Waar doe ik goed aan!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel s@nt@s@nt@

honden foto van s@nt@

Als ik voor mijzelf spreek, mijn begrip voor de ts ligt voornamelijk in het feit dat ze de afspraak met de fokker om de hond terug te brengen al had staan en hier een soort bevestiging leek te zoeken
Ts afbranden op alles wat ze zelf al wist en benoemde lijkt me dan geen meerwaarde hebben.
Ik vind het verhaal van ts ondoordacht en vooral onbegrijpelijk, maar dat vind ze zelf ook.
Wat mij betreft een verschil tussen haar en het topic over bobby laatst, waarbij er uit principe niet herplaatst zou kunnen worden en ts tien pagina's lang beleef draaien en miepen.


honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

ik heb geen hekel aan haren, ze zijn er en dan denk ik, o even weghalen, gisteren nog op het dashbord van de auto, zonnig weer, vol lag het er, een natte doek erover heen en weg.

maar die robot lijkt me wel wat. :-D :-D

honden foto van Spreken is zilver Zwijgen is Goud.

"  
Precies wat ik dit soort topics iedere keer zeg. Gek dat ik dan toch allemaal oneensen krijg en reacties van Hpers die allemaal zo begripvol zijn. Ik begrijp er echt geen bal van! Blij en fijn dat jij (dus iemand anders) een keer eenzelfde reactie geeft. 
 
Wel grappig dat jij superantwoorden krijgt....hahahahaha. Ik vind dat je het verdient hoor!! En als het zou kunnen, 20 doggies..;-)  "

 Ik dacht dat ik ook niet heel erg positief reageerde enige dat voor de pup fijn is is dat ze in elk geval terug is bij de fokker. 

honden page profiel W&WW&W

honden foto van W&W

"  Ik dacht dat ik ook niet heel erg positief reageerde enige dat voor de pup fijn is is dat ze in elk geval terug is bij de fokker.  "

 

Sorry Renate....  Ik had het even over dit soort topics in het algemeen. Er zullen er vast nog wel meer op HP zijn die deze topics ook heel naar vinden. Ik heb niet alle namen onthouden. 

 

honden foto van Spreken is zilver Zwijgen is Goud.

Maakt niet uit was meer gevoelsmatig dat ik zoiets had van ik juichte het toch niet toe? Maar zo kwam het toch een beetje binnen "terwijl ik niet de indruk had dat je het zo bedoelde". Maar als ik niks over zeg dan blijft het hangen zeg maar (vergeet ik t niet meer) tis niet dat ik er echt een punt van maak maar dingen kunnen soms zo ellendig lang in me geheugen blijven terwijl ik het niet wil zeg maar.

honden page profiel YzoltanYzoltan

honden foto van Yzoltan

Respect dat je je zo 'blootgegeven' hebt op dit forum!
Ook het feit dat je de oorzaak bij jezelf zoekt siert je.
Het is het beste voor het hondje, absoluut!
Beter dan een gestresst baasje/bazinnetje, die hem afsnauwt of tekort doet!

Verstandige beslissing en hopelijk nog nét op tijd voor de hond!

Hij zal wel gauw een nieuw thuis vinden denk ik, als rashondje.
;-)

honden page profiel rasky&frottyrasky&frotty

honden foto van rasky&frotty

Goh ze is nog maar een half jaar en U bent de ganze dag thuis zo ik het heb begrepen .

 

Pas op ik heb een lange weg achter mij gehad en om heeeelll lange verhaal kort te maken  van mij dan :was wesly uit het dierenasiel 10 maanden oud vart aan je schoen maakt bankstellen kapot beet in je handen wel niet ,lopen kon je in het begin ook niet want als hij andere honden zag trok hij je met de knieen over de straat .

Hoorde hij zijn baasje aankomen en die had toen een amerikaan dus je weet wat ik bedoel blub blub geloof ik hi hi was ie zo uit z`n huisje dat ie je over de straat heen sleurde (fred zij eens tegen mijn vriend die vroeg waar ik was ja die hond van jouw is met haar aan de sleur.

Nu was ie eigenlijk als waakhond ingezet naast in de winkel en een buiteplaats van 3375 m2 want dat moest ik kunnen aantonen anders had het asiel hem niet meegegeven .

Hij is dit 18-01-2014 van ons heen gegaan op een leeftijd van 13,en 9 maanden en het is de meest lieve kameraad geworden trouw (had 3 jaar geleden een epiletisch aanval gehad z`n koppie ston een paar weken scheef plassen ging niet zo gemak reu ik met een hand om z`n middel naar buiten pie pie doen hd hat ie ook z`n hart was ook moe en wesly had een openstaande wond die`(alleen onder narcose weer dicht gemaakt kon worden,en dat ging niet meer ivm zijn hart ) dus die bol gaf een soort en met push en een beetje bloed van zich af iedere dag (dus 4 X maal daag dweilen manden in de gaten houden ) hij ging ook nog tot 3 dagen ervoor nog mee naar het bos moest hem wel van achteren meehelpen in de patrol maar het ging en eruit ook .

 

Zo nu heb ik veel honden gehad 4 was het meest Wesly het hoofd stuk die ik ook nog eens van de winkel tot een tamme huishond heb gekregen ,dan het boomertje`s giftdwerg die is 1 maand ervoor gestorven aan leverkanker met 13 jaar en 2 maanden dus het was geen oude jaar wisseling en start voor ons .

De langhaarteckel bobby was voordien al gestorven had een kankergezwel in z`n buik zo groot als een bal 9 jaar  en de jongste van het  stel rasky nu 5 jaar bleef en frotty nu 9 maanden gaat goed maar het is voor iedere dag ook iets nieuws nog

 

Ik kan U een goede raad geven ga naar een hondenclub en probeer binding op te bouwen

Onze buurman heeft er ook een hester heet ze dat is zijn meisje zo noemt ie z`n hond ook een  golden van 9 jaar .

 

Ik wil U geen slecht geweten aanschrijven zeker niet ,maar een kind doe je ook niet zo maar weg .het is geen auto of een gebruiksvoorwerp.

 

Ik hoop voor U en de familie dat U een oplossing vind en waarom zet U geen advertentie op marktplaats als het echt niet verder kan .

 

Veel succes en veel lieve pootje`s uit belgie

honden page profiel W&WW&W

honden foto van W&W

" Goh ze is nog maar een half jaar en U bent de ganze dag thuis zo ik het heb begrepen .
 
Ik wil U geen slecht geweten aanschrijven zeker niet ,maar een kind doe je ook niet zo maar weg .het is geen auto of een gebruiksvoorwerp.
 
Ik hoop voor U en de familie dat U een oplossing vind en waarom zet U geen advertentie op marktplaats als het echt niet verder kan .
 
Veel succes en veel lieve pootje`s uit belgie "

 

Wat zonde van je goedbedoelde lange uitleg en reactie. De pup is al lang terug naar de fokker. Sowieso is dat beter dan op marktplaats zetten. Als ze dat had gedaan............grrrrrrrrr

pagina 3 van 3 12 3
Volgende forumvraag: Alternatieven hondenvoer
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^