot 7 uur hadden kunnen rekken dan deed hij het terug zoals in het begin dus nu staan we terug van het begin.dus we wetn egt niet meer wat we moeten doen. dus daarmee dachten we aan zo een puppy trainer :) iemand tips alstublieft, want de wekker zetten help absoluut nie?? 

Volgende forumvraag: Pup aan riem?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^