Hondje weg doen?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel sylviasylvia

honden foto van sylvia

Ha Ha ik heb net koffie voor me, maar geen koekje! 

honden page profiel gojagoja

honden foto van goja

" Koffie staat klaar, wie wilt er een koekje bij    Of een zoute drop ?  "

 

waar slaat dit op, een goede bijdrage mocht TS toch nog even lezen?

 

wat ontzettend kinderachtig.... veel plezier verder

honden page profiel silsil

Ts mag het hondje altijd bij mij brengen.ik ben veel thuis en heb een leuke groep honden.Daar heeft hij in ieder geval genoeg te doen.

honden page profiel JoopJoop

honden foto van Joop

nou, ik vind het ook wel weer overdreven hoe er nu gereageerd wordt over TS wegjagen

 

dit is een openbaar forum. mensen geven hun mening. in dit topic gebeurde dat op een hele nette manier. er werden prima tips gegeven.

 

nee, we kennen de situatie van TS niet. ja, wellicht heeft TS alles maar dan ook ALLES al geprobeerd. ik lees dat helemaal niet, want alle goede adviezen worden door TS nogal makkelijk weggewimpeld. 

 

maar in geen enkel topic kennen we de exacte situatie van de TS. en toch babbelt iedereen op HP over allerlei onderwerpen, en heeft daar een mening over. daarbij lopen de meningen nogal uiteen, wat juist leuke discussies veroorzaakt

 

maar in dit soort topics mag men zijn mening niet meer geven? dan krijg je vervolgens 17 reacties te lezen dat het zo zielig is voor TS? dat TS is weggejaagd? dat we TS collectief in de armen hadden moeten sluiten? is het doel van dit topic nou om nog iets te betekenen qua tips mbt het probleemgedrag, of om TS vooral niet voor het hoofd te stoten? 

 

realiteit is dat veel mensen besluiten tot aanschaf van een hond, terwijl ze de hond niet kunnen bieden, wat hij nodig heeft, met als gevolg: probleemgedrag, en vervolgens herplaatsing. 

 

of dat hier aan ook aan de hand is: ik denk het wel, maar natuurlijk weet niemand dat zeker. maar in geen enkel topic weet iemand iets zeker. om dan bij voorbaat maar af te spreken dat we TS niet voor het hoofd mogen stoten, gaat wel erg ver. want veel mensen vatten ook nog eens een heleboel veel te persoonlijk op en zijn direct in hun wiek geschoten

honden page profiel W&WW&W

honden foto van W&W

"  
Wat we hier zouden moeten doen, is TS opvangen, op haar gemak stellen
En dan misschien wat meer inzicht krijgen wat er allemaal al gebeurd, wat ze gedaan heeft, wat haar geadviseerd is.
 
Maar helaas, inderdaad kunnen we net zo goed allemaal vertrekken, want dat is TS ook.
 
En waarom zouden mensen die ook eens voor zo'n beslissing hebben gestaan en eerlijk zijn, daar niet over mogen spreken met elkaar?
Niet iedereen is in iedere situatie op dat moment in staat om een hond te houden.
Maar dat is zo'n grote doodzonde volgens sommigen hier, dat het een wonder is dat überhaupt nog iemand durft te zeggen dat hij / zij met de gedachte speelt dat het misschien beter is de hond te herplaatsen.
 
Uhh, hoe, kom ik ook al weer een herplaatser ??
een loeder van een vorige baas, de rotvent, de eikel, zomaar de hond weg doen toen hij er absoluut niet meer voor kon zorgen, en niet meer kon bieden wat het dier nodig had.
 
Of is enig begrip op zijn plaats en zat er een heel verhaal achter, en waren hij, wij en de hond ontzettend blij dat herplaatsing mogelijk was ?? !!!
 
BAH soms heb ik echt enorme hekel aan HP
  "

 

Ik begrijp je reactie niet zo goed geloof ik.

 

Heb nl nergens gelezen dat je je hond NOOOOOOIT mag herplaatsen.

Natuurlijk zijn er situaties waarin het niet anders kan en je echt alles hebt geprobeerd, of misschien inderdaad wel hebt onderschat. 

 

Ik zeg alleen maar dat ik vanaf de OT toch sterk de indruk en het gevoel heb dat de beslissing al was genomen voordat het topic is geopend. 

 

Volgens mij zeggen er dat meer?

 

Waarom geeft ze anders alleen maar de reactie dat alles al geprobeerd is en bedankt ze diegene die het een soort van eens is met haar......om de hond dan maar uit huis te plaatsen.

 

Wegpesten?? Ik zie dat niet zo. Maar goed, misschien zie ik dat dan ook wel anders dan sommige anderen.... 

 

 

honden page profiel gojagoja

honden foto van goja

Ik lees dat er ook wel uit.

Maar mensen kunnen ook van gedachte veranderen met goed onderbouwde argumenten van anderen, tot stilstand komen en denken ...oke.... dat kan misschien nog.

 

En dan nog, we zitten hier toch om honden te helpen.

Enig begrip op brengen naar TS had misschien meer opening gegeven naar een werkelijk uitwisseling van informatie.

 

Ik blijf het jammer vinden

 

Een mening hebben is nog niet altijd dat je die ook zo moet ventileren.

En dan is het ook nog vaak de toon die de muziek maakt.

 

Ik weet niet wat zij dacht, maar dat weet niemand, niet links om en niet rechts om.

Maar zo is in ieder geval het contact verloren en kan er zelfs niet meer geadviseerd worden hoe ze haar hondje op een goede manier zou kunnen herplaatsen, zodat Kees bij de juiste baas een nieuw fijn leven kan krijgen...... want TS is weg.

 

Ik vind dat gewoon jammer, meer niet.

 

honden page profiel W&WW&W

honden foto van W&W

Weet je waar dit alles me heel sterk aan doet denken?

 

Barbie! 

 

Zij heeft toch een chihuahua, Gucci. Was haar alles voordat ze haar dochter kreeg.

Ze gingen verhuizen en krijgt in haar hoofd dat een hondje erbij erg leuk is. Kijkt vervolgens op marktplaats en haalt een keesje bij de eerste de beste broodf*kker. 

 

Gucci luistert nog altijd niet naar haar en helemaal niet naar haar man. Net een baby erbij en dan dus de broodf*kpup. Die ook nog ziek blijkt te zijn en de eerste twee dagen bij de DA moet doorbrengen.

 

Kees krijgt natuurlijk ook niet de opvoeding die ze nodig heeft. En ze heeft er geen tijd voor, maar ja.....het is zo'n schattig hondje en ze houdt al zoveel van dit hondje.....

 

Ik heb niet alle afleveringen gezien. Soms een klein stukje. Maar de Kees zie je dus niet meer. Die heeft ze weggedaan......

alverbeeck (Gast)

koop een bench of een goed kinderpark en stop telkens je de deur uit gaat (zelfs met opzet om niet echt weg te gaan) de hond(en) er in....geen geleuter en geen getreuzel duidelijk maken dat de bench de veilige plaats is stel de bench in de plaats waar jullie het meest zijn en waar de honden ook iets zien.... geef slechts 1 kledingstuk van uzelf. oefen dit in met beginnen van 5 min alleen zijn, en zo verder en blijf dit als hun veilige plek beschouwen. neem ook nooit je honden in bed  of in de zetel. dit is alleen maar verwarrend voor de dieren. en vooral ontdoe je niet van de hond (een kind met ADHD doe je toch ook niet weg...

een dier is ook voor het leven.... en de volgende keer denk misschien aan adoptie van een hond die kunnen ook lastige momenten hebben gekend maar zijn zo dankbaar voor deze nieuwe kans dat je veel sneller er een echte vriend aan hebt, maar bon doe het nu met de dieren die je hebt!  volhouden en zekerheid geven aan de dieren is de enige maatstaf!

succes

honden page profiel HelgeHelge

honden foto van Helge

Hoi Cat, ik ben wel benieuwd of je inmiddels een oplossing hebt gevonden voor je Keesje. 

honden page profiel --

" koop een bench of een goed kinderpark en stop telkens je de deur uit gaat (zelfs met opzet om niet echt weg te gaan) de hond(en) er in....geen geleuter en geen getreuzel duidelijk maken dat de bench de veilige plaats is stel de bench in de plaats waar jullie het meest zijn en waar de honden ook iets zien.... geef slechts 1 kledingstuk van uzelf. oefen dit in met beginnen van 5 min alleen zijn, en zo verder en blijf dit als hun veilige plek beschouwen. neem ook nooit je honden in bed  of in de zetel. dit is alleen maar verwarrend voor de dieren. en vooral ontdoe je niet van de hond (een kind met ADHD doe je toch ook niet weg...
een dier is ook voor het leven.... en de volgende keer denk misschien aan adoptie van een hond die kunnen ook lastige momenten hebben gekend maar zijn zo dankbaar voor deze nieuwe kans dat je veel sneller er een echte vriend aan hebt, maar bon doe het nu met de dieren die je hebt!  volhouden en zekerheid geven aan de dieren is de enige maatstaf!
succes "

 

Ik heb nog nooit zoveel onzin bij elkaar in 1 post gelezen...

honden page profiel JoyceGJoyceG

honden foto van JoyceG

Ik heb zo'n naar gevoel dat ze beide op marktplaats staan (of het is toeval)

Maar ik zag net iets verschijnen (weet niet als je een link mag plaatsen??)

honden page profiel CharissaCharissa

honden foto van Charissa

Ben nu wel erg benieuwd joyce 

honden page profiel JoyceGJoyceG

honden foto van JoyceG

Mag ik de link plaatsen? ik doe het gewoon

http://www.marktplaats.nl/a/dieren-en-toebehoren/honden-chihuahua-s-en-gezelschapshonden/m844487153-rasechte-langharige-chihuahua-en-dwergkees.html?c=3c1f5dcc18d02a99040ca8de656940d2&previousPage=lr

Het haar over een langharige Chi (reu)

En een dwergkees( teefje)

vanuit de openingspost kan ik verstaan dat de chi een reu is en kees een teefje

 

Chi is van februari 2012 (wat overeen komt met de "bijna" 3 jaar bij ons)

Kees is van 20/3/2013 (kan dus kloppen)

honden page profiel JoyceGJoyceG

honden foto van JoyceG

Het kan natuurlijk toeval zijn he

honden page profiel Sheltieduo_Sheltieduo_

honden foto van Sheltieduo_

Komt inderdaad overeen .. Waarom beide weg!:O

 

edit wie weet is het toeval en gaat het niet om de hondjes van TS .. Tenslotte gaat het over een dwergkees en de hond op de foto ( witte hond) is een middenSlag ...

honden page profiel JoyceGJoyceG

honden foto van JoyceG

Ik kan de foto's niet zien Max! Had enkel de tekst gelezen!

Het kan idd wel toeval zijn.

Die keesjes vliegen overal de deur uit :(

honden page profiel CharissaCharissa

honden foto van Charissa

" Het kan natuurlijk toeval zijn he "

 Kan toeval zijn, maar hoeft niet.

Goed, ik ga niet met mijn vinger wijzen, niet dat jij doet overigens!

 

Zou wel jammer zijn als deze hondjes toch van TS zijn.

 

Wie weet komt ze nog posten hier.

honden page profiel Sheltieduo_Sheltieduo_

honden foto van Sheltieduo_

Ik de tekst betitelen ze de middenSlag ook als dwerg .. Dat snap ik niet .. Dat je uw eigen ras niet kent Dus het zou toch nog kunnen kloppen. Dan weet je al waar de keeshond gekocht is .. Bij een broodf..kker .. Die zeggen dwergkees tegen alle formaten 

honden page profiel JoyceGJoyceG

honden foto van JoyceG

al gek dat er niet POMERIANAN of iets in die trant staat...

Ik weet het echt niet, ik zag het opeens passeren op marktplaats en ik dacht direct aan het verhaal hier...

honden page profiel HelgeHelge

honden foto van Helge

T lijkt er wel veel op. Maar ik hoop nog steeds dat Cat nog met goed nieuws komt. 

honden foto van Liesbeth... Jack - Max † - Blixem

Ben eigenlijk benieuwd hoe het nu gaat?

 

Wij hebben er sinds 3 maanden een hond bij... toen bleek dat onze Jack de hele boel bij elkaar blaft en de andere hond aansteekt... hierdoor ervoor gekozen om de ruimte voor Jack te beperken tot het kleine kamertje als ik wegga, al is het maar voor 10 minuten.

Hij krijgt altijd wel iets lekkers.

 

Het is nu zover dat Jack uit zichzelf wel eens in de mand gaat liggen in zijn kamertje... de deur staat overdag gewoon open.

 

Misschien een idee voor jouw hond, de ruimte beperken.

honden page profiel Sheltieduo_Sheltieduo_

honden foto van Sheltieduo_

" al gek dat er niet POMERIANAN of iets in die trant staat...
Ik weet het echt niet, ik zag het opeens passeren op marktplaats en ik dacht direct aan het verhaal hier... "

 Ja klopt de kans is groot dat het om TS gaat .. We zullen maar afwachten zeker tot TS reageert .. Of we zullen het nooit weten :D

honden page profiel JoyceGJoyceG

honden foto van JoyceG

"  Ja klopt de kans is groot dat het om TS gaat .. We zullen maar afwachten zeker tot TS reageert .. Of we zullen het nooit weten :-D "

 Het zit hier te kriebelen om te mailen, maar dat schrikt wss een beetje af.

 

Afwachten dus :)

honden page profiel HelgeHelge

honden foto van Helge

Staat ook een telefoonnummer bij. ;) Maar wat heeft t voor zin, ik heb geen plek voor nog een Kees. 

honden page profiel N & dogs N & dogs

honden foto van N & dogs

Vind het jammer dat TS niet meer reageert maar hoop niet dat ze nu inderdaad beide hondjes weg doet...

Snap dat in sommige situaties het beter is om de hond te herplaatsen (ik heb immers zelf in zon situatie gezeten) maar niet voordat je alles eraan gedaan hebt om de hond te houden. Tenminste dat is mijn mening...

We wachten het maar af

honden page profiel W&WW&W

honden foto van W&W

Moet zeggen dat het wel allemaal erg toevallig is. De chi is een reu, de Kees een teef. De Kees is anderhalf jaar oud, een jaar na de chi gekomen.......

 

Je doet honden nooit zo maar weg. Dus er zullen echt niet veel mensen tegelijkertijd een chi reu en een Kees teef hebben waarbij de leeftijd hetzelfde is etc bedenken dat ze beter ergens anders geplaatst kunnen worden.

 

Maar goed, aangezien ik al best veel oneensen en sneren heb gehad in dit topic durf ik niet meer te zeggen wat ik echt denk en vind.

honden page profiel HelgeHelge

honden foto van Helge

Trek je niks aan van die waarderingen!!! Gezeur zeg, lekker jezelf blijven.  (Sorry ts, off topic ;) )

honden foto van Tineke *Luna * Rambo (Brutus R.I.P)

Ik heb niet op de mp gekeken en doe ik ook zelden of nooit want wat bereik ik er mee.

Mezelf kwellen met de meest zielige verhalen over hondjes die ik toch niet gaat nemen. Gaan we controleren via HP sorry vind ik ook een beetje zielig. 

 

TS kwam hier omdat ze met haar handen in het haar zat en inderdaad misschien wel hoop had dat iemand spontaan zei.......geef maar op ik ga wel voor het Keesje.

 

Toch die zekerheid hadden we niet en misschien wil ze wel goede raad dus laten we niet altijd gelijk vooroordelen hebben.

 

Een keesje is een keffer maar er kan veel mee gedaan worden, mijn zus heeft er een vanaf pupje en nu is hij inmiddels 15 maar pfffff wat een draakje was het en de GT nou die was heel snel klaar met hem want hij had een bloedhekel aan haar en zelfs gebeten. Zelf kan ik alles met hem maar ook vanaf pup gefrummelt en gefriemelt aan hem. Dit heb ik bewust gedaan omdat hij een zeer slechte start had i.v.m Parvo.

 

En nu is hij leuk heel leuk en eigenlijk vergeet je hierdoor zijn slechte dingen in het verleden

JoyceG (Gast)

Ik was eig naar het fitnesstoestel aan het kijken, de persoon die de hondjes wegdoet had namelijk een advertentie geplaats voor het toestel, en toen zag ik toevallig het zoekertje van de chi en kees.... Even off topic

honden page profiel JoopJoop

honden foto van Joop

" Maar goed, aangezien ik al best veel oneensen en sneren heb gehad in dit topic durf ik niet meer te zeggen wat ik echt denk en vind. "

 

oh, dan doe ik het wel  

 

ik denk dat TS allang uit dit topic vertrokken is toen ze niet de antwoorden cq bevestiging kreeg die ze wilde horen. en dat hondje staat allang op zo'n tweedehandssite met een verhaal erbij van "kan goed alleen zijn, is goed met kinderen, blaft nooooooooit", zodat 'ie binnen de kortse keren weer wordt aangeboden

pagina 5 van 6 12 3 4 56
Volgende forumvraag: Hond doof of niet
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^