Incontinentiestop tabletten

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Je hebt het topic omhoog gehaald, je zou ook een eigen topic aan kunnen maken, vaak worden oude topics niet door forummers meer gelezen.....de bijsluiter van het middel wat je gebruikt staat er niets van diaree in ? Misschien toch even een paar dagen extra gebruiken en kijken of het stopt, zoniet dan niet er mee doorgaan, misschien kan je even doorlezen wat els gebruikt, en kan je dat ook gaan geven aan je hond.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Kitty........is dit het zelfde wat je gebruikt voor je hond ?            Hier dan eindelijk een berichtje over onze lieve boxer Beppie. Ik ben zo ontzettend blij met de tip van Willemijn betreffende het incontinentieprobleem van Beppie. Sinds wij op haar aanraden twee maal daags 1 tablet Optimax Verikan en daarbij ook twee maal daags 15 druppels Quertilla van Bloem aan haar zijn gaan geven, gaat het super goed met Beppie. We zagen binnen enkele dagen al resultaat en na een paar weken was zij overdag kurkdroog en 's nachts lekte ze nog maar enkele druppels, terwijl ze eerst enorme plassen liet lopen. Na ongeveer twee maanden is Beppie dag en nacht helemaal droog en daardoor is zij nu weer een heel vrolijke hond. Deze middelen werken nog veel beter dan de incontinentiestop pillen van de huisdierendokter en ze zijn overal verkrijgbaar. Ik zou ze iedereen die een hond heeft met incontinentieproblemen aan willen raden. Het zijn geweldige middelen en het geeft geen bijverschijnselen. 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Toch nog een paar dagen even doorzetten , kijken of de diaree overgaat, bij de apotheek kan je gaan kijken voor tasectan, een veilig middel en pakt direct de darmen aan.

pagina 2 van 2 12
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^