gratis honden....

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel sandra en Glendasandra en Glenda

honden foto van sandra en Glenda

stefan en karin.

Mijn zoon had ook een allergie en is erover heen gegroeid, mijn kinderarts vertelde me toen, je kan wel alles bij je kind weg halen als hij allergisch is, dan bouwt hij nooit een iets tegen de allergie op en zal hij altijd last blijven houden een kast plantje dus, ik mocht mijn hond houden, en idd hij is er oveheen gegroeid, hij had toch wel gelijk, en idd stefan, mensen zijn ineens allergiesch of vinden een hond ineens vies als ze een baby krijgen, of idd we willen op vakantie en de hond of kat is teveel weg ermee.
of een pup die sloopt piest en poept in huis, tja je moet met een pup de tijd hebben en opvoeden, mensen denken soms te makkelijk.
Ahhhhhhh... schattig een puppy, hup weg hond als hij groter is.
Schande een gezonde hond heb je ruim 14 jaar klaar.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "gratis honden...." wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel MeisjesMeisjes

honden foto van Meisjes

ach het was toch gratis,dus....steld ie niet veel voor! als niet wil doen we het zo weer gratis weg!
terwijl het een levend wezen is met behoefde aan liefde zorg enzo...
gelukkig zijn er ook genoeg mensen die niet zo denken!
en wel goed zijn voor hun gratis hond!
Veel fokkers willen gratis hond om te fokken en liever geld aan verdienen dan er an uitgeven!
daarom is gevaarlijk om een hond gratis aan te bieden...ik zou mijn hondjes ook niet aan bieden om gratis op te halen! omdat ik zou willen dat ze goed terecht zou komen. mensen denken leuk een hond...ze hebben alleen geen weet van hoe en wat beestje nodig hebben! en ach was toch gratis...als niet wil....weg er mee..gratis op internet WEER.
Dat vind ik heel erg...geen geld vragen voor je hond...begrijpelijk...het is geen voorwerp...maar ook geen gratis ding die je zo even weg doet...jij doet met verdriet en pijn om wat voor reden je hond weg...waar komt hij terecht als je hem gratis weg doet, jij mag je beste voor je hond willen, wie zegt dat de nieuwe mensen ook goed voor hem of haar zijn!
hoe vaak lees je op internet dat oude baasjes hun hond zoeken, want die hadden ze weg gedaan en de nieuwe mensen hebben hem gelijk door verkocht! terwijl ze hem gratis aan die mensen hebben weg gegeven. te vaak heb ik dat gelezen! mensen moeten meer nadenken voor ze een hond gratis aan bieden! niet iedereen is zo goed voor je hond! en het is naief om te denken dat men wel net zo goed voor je hond zijn als jij altijd bent geweest! niet iedereen is zo als jij bent, en kan zich zo goed voor doen!
te vaak worden honden weer aangeboden binnen een week omdat er iets niet in orde zou zijn met de hond. ze geven hem/haar geen kans! dus weg er mee! vaak gratis!
Onze Jill heeft eerste 3 weken ongeveer ook alles er on gepist omdat zij zo heen en weer gegooit was voor ze bij ons kwam...geld voor Luna ook!
Zeker zijn er ook mensen heel goed voor hun hond die ze gratis hebben gekregen hoor! over deze mensen heb ik het in dit geval dus niet! maar toch uitkijken om je hond gratis aan te bieden...niet iedere hond treft het zo goed als onze dogs! toch?
ik ken mensen die hadden rond de 2200 euro betaald voor de hond, als ze niet zo veel betaald hadden,hadden ze hem weg gegdaan! alleen omdat ie zo veel geld gekost heeft, moeten ze hem maar houden vinden ze, maar anders was ie allang weg geweest!zeiden ze ons.
vaak heb ik mee gemaakt dat men zei, ach hij was gratis...bevalt me niet, dus gaat ie weer weg! onbegrijpelijk vind ik dat! en zeg ik ook.
een hond is geen voorwerp, het is geen kast die je even heen en weer zet!
het is een levend wezen met gevoel...
ik heb gemerkt met onze hondjes dat ze goed emotioneel en geestelijk er onder door zijn gegaan door dat ze zo heen en weer gegooit zijn voor ze bij ons kwamen! en duurde voor ze door hadden, ja hier zitten we goed!
Niet elke hond treft het goed, gratis is te makelijk om je er aan te hechten....ach was toch gratis. geld doet zeer!

honden page profiel sandra en Glendasandra en Glenda

honden foto van sandra en Glenda

Mijn honden hadden het ook niet goed getroffen bij hun vorige baas in Spanje.. ze liepen niet te snel, waren dus waardeloos, dus weg ermee trap der knie nog even in gort en weg ermee... maar nu ??? zij hebben het getroffen... bij mij,sommige mensen denken nog steeds dat geen dier gevoel heeft, hoe denk je dat het beestje het voelt, om weer ergens anders heen te moeten, want JIJ bent toch zijn MAATJE???
Nee ik kan het niet begrijpen dat mensen zo makkelijk weer van hun huisdier af willen, ik zal echt alles op alles zetten om ze hier te houden.Wat ik al zei dan geen BIEFSTUK op mijn bord.

honden page profiel Laure & AldoLaure & Aldo

honden foto van Laure & Aldo

ik vind dit ook heel erg! Gewoon je hond weggeven aan de eerste de beste

honden page profiel Femke & Gizmo !Femke & Gizmo !

honden foto van Femke & Gizmo !

Ik zit zelf ook vaak op internet en ik kan dus echt heel kwaad worden op mensen die honden van mischien net 1 bijna 2 weg doen gratis of voor geld..
ik vraag me dan altijd af waarom nemen dat soort mensen eerst een hond om hem vervolgends na een jaar weg te doen?
Ook heb ik wel is hondjes van 15 jaar gezien op marktplaats die gratis aangeboden werden omdat het vrouwtje ineens allergie's was geworden ook daar kan ik met mijn verstand niet bij een hond van 15 is bejaard en leeft mischien nog 1 tot 2 jaar en dan moet het ineens weg vind het heel moeilijk om hier respect voor te hebben.
Ik ben van mening als je voor een hond kiest is dat voor altijd en als het even niet lekker loopt vind ik het heel erg dat mensen het dan maar weg doen. Ik zeg het altijd maar zo als je een baby hebt en het hult maar en huilt maar dan zeg je toch ook niet ach dan doen we het maar weg en nemen we een nieuwe??

Achjaa ik kan er echt niet tegen als mensen vanwege gedrag ofzo hun hond weg doen!

gr

honden page profiel sandra en Glendasandra en Glenda

honden foto van sandra en Glenda

Precies Femke, je kiest voor een hond en dan weet je ook dat hij/zij wel 15 jaar kan worden, als je daar moeite mee hebt moet je geen hond nemen, maar een pluche beest, die kan je ook knuffelen.
Maar mensen verliezen hun hart voor een puppy en gebruiken dan niet hun verstand.
Mijn laatste Galgo die ik pas heb aangeschaft is ohhh zo bang, moet ik haar dan maar weg doen??? nee ze is me te lief, en we gaan er gewoon aan werken, ze komt er wel, al duurt het een poos.

honden page profiel els 2els 2

honden foto van els 2

Mijn man heeft altijd een allergie gehad voor alle (huis) dieren. Toen ik hem leerde kennen, hadden zowel zijn, als mijn ouders een hond, en had hij daar weinig last van. Dat kwam pas op het moment dat wij gingen samen wonen en katten namen. Benauwd, tranende ogen, niezen. De arts vond dat wij de dieren maar weg moesten doen. Maar wij deelde op dat moment het huis met andere mensen, en daar liepen meedere katten rond. Dus als wij onze katten hadden weggedaan ( wat voor ons geen optie was) had hij daar toch niks mee opgeschoten. Na verloop van tijd had hij totaal geen last meer van zijn allergie. Tot wij zelf geen katten meer hadden. Nu komt het in alle hevigheid terug. Gaan wij op visite bij mensen die katten hebben, gaat het binnen 20 min mis met hem. Daarom neemt hij van te voren al medicijnen in, en neemt ze ook mee. Van de honden heeft hij nooit last. Maar die heeft hij ook al bijna zijn hele leven om zich heen gehad. Het zal misschien voor een ieder anders zijn, maar in zijn geval was het toch zo, dat zolang hij de katten maar dagelijks om zich heen had, hij er geen last meer van had. Het was in ieder geval voor ons geen rede om de katten weg te doen.
Gr, Els.

honden page profiel Esther (Woezel&Keiko)Esther (Woezel&Keiko)

honden foto van Esther (Woezel&Keiko)

Gratis of niet , valt voor allebei wat te zeggen

het valt me ineens op , mijn dochter kijkt vaak op MP naar honden , dat er zoveeeeeel herplaatsers opstaan de laatste dagen, niet normaal !

Zou er bijna voor zwichten maar kan niet de ellende van de hele wereld op mijn nek nemen !

????? (Gast)

??????????????????????????????????????????????????

honden page profiel Haike & AchaHaike & Acha

honden foto van Haike & Acha

Beschrijving
Gratis af te halen voor mensen die onze honden een goed thuis kunnen en willen bieden!
Een aantal Newfoundlanders en kruising Newfoundlanders, zwart van kleur tussen 2 en 6 jaar.
Mail ons gewoon waar uw interesse naar uitgaat en wat uw bedoeling is qua woonomstandigheden en
toekomst van onze dierbare honden. Wegens omstandigheden zijn deze GRATIS af te halen onder voorwaarde
dat wij weten hoe ze komen te zitten (met mogelijkheid dat wij ze ooit opzoeken om dit te controleren)
Geen handelaren of fokkers.


schande

honden page profiel OlivierOlivier

honden foto van Olivier

Altijd geld voor vragen.
Er zijn mensen die al deze gratis honden ophalen, ze in een kamertje bij elkaar dumpen en dan zelf weer gaan verkopen voor geld! Op een ander forum was een hondje door zulke mensen meegenomen, gelukkig is deze wel weer teruggevonden.

Petfood (Gast)

Je hebt gelijk!
Ik heb zo 'n medelijden met die honden... :'(
Meestal zijn deze honden wel de liefste honden!

Sta er toch ook eens bij stil... :'(
Die honden hebben ook gevoelens!

Het is niet alleen de mens die telt op de wereld!
Je zal er van verschieten!
Maar honden zullen altijd langer leven dan mensen!

Groeten Petfood!

honden page profiel SannieSannie

honden foto van Sannie

De vakantie-periode komt er weer aan! Ik ga op vakantie en neem NIET mee.... Elk jaar hetzelfde ....

honden page profiel Mandy & Bram.Mandy & Bram.

honden foto van Mandy & Bram.

Nou, mocht je een Engelse spaniel tegenkomen of een Wheaten, dan stuur je me maar een PBtje! ;-)

gert (Gast)

zaagt toch zo ni
tis zomer geweest en dan zijn er veel mensen die verhuizen
en als ze ze gratis weg geven mag je blij zijn inplaats van te ligge neute
ik heb liever dat ze ze gewoon weggeven dan ze achterlaten of plat spuiten

honden page profiel CCgoedgekeurde fokker

honden foto van C

Een goede kennis van mij heeft ook haar hond aangeboden op Marktplaats, gratis.
Mensen kijken hier nou eenmaal vaak op.

Ze kon niet meer voor de hond zorgen, qua geld en aandacht.
Ze wilde er geen geld voor, ze wilde een goed thuis met een liefdevol gezin.

Dit is ook gelukt, ze heeft nog contact met de mensen en krijgt foto's van haar hond.

Gratis hoeft niet altijd slecht te zijn.

honden foto van **The more I know about people, the more I love dogs**

Denk dat het vooral mensen zijn (Die hun hond gratis weg doen) die snelsnel van hun hond afwillen omdat ze op vakantie willen gaan ofso... Zoiets doe je niet, je hond weggeven en dan ook nog gratis!! (Soms staan er zo redenen bij vb allergie, maar denk dat als ik een allergie zou hebben Baco toch evenzeer bij mij blijft!!)

Anoniem (Gast)

liefde verkoopje niet ! O-)

lynn (Gast)

kjlklkjl :'( :'( lk :'( :'( O-) O-) hjkljyj,bhn,j, :-D ,j;,kkg gjkik :'( ik verzin maar

honden page profiel MeisjesMeisjes

honden foto van Meisjes

vakantie gaat weer beginnen en zie weer veel honden op internet staan! zelfs gratis rashonden pups!

honden page profiel Marleen , Blacky & JustyMarleen , Blacky & Justy

honden foto van Marleen , Blacky & Justy

Deze kanjer kreeg ik ooit gratis.

Niet via marktplaats (bestond toen nog niet)

HIJ was een pup van 12 weken toen hij kwam.
De mensen deden hem weg...ja gekocht voor de kleine van 4 en pfff na twee weken nog niet zindelijk en alles slopen (ze waren 10 uur per dag van huis)...

Een hond is geen speelgoed toch, en een pup heeft veel aandacht nodig.
Jammer genoeg zijn er altijd mensen die eerst doen en dan denken.

honden page profiel Nikki, vrouwtje van Baco & DaniNikki, vrouwtje van Baco & Dani

honden foto van Nikki, vrouwtje van Baco & Dani

Nee inderdaad gratis hoeft niet altijd slecht te zijn.
Baco is ook gratis. En ik ken zijn vorige baasjes.
Als je er een goede reden voor heb om hem gratis weg te doen is er niks aan de hand, ik vind eigenlijk dat de hond ( vooral mijn baco)O-)onbetaalbaar is eigenlijk hihi

honden page profiel MeisjesMeisjes

honden foto van Meisjes

onze luna is ook gratis hoor en ook onbetaalbaar, maar ik heb meer over honden die weg en zo snel mogelijk dus maar gratis, want de hond is een lastpost.....ze willen op vakantie en hond zit in de weg,want meenemen....nee doe maar niet, oppas zoeken is lastig en kost soms veel geld.....luna moest ook weg omdat zij opgevangen werd door jong meisje dat dakloos was....en terug bij ouders kon gaan wonen,maar hond mocht niet mee

honden page profiel inge en destenyinge en desteny

honden foto van inge en desteny

ja helaas zie je het steeds vaker dat mensen niet goed nadeknen voor ze een hond nemen.en dan als het tegenvalt moet hij maar weer weg.je moet gewoon eerst goed nadenken voor je besluit een hond te nemen.mijn vorige hond heb ik gekocht toen ik 17 was en net het huis uit.maar ik heb er nooit aan gedacht om hem weg te doen.later hebben mijn broer en ik samen de verzorging op ons genomen.dit kwam doordat wij tijdelijk bij familie inwoonden.die hadden ook een hond,en dat ging niet goed met mijn hond.toen is ze tijdelijk naar mijn broer gegaan.maar ja,die was ook stapeldol met haar dus toen zijn we een soort co ouderschap met de hond begonnen.door de week bij mij,en in het weekend bij hem!!!zo had iedereen inclusief de hond plezier.wand die hond was zo stapeldol op mijn broer.ook niet gek,want die nam haar overal mee naartoe.steengroeves in nl en duitsland,bos, zee je kan het zo gek niet bedenken!!ze heeft meer van de wereld gezien dan ik haha!!maar haar naar een vreemde doen nee.ook met deze hond zou ik dat nooit doen.

Anoniem (Gast)

" ja klopt louise,

hionden die vanuit het buitenland gratis of voor heel weinig worden aan geboden zijn oplichters ,ze noemenhet ook wel de 912nigeriaanseoplichters code

was een keer op tv in tros-opgelicht
zat een vrouw die ook een pup had zien staan ,deze werd aangeboden omdat de mensen zogenaamd geimigreerd waren , de pup kon gratis kunnen worden bezorgd maar men moets dan wel het ticket betalen , dus dat had deze vrouww gedaan later werd er ook gemaild dat er nog een soort verzekering betaald moest worden anders mocht de hond niet naar nl komen alles bij elkaar heeft de vrouw zo ff 900 euro overgemaakt voor een zo genaamd gratis hondje wat nooit is gekomen ..
snap niet dat men geld vooruit betaald op dit soort praktijken ,,

zelf heb ik ook eens franse bulls zien staan op internet voor heel weinig en uit het buitenland ,dacht meteen dit kan geen zuiver koffie zijn, heb toen voor de fun gemail wat ze voor 1 pup moesten hebben ..kreeg snel antwoord ,voor 300 euro kon ik hem krijgen incl stamboom maar moest wel vooruit betalen anders kon men de vkucht niet bekostigen ,, heb me zelf toen voor gedaan als goede fokker en wilde ze allemaal wel , nou dat kon ook voor 600 euro kreeg ik 3 franse bulls met stamboom maar wel ff vooruit betalen ,, wilde ze voor minder hebben op t laatst kon ik ze krihgen voor 550 .
heb toen maar bekend dat ik geen eens fokker was en geen zopgenaamde pups hoefde die ze niet eens hadden, eh gevraagd of ik gek was om zo ff geld over te boeken voor honden die ik niet had gezien , en gevraagd wat voor gevoel t gaf om voor de gek gehouden te worden

ow ja had ook gezegd dat ik wel was bereid om over te komen om eerst de honden te zien ,,
dat kon niet want hij woonde heel ver van de luchthaven in een gevaarlijk gebied waar iedere dag werd gevochten ,,
de lousers aha O-) "


Het is al oud dit bericht maar ik heb gerageerd om dat een hondje van is over leden en er nog 1 hondje heb deze mist zijn vriendinnetje heel erg , ik mocht een gratis puppy komen dus wij naar Breda en blij voor ons hondje , daar aangekomen moesten we gewoon 250 euro betalen het was een foutje van hun zeiden ze , daar sta je dan met je goed gedrag , en we hebben nog geen nieuwehondje voor de anderen erbij ze huild nog dagelijks hoor arm beesje maar door de hoge dieren arts koste kunne nog geen nieuwe kopen vandaar dat ik reageerde op die gratis puppy . Ons ander hondje is vorige week vrijdag ingeslapen en gecremeerd het is alsof het gisteren was nog .

honden page profiel Christien&ChelseaChristien&Chelsea

honden foto van Christien&Chelsea

@Louise - ik snap helemaal wat je bedoelt hoor, met het vage gevoel dat mensen hun hond wegdoen.. Pups zijn vaak zo duur omdat die mensen zeker willen weten dat ze goed terecht komen.. Een twijfelaar of een impulsieve koper zou sneller afhaken om de prijs en dan blijven alleen de echte liefhebbers over.. Bij "gratis af te halen" denk je een beetje dat het ze niet interesseert wie hem ophaalt, zelfs mensen met foute bedoelingen kunnen hem zo oppikken..

Maar wat Fortuna zegt, zit ook wel wat in..

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

anoniem, hoe weinig je ook hebt, niet doen, geen gratis pupje gaan afhalen, je weet niets van de pup af. en als je het pupje ziet, ben je verkocht, wil je het mee nemen, met alle gevolgen van dien, bereid je voor op de komst van een pup. en probeer te sparen. en anders ga je naar het asiel, daar zijn ook vaak hondjes die weg gedaan zijn, daar worden ze op alles na gekeken, en heb je nog een gezond hondje.

voor nu heel veel sterkte met het verlies van je hond die je net hebt moeten verliezen. kijk op je gemak rond naar een andere hond, doe niets overhaast, heb je alleen de pup en jezelf mee, kijk op je gemak eens rond,heus er komt er een op je pad.

honden page profiel Sandra en FleurtjeSandra en Fleurtje

honden foto van Sandra en Fleurtje

Op mp stond een keer hond te ruil tegen een fiets echt niet normaal hoor.

honden page profiel JapjesJapjes

honden foto van Japjes

:'( :'( :'( :'(

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "gratis honden...." wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: zo trots op jazzy
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^