HELP!!!!! pups oververhit

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Suzanne en LucaSuzanne en Luca 3 doggies

honden foto van Suzanne en Luca

"  



Nou k denk niet dat mijn moeder toen ik pups had en zij onverwachts in het ziekenhuis kwam en daar ook nog overleed begrip had gehad als ik niet met spoed naar het ziekenhuis was gegaan. Wel toen wist ik dat 1 van de kinderen binnen anderhalf uur thuis was maar was dat niet het geval geweest was ik ook gegaan "

 Dat is nou een situatie dat je idd weg moet. In zo een geval wijkt alles. Dit maak je niet dagelijks mee en behoren gelukkig tot de uitzonderingen.

 

Je kan in zo n geval je buren of iemand anders nog proberen te regelen, meer kan je niet. Gelukkig dat je kind thuis kwam.

Niet fijn je moeder te verliezen. 

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit onderwerp staat op slot, je kunt niet reageren op deze vraag !

honden page profiel Tineke *Luna * Rambo (Brutus R.I.P)Tineke *Luna * Rambo (Brutus R.I.P) 3 doggies

honden foto van Tineke *Luna * Rambo (Brutus R.I.P)

Nee dat was het zeker niet en zoals altijd gebeuren dat soort dingen altijd samen met iets anders. Daarmee bedoelde ik dus te zeggen er kan altijd iets gebeuren waardoor het wel even moet.

De buren waren toen geen optie hoor want moederhond was erg beschermend naar de pups en vond vreemde mensen echt in het begin niet leuk. En terecht :-)

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit onderwerp staat op slot, je kunt niet reageren op deze vraag !

pagina 3 van 3 12 3
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^