Kan ik hier iets mee? - UPDATE p. 2

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Wilma en Dobby (RIP)Wilma en Dobby (RIP) 3 doggies

honden foto van Wilma en Dobby (RIP)

" Zou beginnen bij de huisbaas het verhaal vertellen en vragen dat die iets van aanlijn verplichting instelt op de openbare ruimtes in en op terrein van de flat voor die hond. "

 

Ook al heerst er een aanlijn plicht in een flat/gebouw, dat hoeft nog niet te betekenen dat mensen zich er ook aan houden. Ik heb namelijk hetzelfde probleem. Één baasje van een agressieve Stafford (rent gerust 100 meter om boven op Dobby te klappen) houdt de hond vast nu ze doorheeft dat het fout gaat. De andere 2 die er mee lopen doen dat echter niet. *zucht*

honden foto van Team Podenco (Wispa, Cosmic & Luuk)

Ik wilde jullie nog even een update geven over deze hond.

Ik heb destijds mijn huismeester gebeld. Toen ik vertelde dat de hond beneden los liep kapte hij mijn verhaal meteen af, en zei dat ik dit onderling moest regelen. Ik moet zeggen dat ik dat wel erg spannend vond, maar op een avond kwam ik hem tegen in de lift, zonder hond, en ging het gesprek richting mijn honden, en vertelde ik dat ik er een opvanger bij kreeg, een reu. Ik voegde eraan toe dat ik hoopte hem en zijn hond dan niet tegen te komen. Een beetje op een plagerige manier, maar ik geloof dat de boodschap wel over kwam.

Ik heb de hond daarna niet meer gezien, tot ik vandaag van de dochter van mijn overbuurvrouw hoorde dat de hond (en eigenaar??) weg was. Een aantal weken geleden liep de hond los door de hal op "mijn" verdieping. Mijn 88-jarige overbuurvrouw hoorde vanalles en deed haar deur open, waarop de hond meteen haar flat binnenschoot. Hij heeft haar omver gelopen en blijkbaar ook de hele slaapkamer onder gepoept.. De eigenaar kwam zijn hond halen en heeft mijn buurvrouw zo achter gelaten. Gelukkig gaat het met haar naar omstandigheden goed, niets gebroken! Mijn andere buurvrouw is net terug uit het ziekenhuis, die heeft een nieuwe heup gehad en loopt nu met krukken. Je moet er toch niet aan denken dat het daar was gebeurd..

Ik weet niet of er gevraagd is om de hond weg te doen, of dat deze jongen hem zelf weggedaan heeft, of met hond en al verhuisd is, maar de hond is in ieder geval weg. Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik best opgelucht ben, maar het ook heel erg vind dat een bejaarde vrouw zich daarvoor een hoedje heeft moeten schrikken..

Anoniem (Gast)

Het lijkt mij ook niet ok dat hij bij die baas in huis is en nog van die rare snuiters over de vloer heeft.Wie weet wat ze zoal nog meer uitvreten met die hond zou maar snel de dierenbescherming gaan cq bellen misschien geven ze die hond ook nog wat van de wiet. En dat moet zeker aangekaart worden. Vind erg zielig voor die hond.

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Help hondje met allergie.
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^