Op vakantie: waar naar toe? Tips? :)

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Angelique; Bruno, Charlie & Fenna

Hoi Hoi,
op vakantie gaan vind ik echt zoooow leuk! Maar we gaan bijna altijd naar hetzelfde: een camping met een stacaravan en that's it ;-)

Ik wil Bruno natuurlijk graag mee hebben :-) lekker wandellen door de omgeving enzo.

Nu had ik wel eens gehoord van het zogenaamde "huisje ruilen" iemand bij ons in de buurt doet dit. En toen dacht ik, hmmm...is dat niet iets leuks?

Heeft iemand hier ervaring mee? En hoe denken jullie daarover?

Als er intresse is, wie weet ga je dan gewoon gratis op vakantie! :-D

Groetjes!

honden page profiel Amélie†Amélie† 3 doggies

honden foto van Amélie†

Kijk eens bij www.holidaylink.nl

Werkt perfect! Onze ervaringen zijn goed met deze organisatie!

honden page profiel ------ 3 doggies

Bij de meeste vakantieparken is zoiezo altijd wel 1 hond toegestaan in een huisje :-D ;-)

honden page profiel Vito & Beba Vito & Beba

honden foto van Vito & Beba

Wij gaan weer naar sunparcs in België, een lekker huisje met tuin en vito mag mee. Voor rond is er naast wandelen ook nog zat te doen. Hopen op lekker weer...

honden page profiel judithjudith

honden foto van judith

Ja ik heb er ook wel eens van gehoord, op zich vind ik het een heel erg leuk idee, alleen zou ik toch niet zo graag vreemde mensen in mijn huis willen hebben.. maar als je dat niets uitmaakt is het natuurlijk wel een uitkomst!

honden page profiel Amélie†Amélie†

honden foto van Amélie†

" Ja ik heb er ook wel eens van gehoord, op zich vind ik het een heel erg leuk idee, alleen zou ik toch niet zo graag vreemde mensen in mijn huis willen hebben.. maar als je dat niets uitmaakt is het natuurlijk wel een uitkomst! "

 

Uiteraard maak je van tevoren kennis met elkaar. Ik heb er niet zo'n problemen mee om vreemden in mijn huis te hebben; je persoonlijke spullen doe je achter slot en grendel, en voor de rest is het alleen maar fijn dat je huis niet "onbemand" is. Vaak zijn het oudere echtparen, die gewoon willen genieten van de rust, en de fietsroutes in Drenthe.

honden page profiel judithjudith

honden foto van judith

"  
Uiteraard maak je van tevoren kennis met elkaar. Ik heb er niet zo'n problemen mee om vreemden in mijn huis te hebben; je persoonlijke spullen doe je achter slot en grendel, en voor de rest is het alleen maar fijn dat je huis niet "onbemand" is. Vaak zijn het oudere echtparen, die gewoon willen genieten van de rust, en de fietsroutes in Drenthe. "

 Daarom is het ook heel persoonlijk.. ik zou na een kennismaking de mensen nog niet genoeg kennen om dat prettig te vinden.

 

honden page profiel Lizzie en SterreLizzie en Sterre

honden foto van Lizzie en Sterre

Ik heb er wel eens aan gedacht om dat eens te doen met een HP'er die in Noorwegen woont. Ik woon zelf in toeristisch gebied in Nederland dus best een leuke ruil. We hebben er wel eens over gegrapt maar het is toch wat om zoiets echt te doen. Ik vind nu sowieso mijn huis daar niet 'af' genoeg voor. Maar je moet ook wel echt vertrouwen in elkaar hebben en de angst die ik zou hebben om iets van iemand anders per ongeluk kapot te maken ofzo haha of een zieke hond op hun tapijt O-)

Als je met de hond op vakantie wil zijn er genoeg websites en vakantieparken waar je hartstikke mooie plekjes kan vinden zonder dat je hoeft te ruilen :-) Wij zijn al in een paar landen in Landal vakantieparken geweest, die zitten onder andere in NL, België (Ardennen), Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland en zijn goed betaalbaar. Daarnaast hebben we ook al in gewone vakantiehuisjes gezeten met de honden, bijvoorbeeld in Scandinavië via Dansommer.nl, dat beviel ook erg goed :-) Maar wij zijn dan ook geen zon-zoekers, dus misschien houd jij wel van een hele andere regio ;-)

Volgende forumvraag: Leb maag
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^