Wat te doen?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Owkeyzz (Gast)

Hallo allemaal,   Ben wat ongerust omdat ik nog maar net een hond heb, en ik soms niet weet wat ik moet.   vanavond was ik nog even met het huishouden bezig (+- 10min) en liet de hond alvast buiten omdat ze graag buiten is.toen ik buiten kwam was ze lekker op haar botje aan het kauwen, maar vond in de tuin een potje WindowColor liggen. Dit is een buitenlands potje, waarvan de opening kapot was en er zat nog nauwelijks wat in, nu ben ik bang dat de hond eraan gezeten heeft. wat kan ik het best nu doen? heb nog niet echt het idee of zou er iets zijn, ben er alleen wat ongerust over, omdat ik niet weet wat er kan gebeuren. 

honden page profiel YaraYaragoedgekeurde fokker

honden foto van Yara

Zat het potje eerst wel vol? Dus denk je dat de hond het leeggehaald heeft? Of weet je niet of het vol zat?

 

Ik weet niet wat window color is, maar ik zou gewoon even de dierenarts bellen en het vragen. 

Zij kunnen dan aangeven of je langs moet komen en zo niet waar je dan op moet letten. 

Maar gewoon even bellen met de vraag, dat kost je alleen telefoonkosten.

 

Succes in elk geval.

honden page profiel Sanne MulderSanne Mulder

honden foto van Sanne Mulder

Ik wist ook niet wat WindowColor was, dus even gegoogled. Klopt het dat het stickerverf is? Om een soort stickertekeningen op ramen e.d. te maken.

Als je hond daar flink van gegeten heeft (dus als het potje inderdaad vol zat), zou ik zeker even de dierenarts bellen. Kijk ook even op het potje bij de samenstelling. Ik weet niet of er misschien een organische versie van dat spul is voor als kinderen het opeten. In dat geval zou het geen kwaad moeten kunnen.

Maar controleer dat dus even, want ik denk dat die rommel super chemisch is...

En blijf je hond heel goed in de gaten houden. Blijft hij goed eten en drinken (ook bij het drinken of niet juist heel véél drinkt) en check regelmatig zijn ontlasting.

honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance

honden foto van Anny en Lance

Heb je ook IN. Het potje gekeken ? Was het nog verse verf of helemaal droog vanbinnen ? 

Als je hond de nacht goed is doorgekomen dan is er niks ergs gebeurd . Die geur van verf lokt hen ook niet hoor. Maar er kan wel met een leeg potje gespeeld worden. Ook oppassen voor lege plastiek flessen, darmobstructie. 

Volgende forumvraag: Wat me net toch is overkomen!
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^