Wond of iets anders ???

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel ElenaElena

honden foto van Elena

Ik ging daarnet Louie gaan kammen en toen ik bezig was met zijn buik zag ik plots een rode geirriteerd kale plek naast zijn balletjes, het is net zoals verbrand rood en er staan precies een soort van kleine platte blaasjes op.. Ik heb dan de rest van z'n lijf onderzocht en nergens anders vond ik nog zoiets. Toen ik begon na te denken viel het me wel op dat hij heel erg veel aan z'n geslachtsgedeeltes likt.

Ik heb een foto upgeload van de wond, staat tussen men fotos. Ik kan even niet op de laptop en via men gsm lukt dit niet om het hier in de topic te zetten ;-)

Hopelijk weet iemand wat dit is.

Hij had dit 2 dagen geleden nog niet.

honden page profiel ElenaElena

honden foto van Elena

En het is precies in de plooi waar zijn bal begint ( raar om uit te leggen haha )

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

misschien ergens doorheen gelopen, en een allergische reactie daarvan opgelopen, vooral dat je beschrijft er zitten blaasjes op.

heb je geen dermatol in huis ? om het droog te houden ? niet raar hoor, ik snap waar het zit. hahahaha

hou het goed in de gaten, dat het niet open gaat.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .



heel ernstig ziet het er niet uit, droog houden, en waarschijnlijk misschien toch ergens door heen gelopen ? wat kwetsbaar daar, bij zijn balletjes.

honden page profiel ElenaElena

honden foto van Elena

Hahaha :-D

Ja kan best zijn, hij heeft door hoog gras gelopen en daarna door het bos, en zoals een echte reu plast hij ook overal tegen, ook in struiken dus mss ergens tegen geschraapt met dat gedeelte haha.

honden page profiel HiskeHiske 3 doggies

honden foto van Hiske

Lijkt mij ook een allergische reactie op iets. En omdat het op die plekken warm is kan het wel gaan irriteren natuurlijk. En ja, droog houden is het beste! Succes en beterschap voor Louie.

honden page profiel judithjudith 2 doggies

honden foto van judith

Is ie misschien onder een berenklauw door gelopen?

honden page profiel ElenaElena

honden foto van Elena

Kan best zijn, we zijn door een bos gegaan en daarvoor was er een pad en daarrond zijn er allemaal bloemen en hoog gras. ( sorry van de 2 doggies, bedoelde er 3 )

Volgende forumvraag: Oplossingen tegen hooikoorts?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^