We krijgen (misschien) een Husky!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel AnnaAnna

honden foto van Anna

Een jaartje verder en ik kwam dit topic weer tegen.

Het gaat nog steeds prima met Runa, ze heeft ontzettend veel stappen gemaakt het afgelopen jaar. Mooiste (en fijnste) is toch wel dat ze losloopt! Na heel veel oefenen en geduld loopt ze standaard los. Als we haar roepen komt ze direct terug en als ze even moet volgen doet ze dat ook. Tijdens schemer maakt ze nog wel eens een snoekduik in de bosjes, maar max. 5 minuten later is ze dan alweer terug. Merk echt dat het een kwestie is van wederzijds vertrouwen en dat geeft heel veel rust.

Daarnaast loopt ze nu ook naast de fiets. Vindt ze heerlijk! Dan komt de husky-kant ook echt boven, want ze trekt me gewoon vooruit en dat heeft ook de volle focus. Katten die tevoorschijn komen, andere honden.. ze kijkt er dan niet naar om (wel als we gewoon wandelen, uiteraard ;-))

Verdere typische huskystreken heeft ze eigenlijk niet, behalve de 'kriebelbenen' , haha. Verder vindt ze het leuk om vogels e.d. op te jagen, maar als ze dichtbij komt durft ze er niks mee te doen. Heeft dus ook nog nooit wat gevangen.

Al met al zijn we dus nog steeds helemaal happy met elkaar en hebben we de beste beslissing ooit genomen, een jaar geleden 

honden foto van Ciska en Spanjaardje Moh (Bambi r.i.p.)

Prachtige hond en herplaatsers zijn altijd zo dankbaar. Fijn dat jullie zo blij met elkaar zijn 

honden foto van Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje †

en ze leefden nog lang en gelukkig....

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker

honden foto van Dobry

wat een fijne update over Runa!

pagina 6 van 6 12 3 4 5 6
Volgende forumvraag: 3e hond ???
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^